UPPBLÅSBARA GLÖDANDE HALLOWEEN BOO GHOST!
Två goda vänner till mig älskar Halloween och gör sin egen lilla spökhus i år. Eftersom jag älskar att göra Halloween dekorationer, men har ingen plats att lagra dem när jag gör dem, var jag mycket glad att erbjuda att göra dem en ghost dekoration. Mina första tankar var naturligtvis för att göra några avancerade Scooby-Doo mysterier grand holografiska 3D ghost med ljud och rök effekter som skulle göra Steven Spielberg avundsjuk... tyvärr var jag också arbetar på en robot och Halloween kort, så jag var tvungen att skala min idé tillbaka lite. Den andra frågan var jag saknar för närvarande budgeten av Steven Spielberg, eller för den delen även det av producenter av den första skrälla Witch Project filmen. Som någon som inte kör och inte kan besöka lokala Halloween shop för spooky leveranser, tittade jag runt mitt hus för alla objekt som jag kunde komma på att göra en awesome spooky ghost. Sedan, när jag såg en plast soppåse flyger av i vinden, jag hade en fantastisk idé för en uppblåsbar papperskorgen väska ghost.

Detta projekt gör en grön glödande uppblåsbara spöke som verkar stiga från ovan en gravsten. Bilden ovan är spöket innan det är uppblåst.

För detta projekt behöver du följande leveranser. Observera att detta projekt är mycket lätt att anpassa. Om du inte har ett objekt på listan försörjning, bör det vara lätt att komma med alternativ.

Föreslagna leveranser
1 alla vita plast skräp väska-jag använde en tidning väska som var perfekt storlek och form. Om du inte hittar en alla vit väska, skulle du kunna klippa ut tryckta avsnittet om väskan är tillräckligt stor.
1 dollar store handhållen fläkt-detta är en av de billiga fans som du köper på dollar store som består av en motor, skum propeller och ackumulatorn kupé. Om du inte har en dollar store fläkt, en dator fläkt kan fungera eller någon liten fan.
1 grönt LED ljus-valfritt - du kan också bara använda en ficklampa eller någon LED-ljus
1 liten kartong - kan också göra din egen låda från papper eller kartong
Elektriska ledningar - jag använde en av trådarna bärgade från ta isär en gammal elektrisk sladd.
1 wire tie - tillval - kan bara använda tråd eller twist slips
Silvertejp
Papperstejp
Genomskinlig tejp
Sax
Lim
Kort papper
Papper svart konstruktion papper eller svart affisch eller svart färg.
2 koppar Brads och liten bit av koppar - OR-en låg spänning växel (valfritt)
1 transparent rapport täcka eller 1 öppenhet eller 1 transparent eller semi transparent disponibel plast kopp (kan vara valfritt, beroende på fan)
Bläckstråleskrivare
Svart Sharpie markör

Se Steg
Relaterade Ämnen

Halloween uppblåsbara med en dator fläkt

har du en gammal dator som sitter runt? Har du soppåsar? Har du bladen väskor för Halloween? Har du några tejp?Datorn kan ha ett fan i det där du kan blåsa upp en stötta din design. Syftet med detta instructable är att hjälpa dig att göra grunderna....

8 fot uppblåsbar bärbara Parade Float

ser du en röd tråd med de flesta av mina Instructables, och det är där alla "segway" med.Detta är en av de utmaningar som jag ger mig själv att skapa som år parade flyter / idé.Men du kan enkelt anpassa dem till en Dolly montering, eller vara än...

Uppblåsbara drakar

är ganska coolt att tänka på enkel installation drakar, men mer när du bara har att blåsa dem, inte du tycker så?Så utan mer intro ta det.Material och verktyg att ha:PVC duk, minst 5 meter för iterera någon färg, tunnare bättre för vikten, men lätt a...

555 timer och LED reparation för uppblåsbara

Min fru köpte denna uppblåsbara gräsmatta utsmyckning förra året, men tyvärr förra årets stränga vintern var för mycket för den. Snögubbar arbetade alla julen men när det var dags att sätta dekorationer bort, vi hade snöstorm efter snöstorm och jag i...

Uppblåsbara Spa ozongenerator (ett absolut måste)

Jag älskar absolut min bubbelbad. Det är ett bra sätt att varva ner efter en lång dag av hårt arbete och eftersom det är uppblåsbar jag kan lagra den bort och det tar inte upp alla min uteplats. Vad jag inte gillar är när jag glömmer att släppa några...

Galna viftande uppblåsbara flailing tube monster

Aaaaaahhh , Monster!Oroa dig inte, dessa monster vänlig... Jag tror.Precis som de galna arm flailing uppblåsbara rör män sett på utomhusevenemang, gör din egen skala variant med återanvända dator fläkt och några flerfärgade blinkande lysdioder. Detta...

Glödande Halloween trick eller behandla godispåse

jag sätta detta tillsammans för Halloween 2009 och inte tänka mycket av det tills andra föräldrar erbjuds att köpa det av mig.Detta är min första instructable så bär med mig.Detta är ett glödande Halloween trick eller godis hink. Jag gjorde detta eft...

Bubbla vägg | Interaktiva, uppblåsbara Panel

bubblan väggen | Andas Wall Panel SystemInteraktiva, uppblåsbara, spelbara väggKort projektbeskrivningDetta var en konstnärlig bit installerat för en digital tillverkning show på University of South Florida skola av arkitektur och gemenskapsformgivni...

Uppblåsbara Nalle/LED kostym/Power Glove

Detta var en koloss av ett projekt som omfattar en uppblåsbar dräkt, en LED kostym och en handske som kontrollerade färger och mönster av lysdioder.Jag har velat göra en uppblåsbar varelse som skulle föda till mig ett tag nu (massor av min kompis med...

Hur man gör en Origami uppblåsbara båt!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami uppblåsbara båt. Njut av: D!Origami: Inflatable BoatDesignad av: Hyo AhnLänk till designers hemsida: http://www.origami-make.com/howto-origami-instructions.phpLänk till bild tutorial: http:/...

Hur man gör en origami uppblåsbar kanin!

Origamipapper: utskrift papper: i den här videon kommer jag visa dig hur man viker en lätt att göra origami uppblåsbara bunny. Njut!Origami: BunnyDesignad av: Karin OlsenAv: Annette Sunder...

Uppblåsbara Origami: Papper kub

en söt flicka visar hur man gör en papper kub. En av de få "uppblåsbara origami" ute.Kolla in min kanal för mer videor...

Uppblåsbara segelbåt

en dag jag ville bygga en uppblåsbar segelbåt men jag hade inga pengar, så jag försökte en billig lösning, jag använt PVC-rör.Besök min blogg http://microveleiros.blogspot.comSteg 1: materialEn uppblåsbar båt, jag använde en Intex Seahawk 300 uppblås...

Uppblåsbara jätteroboten

Otherlab har gjort en massa uppblåsbara fabrication nyligenoch vi tyckte det var dags att skriva en Instructable om det. Bättre med uppblåsbara-ize än Instructables roboten själv? Här är vyn hög nivå av tillverkningsprocessen.Steg 1: Design 3D-modell...

Uppblåsbara Love Seat

en uppblåsbar helgedom till min flickvän. Det var det tackiest och mjukaste jag kunde tänka på att göra. Det skulle göra ett bra komplement till någons hemSteg 1: Gå och hämta grejer. materials:-9 varv 62" bred duk-6 gårdar av 60" wide material...

Hur man gör en uppblåsbar hjärta

hjärtan är avsedda att vara bruten. Denna enhet är vågad men delikat - kan göra ett djärvt uttalande men bara när riskera explosion. Det är mångsidig användning, utsätta flyktig triumfer och frustration av kontakt med en blivande andra eller uttrycke...

Hur man gör en uppblåsbar lätta swing

I denna tutorial får du lära dig att göra en lätt bekväm sving utan att det låg budget.Denna gång är designad för barn, de som är förtjusta i vandring, spårning i skogen, camping, osv... Den väger så lite inga andra swing kunde konkurrera. En Prusik...

Från uppblåsbara till ofelbar

Hej alla.Jag har alltid haft fiske, även om jag inte är särskilt bra på det, och för några veckor sedan köpte jag en uppblåsbar båt att fiska med den. Det uppenbara problemet som jag stod inför var att jag var på en uppblåsbar båt och på samma gång,...

Plåster en läckande luftmadrass, uppblåsbar båt, etc.

klippa en patch från ett duschdraperi och använda PVC pipe cement från din pappas garage för att lappa en läcka i en PVC luftmadrass, uppblåsbar båt, torra väska, etc.Sopor Santa kommer att belöna dig för att lära sig denna färdighet.Han lägger alla...