Utbytbara Granny Square armbandJag hade lust att virka något litet och tänkte några mini granny rutor skulle göra ett coolt armband. Innan jag visste det, hade jag gjort några av dessa, så jag utarbetat ett enkelt fästelement som skulle tillåta mig att byta ut dem med lätthet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Aluminium kan Granny Square Tote Bag

Detta är min hemlagade Tygkasse gjord av plåt av aluminium (ölburkar), en gammal t-shirt, bambu, pärlor, tråd, pull-tabs och virkade garn. Det är bra för stashing dina virkade saker eller andra saker.Jag älskar återvinning och åter purposing. Jag gil...

Pilen Granny Square

detta är först i vad jag hoppas att vara många granny square stil mönster. Jag älskar att göra farmor torg eftersom du kan använda vad du har på hand. Med projekt som dessa är det mer om mönstret än de material du använder så oroa dig inte om din dat...

Granny Square hampa glasunderlägg

med sommaren närmar sig snabbt jag överväger något jag kunde göra att ta in de varmt, kvavt dagarna. Min familj kockar mycket (vi älskar vår grill och pool tid) så jag immanently gick till en idé för något att använda i denna egenskap. Vad sägs om li...

Lacy blomma Granny Square-Gratis Virka mönster

Detta gratis virka mönster lär dig att virka denna Lacy blomma Granny Square. Gör en stor virkade lacy afghan för hösten.TUTORIALS:HögerhäntaVänsterhäntSteg 1: Hur man hittar mönster och andra projektDu kan hitta mönstret med bra bilder här http://ww...

Hur man skapar en flerfärgad Granny Square filt

är du trött på dina ögon börjar blöda när du läser beskrivningar av mönster som du inte förstår? Skulle du mycket hellre ha något enkelt som lätt kan komma ihåg och gjort? Vill du folk tittar på dig som om du har gjort den största skapelsen genom tid...

Hur man virka en Granny Square

Det finns flera bra Instructables med virka mönster som visar hur du använder farmor rutor för att göra afghaner, hattar, halsdukar, väskor etc. Men såg jag inte en på hur man gör en granny square. Jag hoppas detta Instructable passar räkningen. Det...

Spela med Granny Square

jag älskar granny square. För mig är farmor aldrig dör. Alltid inspirera mig. Nu gör jag en baby med farmor (jacka, mössa, tossor och filt/täcka). Jag gör utan mönster bara i min fantasi. Dansa mitt finger på tråd och krokArbeta med bomull tråd no.20...

Grön Granny Square filt

denna granny square filt består av 30 farmor rutor... 6 rutor var och en av 5 olika färgmönster. Jag som dem ute i en roterande sekvens och sedan dubbla virkade rutorna tillsammans. För att avsluta, virkade jag enda två gånger runt den yttre kanten a...

Granny Square varelse

Jag ville se om jag kunde göra en amigurumi/uppstoppade djur typ sak med bara farmor rutor. Detta är resultatet.Steg 1: Vad du behöver2 mycket små farmor rutor1 liten granny square2 medelstora farmor rutor1 stor granny square1 extra stor granny squar...

Virka Granny Square Tutorials

Detta är en spellista så kan du klicka i det vänstra hörnet av videon för att se andra virka Granny Square tutorials. Tack för att titta på!Virka olika av farmor torg och mycket mer med min virkning tutorials! Virkad blomma farmor. Virka tutorials. V...

Håna granny square

eftersom Lion Brand garn har alltid unika produkter och projekt, jag skulle vilja dela med er alla min håna granny square vinnande idé. Jag virkade en 9 kronblad garn blomma då står inför utmaningen att försöka göra det mellersta delen av en traditio...

Granny Square Hat

För att göra en Granny Square är hat egentligen ganska enkel. Du börjar genom att välja din krok. Jag använde en H krok men du kan använda vilken du vill. Du börjar genom kedjning 10. Sedan använda en slip stitch i första kedjan för att göra kedjan t...

Stora Granny Square Babyfilt

jag virkade denna granny square filt för min bästa vän baby dotter i julklapp. Det var min första virkade projekt och inte kunde ha varit lättare. Jag använde röda hjärta garn i vit, rosa & hallon (1 7 oz. nystan av varje) och används en J/10 virknål...

Virka Sunburst Granny Square

Detta är ett annat sätt att göra granny square, mer ursprungliga.Snälla, rösta för detta "vänners kompatibla i tävlingar!Steg 1:Du behöver:GarnVirkaSaxFörkortningar:CH = kedjan.DC = dubbel virka;SL = slip stitch.Steg 2:Börja som usuale med 6 ch.Steg...

Lätt virkade miniatyr Granny Square Babyfilt

jag är medlem i en välgörenhetsorganisation som kallas Trådar av kärlek. Trådar av kärlek är en sömnad ministeriet tillgodose behoven hos små prematura barn och nyfödda som kämpar för att överleva eller som dör på grund av dödföddhet, missfall eller...

Fjärde nybörjare virka projekt: Granny Square

Alright, så du har äntligen bemästrat enkel- och dubbelrum virka och du kan öka/minska, nu är det dags för torget att titta lite finare och mer invecklad. Som ni kan se, här har hål, men fortfarande många använder. Jag har faktiskt gjort en väska av...

Utbytbara (medicinsk) ID armband

Jag hade nyligen behovet av att få en medicinsk ID-armband för en av mina döttrar. Hon är 7 och ville ha något söt och cool. Jag ville ha något som hon ville att bära och skulle hålla på. Efter jakt efter alternativ ville jag inte spendera $30 till 5...

Granny square sunglass fallet

torget farmor är enkelt att virka och mycket mångsidig. Du kan göra tossor, filtar, väskor, halsdukar och kläder från dessa rutor. I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en solglasögon/glasögon fall från dessa underbara rutor.Steg 1...

Granny Square Cookies

min dotter, som älskar att sticka och virka, gav mig idén för dessa cookies.Steg 1: Skär och bakaSkär och baka kvadrat sugar cookies med hjälp av din favorit recept. Jag använde en scalloped kvadrat cookie cutter 3" men om du inte har en, kan du klip...