Upp och ner eld - vinter matlagningVi tycker alla lägereld matlagning som att vara en sommar aktivitet- och vissa skulle säga att det är mycket goda skäl! Men vintern är lång, särskilt här i Storbritannien där sommaren verkar bestå av bara några ljusa varma dagar utspridda mellan obeveklig grå dagar av duggregn. Utomhus behöver inte slut bara för att vädret inte är spela boll! När vår familj fick cabin fever från att fastna inne i snön i vintras, föreslog jag att vi har en kock ut ner vår tilldelning. Barnen trodde jag var galen och att vi aldrig skulle kunna få en brand går i snön. Det var en fantastisk möjlighet att visa dem hur man bygger en varm, effektiva, upp och ner eld.

Upp och ner bränder är bra. De avger mer värme med mindre rök än regelbundna bränder, och är mer effektiv, vilket betyder att de behöver mindre tenderar och mindre bränsle att lägga till dem. Det faktum att de också bryter nästan varje regel scouterna lär dig om hur man startar en brand är lite av en extra bonus - åskådare kommer inte tro det fungerar tills de ser det själva!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bär upp och ner kaka recept | Hur göra | Matlagning med Benji

Det finns så många alternativ när det gäller att göra klassiskt upp och ner kaka och alla har sin egen favorit fantastiska med denna typ av tårta är att du kan använda nästan vad någonsin du gillar som din toppning.Jag använder här frysta blandade bä...

Ananas upp och ner cupcakes

jag absolut älskar ananas upp och ner kaka, men det är en lite skrämmande för mig. Jag är inte den bästa bagaren, och jag faktiskt äger inte en tårtform!Dessa ananas upp och ner cupcakes är den perfekta lösningen - de är super lätt att göra men smaka...

Ris spis ananas upp och ner kaka

Inte längre är din riskokaren bara för matlagning ris! Denna lätt kaka görs i din riskokaren. Observera att jag använde en liten 6 kopp ris spis för detta instructable men receptet kan fördubblas eller tredubblas även för att användas i en 10 kopp el...

Upp och ner Bottle Rocket

material: flaska, raket, tändareFörfarande:1. ta en raket och vända den upp och ner.2. tänd eld på och släppa den i flaskan....

Upp och ner ananas RoboCake

så vad kunde toppa en Instructables semester måltid men ett uppochnervänt ananas RoboCake? Göra individuella portion storlek kakor att njuta av när avveckling för en särskild behandling efter att gästerna gått eller bara göra en stor familj storlek e...

IR-styrda PC Power ON och OFF och projektorn skärmen upp och ner

HiDetta är min första Instructable. Jag tänkte jag skulle dela något som jag har gjort som gör mitt liv lättare. Jag behövde ett sätt att aktivera alla min lounge rum apparater med min Logitech harmony remote.Datorn vill inte via IR och min projektor...

ATtiny84 binärt motverka, upp och ner

ATtiny84 är en verkligt fantastiska chip, inte riktigt en Arduino, men i vissa avseenden mycket mer kraftfull. Detta är ett litet projekt för att visa upp sin potential.Alla Atmel mikrokontroller har deras stift mappas i banker av åtta, om alla åtta...

Upp och ner skärmen på Mac OS X Snow Leopard

dag jag ska visa dig hur man vända skärmen upp och ner på en Mac OS X Snow Leopard. Du kan spela upptåg på dina vänner (eller fiender) med detta trick.Steg 1: Steg 1.1. håller du kommando- och alternativtangenterna samtidigt, medan du fortfarande hål...

Ananas-mandel upp och ner... Cookies!

Den fuktiga, läckra yumminess klassiska ananas upp och ner kaka har fångats... i en Cookie!De är som en liten smak av Springtime att lysa vintertrötthet.Gott Nytt År... Njut!Steg 1: Ingredienser, verktyg och prep arbete Detta recept gör ca 2 dussin c...

Karamelliserad upp och ner Pear Tart

Denna semester tårta är perfekt för Thanksgiving, jul eller något annat speciellt tillfälle som kräver en läcker och unik söt. Min mamma och jag hittade detta recept i en 1997 upplagan av Gourmet Magazine och har gjort det sedan dess.Steg 1: Gör dege...

Gör praktiskt taget fritt hängande krukor / upp och ner tomater

använder en teknik jag lärt mig flera år sedan, detta instructable visar hur man gör nästan fritt hängande plantageägare. Jag ville prova upside down teknik för tomater som verkar vara i ropet i år. Det finns många instructables på denna aspekt, natu...

Upp och ner hänger själv vattnas jorden fylld ruta!

jag har använt DIY versioner av en egen vattning behållare med ett namn som liknar "smuts" (eller "brist") som väl så upp och ner tomat plantörer under de senaste par åren på min betong, andra våningen balkong. Här är hur jag tog fukts...

Hur man bygger en attraktiv, platsbesparande upp och ner planter.

jag har varit intresserad av idén om växande tomater upp och ner sedan första gången jag såg en Topsy nedvänd reklamfilm. Jag gillade konceptet, men jag gjorde det inte som att det var fritt hängande. Jag har en trevlig uteplats som jag satte en hel...

Upp och ner mjölk kannan Planter

Vad kan du göra med en övergiven gammal spjälsäng och några tomma mjölk kannor? Förmodligen massor av saker, men jag beslöt att göra en planter för några av mina tomat växter. Detta instructable tar en sida av en krubba och vänder den in i en kan mon...

Upp och ner tomater - annorlunda (billigt, enkel)

jag gillar tanken på färska grönsaker - särskilt tomater - men gillar inte tanken på att spendera massor av tid tenderar att en traditionell trädgård, så idén om växande tomater upp och ner tilltalade mig. Spendera $10 styck för kommersiella uppochne...

Upp och ner planter

Detta Instructable användningen av en populär stil av planter vanligtvis butik köpte med blommor i dem eller finns i slutet av bemannar uppfarter i oktober (här i Ontario Kanada)De verktyg som behövs för denna Instructavle är följande,-sizers eller n...

Upcycle dina saker upp och ner planter

Jag behövde väl för att göra en planter för min gröna bönor, och efter mycket forskning fick jag en idé från andras idéer. Och sedan, jag tänkte ungefär hur konstruera en upp och ner planter med vad jag hade. Och då insåg jag att jag stirrade på min...

Upp och ner tomat hängare.

Självförklarande.Det finns många av dessa typer av tutorials, men ingen att jag kunde hitta som instrueras du att hålla botten av flaskan på och klipp inte det helt.Att hålla botten på kan du vända flaskan utan att spilla din jord.Steg 1: Material: u...

Upp och ner hjärtat med en Twist örhängen

förra veckan gjorde jag ett par upp och ner hjärtat örhängen som jag lärt mig från realistiska konst video tutorial.Igår jag spelade med några kablar, ringlade det och skapade en ny uppsättning örhängen och kallade det, Upside Down hjärta med en Twis...