Vad till gör med din gamla Drumheads"Försöker ratta en årig trumskinn är som polering en skit." Jag skrattade när jag först hörde detta säger men i verkligheten, det är sant. Drumheads är liknande gitarr strängar och t-shirts: efter en lång period av användning de slits ut och förlora spänning. Med drumheads, dock trollformler mängden missbruk de måste uthärda regelbundet problem för sin försörjning. De kan med andra ord, bara ta så mycket stryk.

Varje trummisen tvingas byta ut sitt drumheads någon gång, även om de inte vill. Om du behöver hjälp med byte och trimma din nya drumheads, kolla in min instructable här. När drumheads byts ut, kastas tusen av dem över hela världen varje år. Drumheads kan ha många användningsområden även efter att de har misshandlats till döds.

Bidra inte till växande avfallsproblemet genom att kasta ut din gamla drumheads (detta gäller för nästan allt du äger). Med lite kreativitet och planering, kan du aktivera dessa värdelösa huvuden i flera häftiga produkter som kan spara pengar och tjäna en användbar funktion.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vad till gör med din skosnörning knop!

Många människor gillar att bära Nikes / skate skor och tuck fören under tungan av skon. Jag försökte detta och fann att Knut var obekvämt mot min fot och ofta obundet.Detta instructable visar en mycket enkel lösning.Steg 1: material Material:Kniv/sax...

Vad till gör med din iPhone 4 Otterbox Beltclip om du har stigning till iPhone 5.

Så jag bestämde mig att uppgradera till (på gott och ont) iPhone 5 från iPhone 4. Jag använde även Otterbox fall med min iPhone 4. Nu med den nya telefonen kunde jag inte använda fallet men med några ändringar jag kunde använda bälteshållare.Den förs...

Hur man gör en affisch styrelse med dina gamla VHS-band

för ett tag sedan bestämde jag mig att bli av med min gamla (stora) samling av VHS-band. Jag ville bara slänga dem, så jag bläddrade på nätet för några idéer för vad med dem att göra. Tja, hittade jag... noll goda idéer. = p så jag var tvungen att gö...

Hur till öppen och ren din gamla mekaniska klocka

Hej, alla!!!Idag ska jag visa dig hur man rengör din gamla klocka. Min klocka är Orientex 17 juveler, det är en klassisk, handbok slingrande manliga klocka.Instruktionerna och var försiktig!Steg 1: Öppna klockan Använda skruvmejsel eller vass kniv at...

Använda Switcheroo till kontroll leksaker med din smartphone

Tänk om du kunde göra en leksak göra en dans när den speciella någon kallas, eller Ställ in ett alarm på telefonen som orsakade ett fysiskt objekt att komma till livet? Med den Switcherooär det lätt!Först, du ska behov att få en Switcheroo ombord. Få...

X-O spel med dina gamla jeans

DIY och ha kul med dina vänner ;)Steg 1: Material & verktyg:--gamla jeans-färgade Garner & nål-sax-fibrerSteg 2: Skär bältet, och förbereda benen av jeansSteg 3: skär ett ben, dra en kvadratisk form ha din spelkontroll, trimma överskottetSteg 4: D...

Vad göra med din gamla jeans

Alla av oss har en gammal jeans vet inte vad jag ska göra med dem förutom att göra avtorking mattor. i detta instructable jag täckte min gamla stol med hjälp av mina gamla jeans.Steg 1: StolenDetta är den gamla stolen som jag vill förnyaSteg 2: skär...

Göra 5v LI batteri med din gamla mobiltelefon batteri

Du kanske har några gamla värdelös telefon batterier i ditt hem. Du kan tror det är meningslöst, men du kan återanvända det i nice LI-batteri. I detta instructable, jag använde min gamla Galaxy 1 batteri.Steg 1: Ta bort batteriet klistermärke Det kan...

Hur till förbindelse med din sällskapsdjur fågeln

Många nuvarande fågel ägare står inför dilemmat om huruvida de ska köpa eller anta en annan fågel. Det finns flera aspekter som bör beaktas innan du gör det slutliga beslutet. Även om papegojor har sina egna unika personligheter och individuella pref...

Fånga mygga med dina gamla saker

Jag gjorde en variabel spänningsregulator och jag installerade 4 blå led på toppen av lådan i serie med en 1 K resistor. För att indikera det är på eller av men vad jag hittat är förvånande för mig. Idon't vill göra någon slags pest styra men det byg...

Hallick din gamla Smartphone och göra en Steampunk MP3 spelare med pekskärm

Hej duVad kan du göra med din gamla Smartphone? Sälja den, slänga, lägga den i mikron?? * gg *Nej, vi gör en Steampunk MP3 spelare med pekskärm ;)Steg 1: Låt oss börjaVi behöver en massa saker av mässing, vissa elektronik och Fantasy.1 Smartphone Xpe...

DIY-Hur man förnya din gamla handväska: Hummingbird

Är du tona med din gamla handväskor? Prova det här hemma. Dess mycket enkelt. Du kan omvandla din gamla handväska till en ny elegant utseende.Vad du behöver:1 skumplastskydd2 lim3 glitterlim4 glitter5 svart färg akrylfärger...

Vad man ska packa i din Bob!

Detta är vad man ska packa i din bugg ut väskan!Steg 1: Vad du har i din väska?Vad de flesta människor ber i förberedelserna för en överlevnad situationen är "Vad vill jag i denna väska?" eller "Vad behöver jag?". Första vad du behöver...

Gör dina gamla skor gnistan igen

Gör dina gamla skor ser nya med några glittrande glitter!Steg 1: Samla material Material som behövs:Gamla sneakersPlastlock eller palettLimMålartejpMenyfliksområdetSaxSvampen borsteGlitterSteg 2: Snöra dina sneakersSteg 3: Använd målartejp för att tä...

Undistructible uppgradering till din gamla föråldrade stereoanläggning med SD-kort, USB, trådlös extra

Undistructible uppgradering till din gamla föråldrade stereoanläggning med SD-kort, USB, trådlös extraVad du uppnå genom att göra detta utan skadliga bil fm modilator:-1. fortsätta att använda i bil2. Använd för att höra musik från sd-kort, usb pendr...

Hur till hålla din gamla Windows-Version efter 1 månad

Om du är en teknisk kille som mig, och har haft några lyckliga och olyckliga erfarenheter med Windows tidigare, vet du att det är viktigt att alltid hålla säkerhetskopior. Och när det kom till att uppgradera till Windows 10, jag var skeptisk först, o...

Hur till få din gamla xp laptop redo för skolan

detta är min guide till få din gamla dator redo för skolan, eftersom någon gång du bara inte har pengar att köpa en ny laptop.Jag använder dessa tips varje få månaden med fart min pc.min laptop är en 4 år gammal acer aspire som kör windows xp och en...

Göra 3D-modeller till Aluminium objekt med gamla Soda burkar

I detta Instructable, kommer vi att titta på hur du sätter en 3D-modell till ett fysiskt objekt, använda metall återvunnet från drink aluminiumburkar. Visserligen inte mycket exakt, avhandlingar modeller ger en bra uppskattning och ser ganska cool nä...

Lägga till en digital mätare till din gamla analogical variabel PSU

min 20 år gamla variabel strömförsörjning börjar få några vagheten i mäta spänning med hans analogical mätare. Sedan bestämde jag mig att lägga till en digital mätare, som jag kan veta exakt den spänningsfrekvens. Eftersom dessa digitala mätare är my...