Vad Bibeln ska jag köpa?jag har varit pastor sedan 1972. Ibland har människor frågat vad Bibeln de ska köpa. De vill vara säker på att de valde översättningen är korrekt. Oftast menar de bokstavlig. De vill också bra och pålitlig anmärkningarna för läsaren.

Att göra sådan rekommendation är som att tala med någon vilken bil är bäst att köpa. Det finns många bra bilar, beror så mycket på vad varje person behöver och hur Bibeln ska användas. Till slut måste ett antal mycket personliga preferenser som skall uppfyllas.

Obs: Detta Instructable är begränsad till information om hur bibelöversättningar kommer att vara, och att välja en Bibeln version (översättning) för sig själv. Jag tog med några saker om vissa passager jag kolla som "test" passager, och saker jag har lärt mig genom åren om de passagerna; men jag planerar inte nödvändigtvis andra hålla med mina kommentarer på dessa avsnitt. Detta Instructable kommer inte försöka övertyga någon om vad den kristna tron är eller om det är sant, om Bibeln är Guds ord, och inte heller vem Jesus Kristus är. Om du vill diskutera någon av dessa saker, vänligen skicka mig ett privat meddelande snarare än att använda kommentarerna.

Om inget annat anges, är alla bilder från Bing bilder.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vad man ska packa i din Bob!

Detta är vad man ska packa i din bugg ut väskan!Steg 1: Vad du har i din väska?Vad de flesta människor ber i förberedelserna för en överlevnad situationen är "Vad vill jag i denna väska?" eller "Vad behöver jag?". Första vad du behöver...

Hur och vad man ska bärgning från torktumlare (torktumlare)

detta är min allra första instructable!Hur och vad man ska bärgning från en torktumlare (torktumlare).Förhoppningsvis kommer detta vara till viss nytta för någon.Njut!(Ursäkta stavning och grammatik misstag, engelska är inte mitt första språk och ock...

Vad man ska ta på en 'äventyr kapplöpning"

Multisport är en av de roligaste uthållighetsaktiviteter du kan tänka dig.Triathlon tråkig, kör på plan, runt banan i rymdåldern cykel och simning i havet.Multisport är awesome!http://en.wikipedia.org/wiki/Adventure_racing-de hoppar du i mitten av in...

Hur att spela bas till ska jag stanna eller ska jag gå - Nybörjarens bas lektion

här är en bas läxa för nybörjare. Det ser ut på hur man spelar bas linjen att låten ska jag stanna eller ska jag gå av The Clash.Om du har några frågor eller kommentarer vänligen huvudet över till min hur att spela bas hemsida och använda formuläret...

Ska jag köpa en renoverad Audi motor?

Varje så ofta, hittar vi en mycket vanlig term som kallas "Renoverat motorn" i bilindustrin, med hänvisning till en viss typ av bilmotor som har blivit renoverad med något mer avancerade komponenter. Men de flesta av oss är fortfarande förbrylla...

5 tips för att resa i Kyoto & vad inte ska göra

Detta under juli gick jag till Japan för första gången och reste runt Osaka, Kyoto, Nara och Kobe. Det var en fantastisk upplevelse, men jag hade lite missöden på vägen. Här är 5 tips för att resa i Kyoto (och vad man inte ska göra!).1. plocka en han...

Hela 30 Diet - alias Vad gör jag?

Vad är Whole30 du frågar? När du går till internet, kommer du att höra människor kallar det en "diet" eller en "livsstil förändring"... bra för mig det var min "läkare rekommendation". I brist på ett bättre sätt att beskriva...

Hur man be om hjälp runt här- och vad man ska göra innan vi ber

Tyvärr finns det ingen kategori för detta men kanske någon kommer att hitta rätt plats att flytta denna kompatibel.OK, vad handlar det om och varför lägger jag upp det i fel sektion...1. det finns fler andmore förfrågningar för hjälp i forum avsnitt...

Vad man ska förvänta sig när du är räknar IKEA

du kan ha samlats in från titeln på denna tutorial att det inte handlar om mina möbler. Det är tvärtom, faktiskt. Så vill jag inte tänka på möbler som är längre bort på alla tänkbara sätt än IKEA-möbler.Så varför gör jag denna tutorial? Eftersom jag...

Åh, vad man ska ha?

jag hade högklackat arbeta på dagen eftersom jag hade en presentation av gruppen stämman, men av mitten av morgonen min avgift var döda mig. Jag önskar jag hade tagit ett par back up-skor! Finns det något i mitt skåp som kan hjälpa mig? Ett gäng av m...

Vad man ska lägga till i en bugg ut Bag

Steg 1: mat Du behöver mat mer än något annat. Det är extremt avgörande för överlevnad. Konserver med pull öppen toppar är bäst eftersom du inte behöver en konservöppnare. Försök att ha olika. Du måste fortfarande hålla sig frisk.Steg 2: vapen Du kan...

Code-switching: Codex i att veta vad man ska säga, när man ska säga och hur.

Code-Switching är något som kan definieras som praxis att flytta till och från kulturer, särskilt en kulturer normer och språk. Vad menas med "språk" är inte begränsad till de breda dialekter vi se över de värld, från kinesiska till Patois, men...

K'nex Minigun, ska jag skicka?

hi,Detta är min nya minigun, om minst tjugo människor ber mig att skicka det inom 1 vecka kommer jag att skriva det.här är några detaljer:Vad jag vill om en minigun/kulspruta är inte en hög eldhastighet, jag tror det inte är nyttigt alls i strid efte...

Tre LED projekt... Eller vad man ska göra med döda saker

detta Instructable är egentligen tre separata projekt. Jag kommer att visa hur man brink liv i döda ting. Alla projekt görs först och sedan bestämde jag mig att göra dem Instructables. Alla är mycket enkla, behöver medium erfarenhet med vissa verktyg...

Vad man ska göra på The Rocky Horror Picture Show!

Varning: The Rocky Horror Picture Show rekommenderas inte för den lätt förolämpade. denna show behandlar mogna ämnesområden i ett omoget sätt. Om sex, droger, rock & roll, äktenskapsbrott, kannibalism, incest, cross-dressing, utomjordingar, bisexuell...

Ska jag vara pank för X-Mas kartong krans

försöker göra hemmet festligare med noll spänn... Du fick denna skit liggandes.Jag behöver tvätta Fönstren.Steg 1: Du behöver: Kartong (jag använde en combo av enda ply och korrugerad.)Tråd klädhängareTidningenScotch tejpVarmlimma / GunGrön (eller oa...

Hur man gör origami CD-fodralet eller vad man ska göra om du inte har gratis tomma CD-fodralet.

Ibland vi bränna skivor till våra vänner och kollegor. Men vi har inte alltid gratis CD-fodral tillgängliga. Vad göra? Idén är enkel - göra origami CD ärm från standard A4 papper.Följande instruktioner visar hur du skapar origami CD själv.Steg 1: För...

Vad du ska bygga en mycket lätt pall stol

5 pallarEn skruvmejselSkruvarnaSteg 1: LastpallarnaTa 5 pallar och skruva dem tillsammans som visar på denna bild.Steg 2: Skruva dem tillsammans så här Steg 3: När du har gjort somMåla den och du är klarSteg 4: Bygga detEn video av mig bygga det...

SKA JAG GÖRA DETTA EN INSTRUCTABLE??

Dess är en tidning för en pistol som skjuter blå stavar med ett sätt grå kontakter bifogas....