Ursula - havet häxanaldrig underskatta kraften i kroppsspråk!

Min Ursula klädedräkt är helt handgjorda--även skal halsband.

Jag skapade mitt eget späck från foam och utformad för kjolen runt den. Skummet var 1 tum tjock och rullade in i ett rör. Jag gjorde en kjol form med quiltning vadd och fäst skum röret på insidan.

Halsbandet är gjort av enkla modellering lera målade i guld metalics. Jag rullade upp några inches av aluminiumfolie bulk ut de tjockaste delarna. Detta möjliggjorde jämnare gräddning i ugnen. Jag använde superlim på sömmarna att se till att spolen sitter ihop.

Korsett topp är kort och slutar vid midjan. Jag använde tygklädda urbening och fusable gränssnitt för struktur. Fronten har krok och öga nedläggningar. Baksidan har kragarna och flätad läderrem för att knyta ihop. Jag kunde inte hitta svarta öljetter av någon anledning, så jag spray målade dem.

Benen är fullt rörlig! De är fyllda med samma skum och quiltning vadd som späck. Jag placerade en tub med större skummet över en annan bit av skum som var samma bredd som tentakel. Sedan omgav jag det med den tunnare vadd för att skapa en mjuk form. Jag försökt med allehanda ledningar flätad samman för att utgöra tentaklerna, men det enda som tillåts för lätt manipulation var faktiskt två tråd hängare löper längs varje sida av tentakler. Tråd hängare håller former samtidigt som den är lätt att böja för hand.

Tentakel suckers är sugkoppar målat och sytt på tyget.

Därunder, La jag ett lager ren blå material att simulera havet (och dölja benen).

Relaterade Ämnen

URSULA lilla sjöjungfrun Polymer lera manschett

Jag gjorde denna manschett baserat på Disneys Ursula limited edition designer samling skurkar docka. Jag är för närvarande varit kärleksfull gör Disney inspirerad berlocker och hängen från polymerlera men detta är min första skurk karaktär. Hon såg g...

PiniSEA - en autonom ocean båt - havet Tracker

Gröna autonoma vatten fordonet att spåra havet. Inspirerad mekaniskt av "Wave Glider" och har som främsta syfte att spåra fiske platsen. Det kan också använda att mäta miljö tillstånd i havet (havet, temperatur, luftfuktighet, etc). Detta projek...

3D mur häxan

Jag hade alla dessa slumpmässigt plywood scraps tar upp plats i garaget och jag har också denna mur framför mitt hus. Tid att vara kreativ!Material:1/2" plywood1 "x 2" styrelsen (för ramen)cirka sex inches av en 2 "x 4"Skruvar, mu...

Häxan - SFX Halloween Tutorial

Den klassiska halloween häxan går vår kanal och nu börjar vi vår halloween förberedelser. Håll ögonen öppna! Och förresten, vad tycker du om Måns Zelmerlöw hjältar omslaget?Följ med oss på INSTAGRAM: ellimacsSFXwww.ellimacs.comSteg 1: Titta på videon...

Häxan kungen av Angmar trä brännare

Häxan kungen av Angmar trä brännare upp cyklade från en tom gasa buteljerar och några skrot stål.Kolla in mitt arbete påhttps://www.Facebook.com/pages/burned-by-design/15...Baserade i Storbritannien, international shipping tillgängliga...Maila mig på...

Havet Strider gratis nedladdning

havet löpare är mest känd som de största organismer lever på Darwin IV, planet som de bebor. De tillbringar sina liv inom ramarna för Amoebic havet, eftersom det är den enda källan till energi i världen att stödja sådana enorma varelser du kan hämta...

Hur man gör havet världen Cupcake Toppers

I den här guiden kommer du se hur man gör dessa bedårande ätbara cupcaketoppers. Dessa kan också användas för havet världen tema kakor.Njut av våra enkla handledning:www.happyfoodstube.com/Sea-World-cupcake-toppersSteg 1: Lista över verktyg som använ...

Pumpkin patch häxan

starta med din favorit cupcake, se till att det är helt avsvalnade innan du dekorera den.Steg 1: Färg några färdiga isbildning orange med gel färgämne i livsmedel och rulla en klump av det till en boll. Med en cocktail stick gör några lätta indrag ru...

Pumpa målning - häxan

Detta instructable till mig för Halloween inredning tävling 2: a är att förhoppningsvis ge dig mer inspiration i din pumpa dekorera. Se Minion pumpa för min andra post.Steg 1: Där jag fick min inspiration Jag fick inspirationen till pumpan från boken...

Ursula från lilla sjöjungfrun

Endast i ditt sinne Ursula från lilla sjöjungfrunVälkommen till endast i ditt sinne. Det har varit ett par veckor sedan jag ansiktsmålning och det var svårt. Här är min Ursula från lilla sjöjungfrun. Jag hoppas du njuter!Wolfe bröderna facepaint i sv...

Ursula Makeup Tutorial

De var inte skojar när de kallade mig väl... en häxa!Jag har en röst igen! Hoppas du njuta av denna Ursula tutorial! Glöm inte att kolla in min etsy shop om du är intresserad av att köpa något av mina skurk slöja pannband!Här kan du hitta mig:Webbpla...

Ursula från den lilla sjöjungfrun

Först började jag med en svart brudtärnor klänning som jag köpte på en sparsamhet butik för 8 spänn. Sedan åkte jag till tygaffär att köpa i samma siden taft i svart och lila för tentakler. Jag gjorde ett grovt mönster av kartong för tentakler. När d...

Havet fairy dress

gjorde jag en klänning för en karneval som jag kommer in med mina vänner, så jag bestämde mig att visa hur jag gjorde den.Steg 1:Tja först av allt behöver duStiff nätmaterial i lila eller blåttlila eller blå materialfärgade bad scrunchiessymaskindock...

Gör havet varelser!

InstaMorph är en speciell crafting termoplast för att värma upp så att det kan manipuleras som modellering lera. När det har svalnat, härdar det på plats. Senare, kan det vara upphettas för att manipuleras igen.Du kan se mer här:https://www.instamorp...

Torka fisken med havet saltlake

jag var camping och fångat en fisk som var lite för stor för cool box (jag någonsin blygsamma fiskaren). Vädret var svalt och torrt så jag torkade några använder koncentrerad havsvatten eftersom jag inte hade tillräckligt salt för jobbet.Fisken låg i...

3D förverkligandet av "Orandas på en tråd" av Ursula Vernon

i mitt förra instructable jag visade hur jag gjorde en av mina Uni sista projekt, EVE. I bakgrunden på några av bilderna skulle ha varit arbetande bitar av detta projekt.Detta instructable matas in i orkanen lasrar Contest.Im just nu försöker förnya...

Lätt häxans kittel från en Yoga boll

Dubbel, dubbel möda och besvär! Denna häxans kittel är ett enkelt DIY projekt som kommer att hjälpa upp på scenen för en spooky part.Du behöver inte vara konstnär att göra det och den är gjord med lätt att hitta material, några du förmodligen redan h...

Belyst, torris, torr godis, imma häxans kittel

Min dotter ville vara en häxa för Halloween så jag letade efter ett enkelt tillbehör som var lätt att göra, plus hade lite kul blandas in i den. Jag ville också att hon ska kunna gå ut och få godis utan att få alla våt. Jag presenterar upplyst, torri...

Tammys version av kraschade häxan i väggen

Låt mig första ge kredit som äras bör. Jag fick denna idé från en webbsida från Dave Lowe. Se länk nedan.http://davelowe.blogspot.com/2008/10/08-Halloween-28-Witch-Crash.htmlHans häxa ser naturligtvis mycket bättre än min, men jag tror inte att det v...