Utskrivbara drone propeller 177mmutskrivbara drone propeller 177mm och hålet 5mm (5.2 för tolerans)

skriva ut med max upplösning och ABS eller mer stark plast som nylon

Detta test är make med PLA (låg prestanda) med 1500kw borstlös kan driva 0.4kg med bättre material och utskriftskvalitet jag tror > 0,5 kg

Jämför med vanlig propeller

https://youtu.be/YwTpAE08SXA

och tryckt propeller

https://youtu.be/7L9JMcZc2Y8

Relaterade Ämnen

250 klass FPV Drone Under $350

Så du vill bygga en första person vy quad copter men vet inte var du ska börja? Tja eftersom du klickade på detta instructable jag sitta tillbaka få en penna och papper ut för anteckningar och få redo att lära dig. Detta kommer att bli en lång instru...

Building The gå Drone Version 2 (uppdaterad)

Hej, detta är min första instructable, så förvänta dig inte att det är för perfekt. Om du gillade det, ge mig lite feedback! Oh och rösta på mig i "gör det flyga" contest!Jag har alltid haft ett stort intresse för drönare, UAV och nästan allt so...

DRONE X5

tanken på dessa instruktioner är att skapa en plattform-baserade DRONE flygande vinge X5, här är anger de instruktioner och material som behövs för att genomföra projektet på ett framgångsrikt sätt, denna drone x5 har som huvudsakliga ojetivo förmåga...

Flone 3.0 Drone Quadcopter

Detta är flone 3.0: en Öppen källkod Drone ekosystem.Efter den första utgåvan av vår prisbelönta flone 1.0 instructable för tre år sedan, gjorde vi en hel del arbete.Flone är en kraftfull, kompakt, och smart design av en billig quadcopter som enkelt...

Drone Air Gates för inomhus/utomhus praxis och Racing

Drönare är bra! Är du redo att flyga skickligt? Detta Instructable visar dig hur man gör en uppsättning Air Gates för mindre än $5 vardera. $25 för en uppsättning av 5. Att inte göra dessa portar kostar i längden med ökad propeller skada.Grundläggand...

DIY RC Drone

I detta instructable, jag kommer att dela min resa för att skapa en RC drönare, som kan distribuera lättnad leveranser till otillgängliga områden.Jag ska försöka att inte gå in i planeringen av Drone, annars blir det en extremt lång instructable. Ist...

Propeller Autopilot

** Obs: Jag har inte haft tid att fylla i alla steg ännu, men jag kommer att avsluta efter jag är klar med arbetet idag, ledsen för för tidig post, jag vill få detta innan projektet tidsfristen **Hej alla!Jag är mycket glada att få detta instructable...

Clockwork ballong Drone [A enkel Drone]

jag ska presentera min idé om denna ballong drönare, som bör fungera i verkligheten. Tyvärr, på grund av material, jag kunde inte göra det i verkliga livet så jag tänkte du människor kan göra detta om jag ger dig min idé. Jag kommer att Visa med bild...

Lätt kontrollerbar Android, PC Interfaceable relativt billigt Mini Quadcopter (eller Octocopter!) Drone...

Eller hur man blir en drone utvecklare utan inteckning ditt hus.Här är hur man gör en liten, inomhus-/ quadcopter som du kanflyga med antingen:* en android telefon eller tablett* en legitim fjärrkontroll* via din egen bearbetning (http://processing.o...

Röst kontrollerat Arduino Drone

Drönarna är mycket bra leksaker och verktyg, men oftast har de inte någon extra kompetens. Jag älskar att flyga alla R/C modell och jag ville bara göra en R/C drönare som är lite smartare än vanliga modeller. Det är därför jag utvecklat denna mini rö...

Laser Drone Tag

Det verkar klyftan växer mellan Drone Haters och Drone älskare. Så vi har en lösning. Drone Laser Tag. Drone Haters, plocka upp ditt vapen. Men försiktighet, dessa drönare är lotsning av Drone älskare, och de skjuter tillbaka... med stor skicklighet...

DIY Quadcopter Drone

En Drone är en obemannade (UAV). De är en awesome stycke teknik, och blir allt mer populärt nu än någonsin. Drönare har praktiska användningsområden som sträcker sig från fotografi, prospektering, militär, leverans, rekreation och mycket mer. Här är...

Hur man gör en Mini Racing Drone

Först och främst, detta är min första instructable så var försiktig.Nu när det är ur vägen, ska jag lära dig att bygga en mini racing drone. Detta är en hobby som har vuxit snabbt i popularitet och efter att ha läst denna artikel du börjar att förstå...

Elektriska S.P.A.D. Drone 0,1

jag har alltid velat bygga en av dem R/C flygplan men aldrig visste hur man börjar. Sedan hörde jag av denna stora webbplats kallad spadtothebone.com som av någon anledning har stängts ner, där de hade denna vackra lite planera för en glöd motor plan...

Quadcopter hacka! [Designa och skriva ut din Propeller vakt]

Idag kommer jag att visa något mycket intressant särskilt för dem som älskar flyga deras quadcopters och göra flygfotografering.DEN 3D TRYCKTA PROP VAKTEN!... Kan också vara laser skärSå vad är en prop vakt??En Prop vakt är något mycket nyskapande på...

DIY (Drone It Yourself) Kit v1.0

det DIY (Drone It Yourself) v1.0 kit erbjuder dig möjlighet att vända alla objekt i en drönare (eller tekniskt sett en UAV). Satsen består av flera delar som är lätta att montera och kan kopplas till ett brett utbud av olika objekt.För mer avancerad...

Hur man gör en 3D tryckt Nano Drone

Här vill vi presentera hur till gör det själv en 3D First Person View (FPV) nano drone.Första, en översikt över drone - ELF VRdroneFunktioner:1. öppen källkod.2. 3D tryckt skal. (Du kan komma åt de 3D skriva ut filerna här: http://www.thingiverse.com...

QuadCopter Drone designa och bygga

Drönare finns överallt dessa dagar, det tar bara en titt då och då för att inse hur populära de får. Du kanske har funderat på att få en drönare men avfärda den på grund av priset. Du har i allmänhet betala över $1000 för att få något halv anständig,...

Flyga en mini drone med datorn!

För några månader sedan, såg jag ett TED Talk där de setup en inomhusarena och gjorde några fantastiska saker med drönare. Det fick mig att tänka, och det inspirerade mig att bygga något sånt för mig själv – men mycket mindre och billigare skala. I T...