Vacker vit ek flytande hörnhyllaJag har tänkt att göra en hörnhylla i mitt rum ett tag.

Så var det händig när jag kom över denna skrot pjäs av gorgeous vit ek som var ett off skära en trappa fall jag beslutat att gå för det.

För fler projekt kolla min blogg:

http://www.livealittlemore.co.uk

Oh och snälla rösta på mig i tävlingen hyllor :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Custom flytande hörnhylla

Denna hylla kan göras till någon storlek hörn och med någon typ av timmer. Det handlar om det utrymme du har att arbeta med och det utseende du vill.Följ mig för mer Instructables eller prenumerera på min YouTube för weekly videor.Steg 1: Skär timmer...

Hur man gör en flytande hörn hylla för Under $12 Version.01

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en flytande hörnhylla som jag gjorde på TechshopTvå saker att notera innan du går ombord, 1. Denna hylla är perfekt för lätt och enkel användning--att hålla en bildram, etc. Beroende på hur den monter...

Flytande hylla stilar

Svävande hyllor också kallas dolda fäste hyllor eller bracketless hyllor, med osynliga monunting, sparar utrymme och funktion i displayen favorit samlarobjekt.Skiljer sig från tjocklek och edge design, svävande hyllor klassificeras till olika stilar....

Hur man gör en Deadshot kostym

Steg 1: material För denna kostym du behöver1/2 tums Eva foam, knäskydd och armbågsskydd, en styrofoam huvud, gips, lera, skulptera verktyg, remmar och spännen, en röd undertröja, svarta jeans och massor av tålamodSteg 2: Rustning Rustningen är tillv...

PANTONE färg Swatch kostym

kan inte bestämma vad man ska ha för spöka? Varför gå som nåt tråkigt som en häxa eller prinsessa när du kan gå som en färg?!Jag valde 2013 Pantone färg år för min Halloween 2013 kostym.Tyvärr finns det inte fler bilder. Jag bestämde mig på detta på...

Bigger on the Inside Invite

Så jag har sett några vackra hemgjorda inbjuder innan, men de alla verkade så komplicerat att bara en galen person skulle försöka att göra ens 10 av dem, än mindre 100! Jag ville göra en inbjuda som var inte bara cool, men praktiskt när det gäller at...

BOTA Lily förgiftning hos katter (hemma!)

Veterinärer. Inte har råd med dem, kan inte leva utan dem. De är mycket avgörande för hälsan hos din sällskapsdjur, men de kan helt tömma banken för varje liten nödsituation ditt husdjur får sig in i. Detta gäller särskilt med katter. Kom ihåg att sä...

Tips för motvilliga kostymör

Mycket som jag hatar postorder kostymer med alla deras klichéer, Billigt tyg och usel konstruktion, anser jag kluven om hemlagade sorten.Jag har dåliga minnen av dagar tillbringade släpa på någon älskling liten sak bara att förkastas högt av ett omby...

Hur man skär en ananas

jag har precis köpt en vacker vit ekologisk ananas på hälsokostaffär. De är så söt och saftig. Jag lutade mig för att klippa dem genom att titta på min mamma när jag var liten. Jag älskade hur de såg ut medan hon carving bort - nästan som en skulptur...

Hopplös med skönhet

jag hittade 2 hopplös stolarna på en loppmarknad. Jag bestämde mig att köpa dem och få dem att se vacker igen.Först bort jag den trasiga trä från en av stolarna eftersom det hade en bruten arm resten.För det andra bort den sittande delen och åter täc...

Skaka din egen smör hemma.

Detta Instructable är dedikerade till att skapa smör och kärnmjölk för hand. Det finns inget behov av elektrisk utrustning, bara engagemang, grädde och en flaska. Detta Hemgjort smör är mycket friskare än köpta smör eftersom du vet vad som händer i d...

Greenwood duschstång

var jag går i skogen en dag när jag hittade en avenbok fallna och skicka upp rotskott, många av dem och nas de var ganska lång när jag började tänka, vad kan jag använda en lång bit av trä för? Jag vet.. .en duschstång. Bra idé och ja det var trä var...

Förnya utseendet på ditt sovrum med samtida skjutdörr garderober

Rymmer en full storlek garderob kan vara lite knepigt, om du bor i en otillräckligt fördelade lägenhet. Nu, vem vill inte ha en väsentligen fördelade garderob där du kan hålla alla dina kläder, skor, smycken och andra tillbehör fint organiserat? En b...

Vackra flytande veke ljus från dricka plastflaskor

min fru gillar att gå till loppisar, och hon tog hem ett par flytande ljus innehavare utan de flytande saker som håller vekar. Jag försökte att göra vissa flytande veken innehavare vinflaska kork, men som visade sig vara en röra som verkligen inte fu...

Björk-ramar med flytande bilder

Jag älskar beger dig ut i bergen, går för en bra vandring, och njuta av vyer. Jag har också undrat flera gånger om det fanns något jag kunde göra med Björk eftersom det är en sådan vacker trä med alla papper-liknande peeling Barken, och i helgen jag...

Snövit

första... Plocka prinsessan du vill klä sig som...Om du inte plocka Snövit, sedan detta är inte handledningen för dig.Inte bara gjorde jag outfit, jag är den som bär den också.Du kan se mer av min kostym arbete på min FacebooksidaHttp://www.Facebook....

Vacker pärla och Flower halsband

detta är min 4: e kompatibel och 2: a smycken tutorial... den här gången jag försökte göra detta halsband vackrare och mer känsliga...hoppas ni alla kommer att gilla den...:)Steg 1: steg 1 Material nedded-1-vita pärlor och himlen är blå pärlor2-craft...

Alla naturliga flytande sköljmedel

Här är en enkel effektiv recept för en alla naturliga flytande sköljmedel. Du kan även använda det i din duniga boll!Steg 1: Samla ingredienser Du behöver:2 delar varmt vatten1/2-1 del epsom salt1 del vit vinägerEteriska oljor av valMurare burk eller...

Heta processen flytande Soapmaking

detta är hur jag gör flytande tvål, med hjälp av alla naturliga oljor och inga tensider. Detta resulterar i en mycket mild, försiktigt rengöring tvål. Jag föreslår att du läser "Att göra naturliga flytande tvål" av Catherine Faillor, för mer inf...