Utskjutningen placerar från kartong!Kära Instructablers,

Denna Jumpseat ACES II replika är helt tillverkad av kartong och du kan använda den som en fåtölj, det passar perfekt alla interiörer från fengshui till viktoriansk stil, också du kan bygga nedskalad modell för barn och deras raketer projekt!

Eller om du behöver mata ut något (eller någon) irriterande, kan detta vara lösningen för dig,

Bra bör du också lägga till raketer för att mata ut det och eftersom det är från papp, du förmodligen bränna allt till aska och hela huset också, men förutom detta liten fråga, detta säte kan vara cool titta möbel på spjälsängen. Inte jag sagt det ännu? Det är fullt fungerande placerar, min 100 kg (muskler förstås) kan hantera utan ett enda ljud.

BTW: Jag behöver verkligen en laserskärare och 3d-skrivare, så snälla, rösta för mitt projekt i hela spektrumet laser cutter tävling. Som ni ser behöver jag laser skär mycket mer kartong, plywood och skriva ut grejer till cockpits.

Låt oss hoppa rakt in i första steget!

Vad du behöver: tålamod, vissa 3d modellering programvara, Pepakura designer,123Dmake, Photoshop, Illustrator och i slutet tryckeriet är vad kunna klippa lrge kartong former.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Cross-stitched hjärtans kort

Jag ville göra en mer personlig hjärtans kort för min andra... med korsstygn!Detta kort är super enkel och passande för absoluta sömnad nybörjare, men är också verkligen effektivt. Kombinera sömnad med pappersmodell är också kul :)Steg 1: Vad du behö...

Fallskärm Jumping

det finns några handlingar som styrker att kinesiska akrobater fallskärm-liknande enheter 1306.Steg 1: Riktig montering av selen Selen är utformad för att distribuera den inledande chocken jämnt i hela kroppen, om en lämplig passform har uppnåtts. En...

10 enkla steg till en kartong hjälm

att vara den första Instructable jag har försökt, jag ville att det skulle följa för att bygga huvudmän jag har alltid haft i hög prioritet: * återvunnet/repurposed material* tid, budget och städa friendly* stor lycklig återkomst för ansträngningen i...

Kartong kistor (DIYing gratis)

I betala respekt för döda, till våra nära och kära, glömmer vi ofta kostnaden för att respekten. DIYing Free (http://diyingfree.weebly.com) är en webbplats/projekt/intervention syftar till att mildra de ekonomiska och ekologiska kostnaderna för död g...

Kartong fötter DDR

För fler projekt och en sammanfattning uppföljning från vår januari bygga natt, se denna tråd!Detta är ett roligt projekt som låter dig kontrollera en Dance Dance Revolution typ av spel med mini kartong fötter.Detta använder de MaKey MaKey, en elektr...

Multipurpose kartong Stand

Jag anser denna kartong stand som min multipurpose sängbord bror. Jag antar att det inte är svårt för din gissa varför!De har många saker gemensamt, men den största skillnaden är att här är inte för sängar, men det är mindre (för mindre objekt), snab...

Kartong renar huvud ljusshow

Under sportlovet, familjer flockas till stadsdelar att se husen prydd med grenar av holly (ljus synkroniseras holiday musik). Här är en möjlighet att föra magiskt utomhus ljusshower inomhus.Detta Instructable tar upp behovet av synkronisering lampor...

Hängande kartong smycken ram!

Perfekt för hängande och lagra dubbar och dingla örhängen eftersom ramen är gångjärn. Du kan enkelt komma åt ryggen!Jag ville ha något enkelt men ändå ganska som lätt kunde hålla örhängen och halsband. Detta projekt tar ungefär en timme, och kan anpa...

Enkla robotarm ur kartong bitar

Så i detta instructable jag kommer att täcka om hur man skapar en enkel robotarm ur kartong bitar. Detta projekt är ganska enkel och bygger på den Arduino IDE exempel "Knopp". Jag kommer att täcka på vilka delar är nödvändiga och om att få dem.P...

Ägget kartong iPad stand

detta instructable beskriver hur man gör en super lätt fem minuters iPad stå ut från en tom äggkartong sex-pack.Steg 1: Material och verktyg Behöver du en tom äggkartong som rymmer sex ägg. Storleken på den sex-pack kartongen är perfekt eftersom det...

Målarens Pyramid, kartong version.

Stora investeringar,5 minuters projektet, livstid av användningsområden.Ingen kredit för den ursprungliga idén till mig. Jag hittade den här på en järnaffär nära hemmet. Jag trodde det var en av de bästa idéerna i veckan. Du placerar dessa pyramider...

Mini hylla från kartong

behöver små shelfspace för ditt skrivbord och vill göra något med denna kartong? Göra mini hylla ut av det!För detta instructable behöver du:* En kniv kan skära papp* En rektangulär kartong inte behöver du för något annat (t.ex. att rutan där din sen...

1UP svamp kartong förvaring pall

en annan kartong sittplatser lösning. Bonus lagring för alla dina spel prylar. Pop den gemensamma jordbrukspolitiken för att avslöja den rymliga interiören. Något större och du skulle behöva en av dessa.Om du inte har en ordentlig gaming plats, kan s...

Kartonger för jorden borrkronor

Borrkronor för min jord skruv anlände utan en ruta för att lagra dem. De har legat runt min källare och jag hålla snubblande på dem. Om jag placerar dem på en hylla har de en tendens att rulla och falla. Så jag bestämde mig att bygga några lagra lådo...

Kartong iPad Case - med Zotebook

Jag behövde några iPad skal för klassrummet iPads för att användas med en laserskärare.iPad covers är inte billiga och jag insåg att vi kunde göra några hårda skal som kunde stå upp till barnen med återvunnen kartong.Zotebook var rätt app att Designa...

5 bit kartong Lounge Chair

Denna fåtölj är gjord helt av kartong! Inga fästen, ingen limfog, bara friktion och slots. Med två och en halv 4'X 4' ark av kraftig papp, papper mallar och en brytkniv, kan du göra denna bekväma och stadiga pjäs i ett par timmar.Steg 1: Design Jag g...

BookClock - Arduino-baserad klockan i en kartong

detta är den senaste (och billigaste ännu) Wise klocka familjemedlem.(Som en snabb resumé, de andra medlemmarna i familjen Wise klocka är, hittills, glaskupol Wise klocka och Wise klockan 2. De är "kloka" eftersom, tillsammans med tid, de också...

Kartong Pocket Watch Step-by-step

jag började göra dessa fickur när metallen en jag hade knäckt frontplåten. Jag kände mig tvungen att ta isär och bygga en kartong replik för att hysa den klocka delen.[Nyligen hade ett litet problem med detta intro och alla tidigare info jag hade här...

Hur göra en Darth Vader dräkt av kartong kassera

Star wars kostymer svårt att hitta eller bara för dyrt? Då kan rutan Vader vara vägen att gå!Efter att ha sökt hög & låg för en billig Star Wars dräkt och har ingen tur bestämde jag mig för att göra en komisk version med kartonger.Steg 1: material Be...