USB-drivna tangentbord ljusnu ska jag visa en USB powered multi färg LED tangentbord ljus
Se Steg
Relaterade Ämnen

Klädnypa batteri drivna tangentbord ljus

här är hur man gör en enkel tangentbord ljus som du kan klämma på någon laptop! Njuta av, en snälla rösta på mig!Steg 1: Delarna Behöver du följande. 1 x 9v batteri 1 x stor wired LED 1 x 9v batteripack 1 x klädnypa verktyg: limpistolSteg 2: Koppla t...

USB-drivna skrivbord ljus eller arbetsbänk ljus i en altiods tin

det finns tre saker som jag verkligen tycker om denna sak, altiods tenn (som inte älskar dem?), lysdioder, och att det är USB powered. På min arbetsbänk, har jag alltid haft en vanlig glödlampa. En dag fixturen beslutade då det gjordes, och snabbt do...

USB-drivna RGB ljus stativ

detta instructable var inspirerad av mitt förakt för att behöva köpa batterier för saker. Bland sakerna jag inte gillar att köpa batterier för, är en rgb ljus stativ jag plockade upp på en av de vänliga neighborhood dollar butikerna. Jag köpte den fö...

USB-Powered tangentbord ljus

behöver du:-En vanlig manliga USB x1-En 5mm bendy halm x1-En 5mm vit ledde x1-270 ohm resister x1-skrota ledningarVerktyg:-Lödkolv-Limpistol-Eltejp-Krymplang-Sax-Hobby knivSteg 1: Steg 1 Få USB, och skal gummi av USB med en hobbykniv.Steg 2: Steg 2 B...

USB tangentbord ljus

jag vände min gamla Mighty Bright bok ljus in i en USB-powered tangentbord ljus! Det fungerar otroligt för när du skriver i mörker. Jag kan även stänga av och på....

Fading RGB tangentbord ljus

Gamla elektronik är allmänt tillgängliga och kan oftast återvinnas till coola prylar och införlivas med andra projekt. Detta Instructable kommer att gå igenom processen att använda en gammal scanner för att utföra en fading rainbow tangentbord ljus....

USB-powered tangentbord lampa

Låt mig först säga att jag är ledsen för dålig kvalitet bilderna. Jag kan inte hitta min kamera just nu men om du begär särskilda bilder i bättre kvalitet jag kommer att ta dem så fort jag hittar det (jag var tvungen att använda min telefon)Ibland är...

Hur man bygger en USB Powered LED-ljus

följande instructable kommer att gå igenom förfarandena som gör din egen USB powered LED-ljus. Du kan använda detta ljus som en cool accent ljus bakom din monitor/tv, även som en ljus att lysa upp ditt tangentbord eller boka i mörkret. I själva verke...

9V ledde tangentbord ljus

Detta är ett led tangentbord ljus drivs av ett 9v batteriSteg 1: Verktyg och materialSaker du behöver är: ledde kit för rc bilarGamla webbkameraducttapelaptop/dator för montering på9V batteri till power lysdioderSteg 2: Atttach främre lysdioderDetta...

USB-drivna, fan manövrerade Fleshlight™ torkning station

The Fleshlight™ är utan tvekan en av de bästa sexleksaker för män finns på marknaden. Verklighetstrogna i handen, mycket anpassningsbar, hälsa-safe. Jag köpte nyligen en och jag kan inte uttrycka hur mycket jag gillar den. Får dock dess natur som gru...

Solenergi banken för USB-drivna enheter

Hej gott folk! Detta är den 1: a outgrundlig jag gjort, tyvärr för olägenheter.BOM-1) boost omvandlare 2) 3.7V batteri 3) solpanel 4.5V100Ma 4) DPDT Switch 5) Diode(1N4001) 6) ledningarVERKTYG-Lödkolv, Wire strippa, lödtenn och flussmedel, Digital Mu...

USB-Powered mystiska ljus

detta instructable visar dig hur du enkelt bygga en USB Powered mystiska ljus med hjälp av lättillgängliga och billiga delar. Inte bara är det lätt att göra men det är kul att experimentera med och skapa intressanta varianter. Det sista steget i den...

USB-drivna LED cykel ljus V2.0 - BigGun

HejI min tidigare Instructable, byggde jag en USB powered LED cykel ljus, som fungerade mycket bra, men av någon anledning (kanske eftersom jag cykel vid höga hastigheter), det verkar finnas en synlighet fråga, som bilar och andra cyklister inte se m...

USB-Powered LED ljus

detta Instructable visar hur man bygger en mycket ljus usb powered led light. Detta kan komma väl till pass medan du arbetar på din dator eller lysa upp ditt tangentbord i mörkret. En annan möjlighet av detta ljus kan även vara för ett humör ljus, ef...

USB-Powered vinflaska ljus.

jag har alltid velat göra något med USB. Nu vill jag presentera drivna den USB-vinflaska ljus, vilket är så underbara på natten. Detta är mycket enkel och lätt (som jag) att göra, och den bästa del är, är det en bra gifting idé, speciellt på julafton...

Sugru LED tangentbord ljus

för er som inte har fancy bärbara datorer med bakgrundsbelyst tangentbord här är ett enkelt trick som gör tangentbordet lyser upp. På vissa gamla bärbara datorer det brukade vara ledde en liten som var där för belysning tangentbordet. Vi kommer att a...

Laptop tangentbord ljus

trevlig laptop ljus för tangentbordMaterial:gamla kassettlimpistolsågEraserledde lyktaUSB-kabeltejpvåren från en penna220 ohm motståndSteg 1: Få en gammal kassett och demontera det. Vi behöver bara en del.Steg 2: Skär något Steg 3: Några papper Skär...

Gås hals rök extractor från gamla USB laptop LED-ljus (smuts billigt)

nyligen jag gjorde några lödning och märkte att röken höll just att mitt ansikte.Så denna gorilla pod - stil rök extractor kom in i mitt sinne:Material:(gamla) fläktbilliga / trasiga (eller båda) svanhals LED-ljus för bärbara datorer (detta är smuts...

USB-drivna Bladvändare för noter

Min fru nyligen frågade mig för ett sätt att underlätta hanteringen av alla piano noter som började att stapla upp. Jag tänkte genast på skanning noterna och använda en monitor för att presentera dem. Men sedan när det gäller att slå de skannade sido...