Uppgradera din gamla skateboard hjälm i en ny snowboard hjälm gratisuppgradera din gamla skateboard hjälm och förvandla det till en snowboard hjälm med saker som ligger runt huset...

saker kommer du behöver / vill ha:

Verktyg:
1. limpistol
2. varmt lim pinnar
3. sax
4. kniv (exacto, Boxcutter, etc.)
5. linjalen (kanske)

Material:
1. tyg (jag valde kamouflage) - om 1,5 till 2 kvm
2. mjuk plast (jag skära några av ett blister paket) - ca 3 "x 4" rektangel
3. förpackning skum svamp
4. självhäftande reflekterande tyg tejp (för valfri sökning/räddning panel)
4. skrot Fleece (för valfria öronlappar)
5. hårt gummi media (tillval goggle rem vistelser, jag använde en power cord Djurhud)
6. kardborrband eller krok 'n' slinga fästelement remsor
7. smala nylonväv - ca 12-20"(beror på hur stor haka huvudet är)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du anpassar din gamla Skateboard

denna instuctable är hur till roterande en gamla skateboard till en fantastisk bit av konstverk som du kan antingen montera den på väggen eller rida (färgen skulle komma bort om du gör några extrema skateboarding)Steg 1: material Vad du behöver:En ga...

Uppgradera din gamla T-Shirts!

Vill du göra gamla, värdelös skjortor till roliga, wearable dem? Det är vad jag beslutat att göra och du kan också!Steg 1: Vad du behöver: 1. någon metod för att sätta tyg tillsammans (varm lim, tyg lim, nålar och tråd)2. sax3. T-Shirt för att försto...

Uppgradera din gamla takfläkt

billigt fans med falska blanka träfibrerna och "mässing" delar är ganska ful och ganska utbredd. Eftersom jag inte kunde hitta en bra letar ersättare som inte kostar en gazillion dollar, och mina fans fortfarande fungerade bra, beslutat jag att...

Uppgradera din gamla backback i en Laptop ryggsäck

så ive blitt användande en enkel väska lamadjur för att släpa runt min laptop och efter några dagar märkte jag att det bara var inte klippa det, allt var paketerade i en enda röra, mycket obehagligt efter ett tag, och min laptop skyddades inte alls....

Uppgradera din gamla kontorsstol

Min studio stolen var ganska gammal och placera var platt, så jag reparerade det och gjorde den till en tres chic element i min studio. Jag började ta bilder efter nedmontering stolen, ledsen för den saknas bilden på stolen innan makeover.Steg 1: Hit...

Uppgradera din gamla dörr

reparation gammal dörr med minimal pengar. Jag redigerade och isolerade min gamla ytterdörr, som tränger igenom kallen från korridoren. Den totala kostnaden för runt 10,-€Steg 1: Först göra tunn profil träram runt stängd dörr. Skruva fast den.Steg 2:...

Uppgradera din gamla nätaggregatet

Fick en gammal strömförsörjning från en vän, fick han det på loppmarknad för ett par euro. Fungerade bra, men ratten hade bara nummer från 1 till 9, och för ett exakt mått jag var tvungen alltid att ansluta en multimeter...Så bestämde mig att lägga t...

Lägg till Bluetooth till din gamla bil-Hifi

Hej alla!I denna snabba kompatibel ska jag visa dig ett annat sätt att uppgradera din gamla bil med bara 5$ och mindre än 30 minuters arbete. Om du vill kolla in de senaste enkel uppgradering som jag gjort på min bil, har du att se mina vänners kompa...

Undistructible uppgradering till din gamla föråldrade stereoanläggning med SD-kort, USB, trådlös extra

Undistructible uppgradering till din gamla föråldrade stereoanläggning med SD-kort, USB, trådlös extraVad du uppnå genom att göra detta utan skadliga bil fm modilator:-1. fortsätta att använda i bil2. Använd för att höra musik från sd-kort, usb pendr...

Hur man gör en gamla skateboard i en mini kryssare (spray färg stil)

Jag började med mina bröder gamla skateboard jag hittade i mitt garage. Det hade inte använts i år och var i ganska dåligt skick. Tyvärr jag har inte fått några bilder av stiga ombord det är det helt original stat så detta instructable är från punkte...

Renovera gamla Skateboard truckar

så har du en gammal skateboard som du lust att renovera, eller du bygger en ny styrelse!Detta Instructable visar dig hur du renovera din gamla lastbilar och få dem och ridning så gott som ny.Steg 1: demontering Så ta din skate-verktyg, och ta bort al...

Hur till hålla din gamla Windows-Version efter 1 månad

Om du är en teknisk kille som mig, och har haft några lyckliga och olyckliga erfarenheter med Windows tidigare, vet du att det är viktigt att alltid hålla säkerhetskopior. Och när det kom till att uppgradera till Windows 10, jag var skeptisk först, o...

Uppgradera din XBMC dashboard till den mest aktuella versionen av XBMC

uppenbarligen detta endast avser den xbox versionen av xbmc som någon version av xbmc du skulle få för windows, linux eller mac skulle redan vara nya och aktuella. Jag upptäckte detta genom att vilja göra min xbox mediacenter till den nya versionen s...

Uppgradera din nya bärbara dator från Vista till XP

Efter installation av XP på min nya Vista laptop jag var helt förvånad över hastighet och prestanda när du kör XP över Vista. För korrekt hastighet, prestanda och verktyg har XP lösningen för dig.OUTDATED:Detta instructible är föråldrad. Jag rekommen...

Uppgradera din Apple MacBook: Data Backup och bevarande.

Min Mac hårddisk fick verkligen fett och full, det var äckligt. Detta problem som händer med många människor som har köpt den ursprungliga MacBooks. De känner av utpräglat snäva smärtan av en liten hårddisk. Jag köpte min macbook ~ 2 år sedan och det...

Enkel sko + mössa rack, gjorda av gamla skateboards.

För detta (min första) post jag kommer att ge dig en steg för steg instructable om hur man gör ett skoställ från gamla skateboard bara använder en såg och en mjuk hammare (inga naglar eller lim behövs).Efter att ha varit en skateboardåkare för ca 11...

Uppgradera din PS3 HDD

Hey guys, som begärts, här är handledningen för att uppgradera din PS3 HDD. Kom ihåg att innan du börjar dessa steg måste du säkerhetskopiera alla data som du vill använda sparade. Det innebär, spelet sparar, musik och bilder. Utan att behöva säkerhe...

Återta en gamla skateboard

Obs: detta är min första någonsin Instructable eller specifikt skriva någon tutorial någonsin i mitt livDetta är ett mycket enkelt och resultatet är fantastiskt eftersom du får rida en styrelse som du skapar från en gammal ombord. priset varierar ber...

Uppgradera din Bluetooth V1.0

Kommer idag jag att uppgradera min bluetooth hörlurarna till trådlöst bluetooth headset och jag kommer också att uppgradera min batteribackup...Låter start...Steg 1: krav Våra krav är följande:-1. sax2. lite tejp3. skruvmejsel4. mobil5. lödkolv och l...