Utnyttja dina läxorAlright, dess den tiden på året. I år var tuffare sedan sist. Lyckligtvis, sommaren ringer ditt namn. Videospel, sena nätter, frihet och alla!

Men vad göra med allt detta överblivna arbete. Jag menar verkligen? Mrs EveryoneShouldLoveMath skulle inte lätta upp på de extra ekvationerna!

Men håll en Tic! Det är något du kan göra med alla dessa pesky papper! Du kan kasta dem i en brasa och ha en fest av brinnande ole skoldagar bort. Men för alla dessa gå greeners (och för dem som inte har alternativet brasa som jag) finns det en vackrare sätt att stänga skolarbete till något dekorativa och möjligen användbart.

OCH.... du kommer att ha så roligt rippning ekvationer i hälften!... medan återvinning. Thats lättare förklara för din mamma än lukten av brända bläck.

TÄVLING FRÅGOR

Vad gjorde du?

Jag gjorde en monogram av gamla läxor och kartong. Jag bara hade sett så mycket läxor kvar från förra terminen, som det besviken mig att det kastas bort - även i papperskorgen. Så kom denna skapelse. Min inspiration var gå grön anda och behovet av dekoration i mitt rum. och skåp. och snart studentrummet. Jag älskar det här projektet över de andra jag hade i åtanke är eftersom det finns en stor potential. Till var och en sin egen. Man kan skapa en unik pjäs. Med lite papper, lim, kartong och lite fantasi, kan denna cool personliga billig present till dig själv gå långt. PLUS, det är verkligen roligt att rippa dina läxor. varje crinkle skakar en tum av stress bort.

Hur gjorde du det?

Tja... inom de nästa 7 steg, kan du se dina läxor omvandlas till något påkostade. Jag ganska säker på att att alla vill bli av med slösat utrymme, speciellt när du ser din ryggsäck som du inser att du blir en HAMSTRARE. Dess enkla. Bara slita, klippa, klistra in, klistra in lite mer och dekorera. Jag klippte en plats högst upp så jag kan släppa mynt i. Tyvärr jag har inte alla nödvändiga objekt, men det är det som gör projektet AWESOME. dess så lätt och även om du röra upp några saker som det kommer fortfarande kommer ut bra. Jag måste vara ärlig om. Jag önskar jag skulle har tog lite mer tid att göra detta, men det är mitt fel. Men jag älskar den. Tänk om du gjorde detta medan du kopplar av, lyssna på musik vardagligen... de kreativa safter blir a'flowin!

Där gjorde du det?

Jag gjorde detta hemma i mitt kök och delvis i mitt rum. I köket var det lite kul att bygga av fönstret med en mild och tilltugg vid min sida. Men jag var i vägen för andra. I mitt rum var det väldigt avslappnande. Bokstavligen rippa din stress bort ändrar atmosfären runt omkring dig mycket terapeutiskt för mig och kanske för du alltför. Som jag sa... varje, sin egen

Vad lärde du dig?

Mitt största problem med detta projekt först inte att ha de ursprungliga leveranserna och tänker vad kunde jag göra för att ersätta de objekt som saknas. Men det var lätt, det tog mig bara några sekunder att räkna ut. Hade mIdway jag tvivel (jag vet, jag vet att jag inte borde ha) men det kom ut bättre än jag hoppats vilket är sällsynt. Im verkligen glad att jag hade oppurtunity att dela denna idé med andra. Mina förslag måste vara att bara ha kul och tänka utanför lådan (blink, blink). Om jag gjorde det igen, (som jag är!) Jag skulle experimentera med olika papper texturer och färger och samla föremål för att dekorera.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man håller ett register över dina läxor

har du någonsin viljat till check din klass på en hemuppgift eller behöver komma ihåg kraven i uppdraget medan du gör det? Detta kommer att visa dig hur.Det kallas en hemläxa form, och det lagras information om de uppdrag som du behöver, till exempel...

Organisera dina läxor

om du har svårt att hänga med dina läxor och behöver ett sätt att organisera det, ett "Desktop att göra-lista" är ett bra sätt att gå tillväga.En gratis uppgiftslista kan hittas här.Steg 1: Installera din att göra-lista Om du använder Att göra-D...

Hur du gör dina läxor snabbare

Steg 1:!!! Läxor är tråkigtThats varför du läser denna text... Det enda sättet att lära sig/göra läxan är att inte läsa denna text. I'ts att sluta titta på din mobil och försöka göra det istället! (◎_◎)...

Torr ut dina pjäxor snabbt

på många en vårdag som jag har kommit hem från en episk dag upp på berget bara för att finna att mina stövlar är ingenting annat än en svampig hink svett. På multi ski dagsutflykter, när du behöver använda dina stövlar flera dagar i rad, är detta ett...

Utnyttja dina andra ändringsförslag rättigheter med lip balm pistol

detta instructable visar dig hur man konstruerar en mindre-än-dödliga, lätt dold, Personlig försvarsvapen. Design: s enda nackdelar är att det är ett enda skott vapen och har den dödande effekt av en marshmallow sjönk från höjden på två fötter. Du ka...

Bygga din egen produkt & skydda Your Business idé utan ett Patent

Få din inspiration!Jag lyssnar på människors problem eftersom varje gång jag är förvånad över den inspiration och idéer får du genom detta sätt.Vissa människor klagar på specifika enheter, andra om pris, och ibland finns det ingen enhet att lösa sina...

Ändra din dagliga attityd genom din morgonrutin

Har du någonsin hört frasen, "Lycka är ett val"?Väl så kliché som det låter, har jag gjort detta uttalande en mycket framträdande del av mitt liv och mentala tillstånd. Nu förstå att jag är ingen saint heller förväntar jag alla att försöka vara...

Häxor ansikte

Göra roliga häxor med färgade konstruktion papper.Steg 1: Steg ett: material Du behöver:Orange, gul, svart, röd, vit, och grön konstruktion papperLimSaxSteg 2: Steg två: hattKlipp från bygg-papper med svart en krökt triangel för witch's hat.Klipp ut...

Hur du börja bygga din första App

IntroduktionAlla har hört klichén att alla dessa dagar har en idé för en app. Jag kan säga som en datavetenskapdeltagare att det stämmer. Jag har konsekvent vänner och familj pitching sina idéer till mig och jag är säker på om du läser detta du har e...

Marshmallow häxor

En annan enkel Halloween instructable du kan göra!Steg 1: Material och metod Stora marshmallowGreen choklad wafer (choklad smält/godis smälta)Choklad kakor av dina val (om du bara kan hitta inklämt cookies, bara separat dem!)Hershey's kissesIce cream...

Patent på din uppfinning - lägsta kostnad sätt att få Patent skydd och förhindra uppfattning Theft

så har du en bra uppfinning, men du är rädd att om du Visa det för någon, kanske de bara stjäla idén?Detta instructable visar dig hur att få vissa patentskydd, och också ge dig några kalla hårda fakta om skydd av dina uppfinningar.Om du är en uppfinn...

Magnabiner - Bygg din egen karbinhake

Hej alla. Idag vi åtar oss ett nytt äventyr i den tidigare obekant sfären av metall. Denna månad januari jag fick lära mig hur man använder ett brett utbud av metall verktyg och insåg den oändliga värld av möjligheter som kan skapas med hjälp av meta...

Din alldeles egna pikachu pannband!

Syftet med guiden är att lära sig att skapa Pikachu öron för att skapa en för en Halloween-kostym eller en konvention.Steg 1: Vad du behöver!En bit av ljusa gula filtEtt tyg markörEtt par saxRör cleaners(Optional)Bomull eller fyllningEtt varmt lim pi...

Göra ett flash filter för att lägga till dramat i dina bilder

med billigt material kan du göra en gel filterhållare att lägga till färg till din flash bilderSteg 1: Skär toppen av av läsk flaska Jab saxen genom sidan av en ren klar plast läsk flaska. Inte stöta din hand. Börja skära av toppen. Prova och göra et...

Bygga om din gamla ficklampa med LED sändare

Om du har en gammal glödlampa ficklampa kvar i glömt förvaringsbox. Du kan återskapa det är kraftfull ljusstark LED utsläppskälla ficklampa. Ingen anledning att köpa nya dyra LED ficklampa, investera mindre än 5 dollar och hem nivå tekniska skickligh...

Spara pengar genom att montera dina egna skidor

Människor som skidor vet att även om sporten är en thriller, det kommer med en rejäl pris. De flesta människor köper skidorna skulle älska att få mest valuta för sina pengar. Skidor är som bilar, skidåkare inte bara köpa dem och gå, de kräver vissa m...

Hur du gör din förmögenhet på kort

runda där vi bor får rik snabbt system är så populära att de bara kallas GRQs. Problemet är, att de flesta GRQs har nästan noll chans att lyckas. För att göra pengar du har att göra lite arbete, att bli rik snabbt, du behöver att råna en bank, vinner...

Hur till göra glasfiber ögonlock till din bil

detta steg kommer att visa dig hur man gör egna ögonlock i din strålkastare av glasfiber: ett bra sätt att accent din bil till ett måttligt pris. En glasfiber reparationssats kostar mindre än $30, men du kan förmodligen pussla ihop material för billi...

Bygga en liten spiskåpa för stinkande projekt

min fru Jennifer gör rösterna-harts smycken1. Hon använder en polyesterharts, som fungerar som mycket glasfiber harts (blanda kådan med härdare/katalysator, häll), men tyvärr det luktar ungefär lika illa också. På grund av giftig rök är bra ventilati...