Uppgradera din gamla takfläktbilligt fans med falska blanka träfibrerna och "mässing" delar är ganska ful och ganska utbredd. Eftersom jag inte kunde hitta en bra letar ersättare som inte kostar en gazillion dollar, och mina fans fortfarande fungerade bra, beslutat jag att bara ändra deras utseende. Detta projekt är lätt att göra och kräver inte någon elarbeten (om inte du vill det). Planerar att ta 2-3 timmar att ta itu med de 6 första steg, och en annan 30 minuter att montera din fläkt och slå på den.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Uppgradera din gamla skateboard hjälm i en ny snowboard hjälm gratis

uppgradera din gamla skateboard hjälm och förvandla det till en snowboard hjälm med saker som ligger runt huset...saker kommer du behöver / vill ha:Verktyg:1. limpistol2. varmt lim pinnar3. sax4. kniv (exacto, Boxcutter, etc.)5. linjalen (kanske)Mate...

Uppgradera din gamla T-Shirts!

Vill du göra gamla, värdelös skjortor till roliga, wearable dem? Det är vad jag beslutat att göra och du kan också!Steg 1: Vad du behöver: 1. någon metod för att sätta tyg tillsammans (varm lim, tyg lim, nålar och tråd)2. sax3. T-Shirt för att försto...

Uppgradera din gamla backback i en Laptop ryggsäck

så ive blitt användande en enkel väska lamadjur för att släpa runt min laptop och efter några dagar märkte jag att det bara var inte klippa det, allt var paketerade i en enda röra, mycket obehagligt efter ett tag, och min laptop skyddades inte alls....

Uppgradera din gamla kontorsstol

Min studio stolen var ganska gammal och placera var platt, så jag reparerade det och gjorde den till en tres chic element i min studio. Jag började ta bilder efter nedmontering stolen, ledsen för den saknas bilden på stolen innan makeover.Steg 1: Hit...

Uppgradera din gamla dörr

reparation gammal dörr med minimal pengar. Jag redigerade och isolerade min gamla ytterdörr, som tränger igenom kallen från korridoren. Den totala kostnaden för runt 10,-€Steg 1: Först göra tunn profil träram runt stängd dörr. Skruva fast den.Steg 2:...

Uppgradera din gamla nätaggregatet

Fick en gammal strömförsörjning från en vän, fick han det på loppmarknad för ett par euro. Fungerade bra, men ratten hade bara nummer från 1 till 9, och för ett exakt mått jag var tvungen alltid att ansluta en multimeter...Så bestämde mig att lägga t...

Lägg till Bluetooth till din gamla bil-Hifi

Hej alla!I denna snabba kompatibel ska jag visa dig ett annat sätt att uppgradera din gamla bil med bara 5$ och mindre än 30 minuters arbete. Om du vill kolla in de senaste enkel uppgradering som jag gjort på min bil, har du att se mina vänners kompa...

Undistructible uppgradering till din gamla föråldrade stereoanläggning med SD-kort, USB, trådlös extra

Undistructible uppgradering till din gamla föråldrade stereoanläggning med SD-kort, USB, trådlös extraVad du uppnå genom att göra detta utan skadliga bil fm modilator:-1. fortsätta att använda i bil2. Använd för att höra musik från sd-kort, usb pendr...

Hur till hålla din gamla Windows-Version efter 1 månad

Om du är en teknisk kille som mig, och har haft några lyckliga och olyckliga erfarenheter med Windows tidigare, vet du att det är viktigt att alltid hålla säkerhetskopior. Och när det kom till att uppgradera till Windows 10, jag var skeptisk först, o...

Uppgradera din nya bärbara dator från Vista till XP

Efter installation av XP på min nya Vista laptop jag var helt förvånad över hastighet och prestanda när du kör XP över Vista. För korrekt hastighet, prestanda och verktyg har XP lösningen för dig.OUTDATED:Detta instructible är föråldrad. Jag rekommen...

Uppgradera din Apple MacBook: Data Backup och bevarande.

Min Mac hårddisk fick verkligen fett och full, det var äckligt. Detta problem som händer med många människor som har köpt den ursprungliga MacBooks. De känner av utpräglat snäva smärtan av en liten hårddisk. Jag köpte min macbook ~ 2 år sedan och det...

Uppgradera din PS3 HDD

Hey guys, som begärts, här är handledningen för att uppgradera din PS3 HDD. Kom ihåg att innan du börjar dessa steg måste du säkerhetskopiera alla data som du vill använda sparade. Det innebär, spelet sparar, musik och bilder. Utan att behöva säkerhe...

Uppgradera din Bluetooth V1.0

Kommer idag jag att uppgradera min bluetooth hörlurarna till trådlöst bluetooth headset och jag kommer också att uppgradera min batteribackup...Låter start...Steg 1: krav Våra krav är följande:-1. sax2. lite tejp3. skruvmejsel4. mobil5. lödkolv och l...

Uppgradera din Mint Plus-iRobot Braava robot mopp med 3D utskrift

Trött på att batterier inte och betala fullt pris byter ut?Önskar du kunde lätt ersätta batterierna med högkvalitativa uppladdningsbara AA-batterier?Önskar du kunde förlänga din robot verksamhet utan att ändra den eleganta utseende och design?Vill du...

Hur till öppen och ren din gamla mekaniska klocka

Hej, alla!!!Idag ska jag visa dig hur man rengör din gamla klocka. Min klocka är Orientex 17 juveler, det är en klassisk, handbok slingrande manliga klocka.Instruktionerna och var försiktig!Steg 1: Öppna klockan Använda skruvmejsel eller vass kniv at...

Mysiga tofflor från din gamla ulliga jumper

Hoppsan... Krympt din favorit ullig i tvätten? Aldrig sinne, prova att göra dessa mysiga tofflor och du bör har massor kvar för att göra andra godsaker (mer instructables att följa).Dessa härliga varma tofflor kan göras i en kväll om du sy för hand....

Dekorera din din gamla tråkiga telefon täcka

göra din gamla telefon täcka ser underbaraSteg 1: jag har använtsvart tryckvattenvatten färgerakryl colour(golden)penselsccisorSteg 2: Nu tar omslaget och göra vissa linjer genom kranenSteg 3: Nu färg hela omslagetSteg 4: Nu ta bort raderna tapSteg 5...

Hallick din gamla Smartphone och göra en Steampunk MP3 spelare med pekskärm

Hej duVad kan du göra med din gamla Smartphone? Sälja den, slänga, lägga den i mikron?? * gg *Nej, vi gör en Steampunk MP3 spelare med pekskärm ;)Steg 1: Låt oss börjaVi behöver en massa saker av mässing, vissa elektronik och Fantasy.1 Smartphone Xpe...

Mini FPV Tricopter gjort ut av gamla byxor?? Gör din gamla byxor fluga!

Någonsin tittat på din gamla par blåjeans och tänkte "Jag kunde göra en tricopter från dem"? Nej? Ja, nu kommer du! Och för att vara helt ärlig är det inte mycket svårare att göra än att göra en standard tricopter!Detta Instructable kommer att v...