-Update- Knex M14 EBR mod 0En variant av den amerikanska militärens M14 vore M14 EBR, känd som den MK 14 i Call of Duty. EBR är en semi automatisk sniper rifle plattform som passar rollen av en utsedda tävlingsskyttar gevär. Med lager i Terminspositionen är EBR endast 35" lång. Kommer in på 36" lång, är min Knex M14 EBR. Framgångsrikt lyckades jag få en teleskopering lager på, vilka cykler mellan in och ut. Även utrustad är en hopfällbar bi-pod, som är löstagbar från järnvägssystemet. Pistolen är också scoped, vilken är den bästa jag någonsin har gjort. Pistolen använder ram-rod mekanismen gör det möjligt att skjuta. Mer specifikationer:

 • Skjuter 35 fot med två 117 band.
 • Flyttbara 6 runda magazine.
 • Blå rod ammunition typ.
 • Tidningen release.
 • Teleskopering lager.
 • Ramen monteras.
 • Folding bi-pod.
 • Väger 5 pounds.
 • 7 - 12 lager tjock.
 • Kraftig konstruktion.
 • Beståndet böjer upp när bi-pod används.
 • Sanna utlösningsmekanism.
 • Främre och bakre sevärdheter.

Dess en stor pistol, jag har lämnat internals i videon. Kom ihåg att kolla in min Youtubekanal!

Min YouTube-kanal (ny flik)

Relaterade Ämnen

2014 Knex M14 EBR

Krediter: ingen.Skjuter 35FT med hjälp av två band och blå stavar.Magasinet rymmer 6 orange kontakter eller 8 blå stavar.Sanna trigger stil.Lång mager lager stil.Kinden resten / pin innehavaren.Bakre och främre sevärdheter.Ny uppdaterad handtag.Ny up...

K'nex M14 EBR skytt (med mycket kraftfull armborst mechanizm!)

M14 EBR skyttİ trodde att kanske jag kunde sätta en armborst mechanizm i en knex pistol att göra den mer kraftfull.-det fungerade.Fördelar:Painfull (nära håll)ErgonomiskaSnyggRealistiskaKorrektJammes nästan aldrigNackdelar:Inte lika kraftfull långväg...

Hur man rengör en Airsoft GBBR (vi M14 EBR)

I detta instructable, lär du dig min metod som föredras för att rengöra min gas blåsa tillbaka airsoft gevär. Tag för detta instructable, jag använder en WE M14 EBR som mitt exempel gevär sett i bilder, dessa grundläggande tekniker kan användas på al...

Knex M14/m16

mycket cool knex m14 detta är en modell som jag bygga...

Knex M21 EBR

jag kommer inte att utstationering instruktioner eftersom jag har inte tid.Här är min arbetande knex m21 ebr replik. Det använder Ironman rails och mag.Fördelar:ser riktigt (jag tror thats wat)flyttbara mag, omfattning och annat eftersom det har järn...

Knex hög mod bil

Hej detta är min nya knex bil/jeep sak det fungerar det har systemet en mg, canon, plogen och spår är legofantic och hans track system .buy hur jag kommer att lägga om jag får 2 begär till go.easy vänligen Memarian min första Instructables. Om du int...

Knex sniper rifle mods

Mods för min knex prickskyttegevär. Länken är härBrakraftigare lagerbättre ammostarkaremer exaktbättre känslaDåligtrigger fortfarande bryter iblandinga bi podSteg 1: fat 2 bilder på nya fatden tredje och fjärde bilden är av vad du behöver göra att ut...

Knex M14

Obs: detta har varit modded från min M1 Garand.M14 med flyttbara mag och rörliga charing handtag....

OSNJCKMA2 Knex Gun Power Mod: OSNJCKMAEH

viktigt! Läs beskrivningen innan du postar kommentarer!Damer och herrar. Med stor stolthet. Jag presentera... Oh-Shit-Now-James-Can-Kick-My-Ass-Even-Harder!Nyligen, min granne, god vän och biträdande Warking71 och min brorson Joep och några andra gra...

Knex M14 stil Rbg Sniper

idag har jag för alla er knexers en m14 stil rbg sniper jag ger kredit till knexstremlystupid för syn här är för- och nackdelarProffsenDet ser AWSOMEbra utbud bekvämaGanska kraftiga utom beståndet liteNackdelarEndast en rbgGanska litenSvårt att ladda...

Knex Sniper Rifle (mod's Wanted)

detta är ett mycket grundläggande prickskyttegevär. Den levereras med pullback ram och god effekt. skjuter ca 20 fot vilket kan låta litet men de flesta andra hävdar att få hundratals fötter. Jag är helt enkelt att vara ärlig.Det är en bra nybörjare...

Knex superbil med mods! ** Spoiler vinkel ** bromssystemet med bilder **

detta är min superbil wih mods. den ursprungliga bilen gjordes av Imperar.Jag har gjort:-påskynda dörrar.-Konvertibla tak.-En stor spoiler.-Styra till vänster.-En stor raket booster.-Bogsering system (www.youtube.com/watch )-Jag ' ve gjort bättre dek...

Shotgun kulor, kan användas i varje knex pistol! (mod)

jag var en arbetande på tunga stöd splodie gevär, och halvvägs där jag fick reda på att denna kanon kunde alos stödja andra typer av ammunition! Så jag spelade ganska med routerns oodammo och då jag även av en instructible jag sa för några månader se...

Knex ak47 sniper mods

detta är en instructable jag beslutat att göra vapnet är inte gjort av mig men jag ger kredit till sgt för pistolen jag vill också tacka ds man för scope idén jag hoppas du gillar det gillarSteg 1: stativ eller GEVÄRSSTÖD för detta jag bara enkla lur...

Knex Bj-2 Mod

Steg 1: Följ bilder Allt du behöver göra är att sätta en grå pris mellan orange dem på bladet...

Bedbugg's knex gun helt modded semi eller full-auto

detta är ursprungliga(här är länken för originalet: Krediter till BedBuggSteg 1: beståndet här gör vi beståndetbild 1 = gör detta två gångerbild 2 = göra dettabild 4 = snapin dem på det så härbild 5 = färdigSteg 2: halv eller full auto?i steg 3 del e...

Knex M47 Mod

efter byggnad här pistolen, det passade mina behov.men sedan började jag tänka på saker, först, hur mycket ammunition som det kan ha på en gång (3)så jag uppgraderade som tillsammans med många andra saker, hur som helst, här är vad kommer för att hän...

Personligt M83 BB Gun projekt

när du har 10 veckor efter att vara i år 11, du blir uttråkad XDAMAT VICTORIA CURAM förstås seger älskar beredningBERÖM OCH TACKRifle - mycket beröm till dubbel örn och josh för att sälja det till migBIPOD - stort tack till reknakgjirk4life (youtube)...

Mod på knex instrument

Hej det här är hungyhipo 2 och jag vill visa dig hur du ändrar knex instrumentet av min vän Bartboy. I detta instructible måste du göra den ursprungliga versionen av bart pojke med hjälp av denna länk OK när du har gjort detta du kan starta till mod...