Vad till gör med din skosnörning knop!Många människor gillar att bära Nikes / skate skor och tuck fören under tungan av skon. Jag försökte detta och fann att Knut var obekvämt mot min fot och ofta obundet.

Detta instructable visar en mycket enkel lösning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rutig sko (med din skosnörning)

Hej killar!Jag såg ofta skor med schack mönster på den, med sina skosnören. Jag försökte och jag gjorde det. Nu frågar folk ofta hur man gör det, så jag slutligen väljer att göra en tutorial.Det är inte svårt som det kan verka och det är inte riktigt...

Vad till gör med din gamla Drumheads

"Försöker ratta en årig trumskinn är som polering en skit." Jag skrattade när jag först hörde detta säger men i verkligheten, det är sant. Drumheads är liknande gitarr strängar och t-shirts: efter en lång period av användning de slits ut och för...

Vad till gör med din iPhone 4 Otterbox Beltclip om du har stigning till iPhone 5.

Så jag bestämde mig att uppgradera till (på gott och ont) iPhone 5 från iPhone 4. Jag använde även Otterbox fall med min iPhone 4. Nu med den nya telefonen kunde jag inte använda fallet men med några ändringar jag kunde använda bälteshållare.Den förs...

Använda Switcheroo till kontroll leksaker med din smartphone

Tänk om du kunde göra en leksak göra en dans när den speciella någon kallas, eller Ställ in ett alarm på telefonen som orsakade ett fysiskt objekt att komma till livet? Med den Switcherooär det lätt!Först, du ska behov att få en Switcheroo ombord. Få...

Hur till förbindelse med din sällskapsdjur fågeln

Många nuvarande fågel ägare står inför dilemmat om huruvida de ska köpa eller anta en annan fågel. Det finns flera aspekter som bör beaktas innan du gör det slutliga beslutet. Även om papegojor har sina egna unika personligheter och individuella pref...

Vad man ska packa i din Bob!

Detta är vad man ska packa i din bugg ut väskan!Steg 1: Vad du har i din väska?Vad de flesta människor ber i förberedelserna för en överlevnad situationen är "Vad vill jag i denna väska?" eller "Vad behöver jag?". Första vad du behöver...

Reparera dina skosnören... med tandtråd!

Så du slutligen fick dina sneakers bra och bekväm när, katastrof! Spetsar har kommit ut av den...... hål som spetsar... går igenom... vad det kallas... en ögla?Alltid den lilla plastficka (som jag sa är en agleten, och har ett olycksbådande syfte) ha...

Stream PC stationär till telefon för virtuell verklighet (nu med huvudet spårning!)

Jag har älskat virtuell verklighet under lång tid. Även om du inte behöver en, jag slutligen fick jag tag på en 3D-skrivare, och kunde skriva ut ett VR headset.Tyvärr kommer detta inte med någon elektronik. Jag har använt min iPod Touch som dess skär...

Hur till få friska med hjälp av din mobil

för femton år sedan om någon sa att du kan övervaka din sovande mönster på din mobiltelefon, de skulle ha genom du var galen. Idag men vi lever i en värld rik med teknik och nästan allt är möjligt på en telefon eller tablett. Det var skapandet av app...

Hur till få din iPod att ladda med din hemlagade laddare.

USB-laddare är en av de mest populära sakerna att bygga här på Instructables. Otaliga människor har emellertid varit besviken att få reda på att efter alla för deras hårda arbete, sin iPod bara sitta där och göra ingenting, trots få 5V.Nyligen dog mi...

Vad göra med dina överblivna Legos?

Legos är awesome. Sedan jag var fem jag alltid älskat att lek med legos, men när jag är klar med ett set som jag har byggt har jag alla dessa vänster över legos jag inte använder. Istället för att låta dem sitta och samla damm bestämde jag mig att hi...

Vad till gör när din styrelse

när du är ensam ibland du bara få verkligen verkligen verkligen styrelse och har inget att göra bra jag hemma vet vad jag ska nu så det är bara läsa ner nedan och du kommer aldrig bli uttråkad igenSteg 1: TV Watch. din favorit TV-program eller filmSt...

Hur till bära en penna med din MOLESKINE

det finns många bra instructables om hur man bygger en pennhållare för bärbara moleskine.Jag skulle vilja föreslå en annan enkel enkel enkel lösning, för att bära din penna med din moleskine utan bygga något.Denna lösning kräver inte dig att ändra di...

Hur till backningen och restaurera din Apple-enhet med ICloud med hjälp av en dator

Support: http://amazon.techstevehd.comHanterar du Apple id @ https://appleid.apple.com/Hej killar, i den här videon visar jag måste du använda din dator för att säkerhetskopiera och återställa dina apple-enheter använder iCloud, WiFi är nödvändigt. M...

Hur till sätta fast din ljuddämpare med en slangklämma på TechShop...

What you needTrasig ljuddämpareSladdlös inverkan pistolSlangklämmaHexagon socket hex huvudet (5/16)Bilen lyft (TechShop)SkyddsglasögonMin 03 Jetta gjorde en massa ljud från ljuddämparen, med vissa undersökning fann jag att den mellersta delen av min...

Hur till hacka Facebook-konton med din Android-enhet (gratis)

behöver du:Faceniff.apk: http://j.gs/1131010/faceniffapk (jag är ledsen för annonsen men pls bära med mig).En rotade android-enhet.Steg 1: Sätta din faceniff.apk i SD-kortet på din enhet 1: a sätt: ansluta enheten med datorn.2. sätt: att sätta SD sjä...

Skicka en kopia av dina bilder och videor i din Android-telefon till Raspberry Pi med Bluetooth

IntroduktionDetta instructable byggd på en tidigare instructable "vända Raspberry Pi i en Bluetooth-enhet som jag skapat.Foton och videoklipp på min Android telefon säkerhetskopieras automatiskt till Google + Foto moln. Men vill jag spara en kopia i...

DIY RC Robot med din Android telefon handledning Del1: från Android telefon till mikrokontroller

bygga din egen DIY RC Robot controller med din Android-telefon, Bluetooth-modul och Atmega328 mikrokontroller (Arduino kompatibel) för mindre än $15. Styra robotar med olika storlekar stora och små. Steg för steg handledning.RobotControl Android App...

Schackrutiga din skosnören

i detta instructable jag kommer att visa dig ett häftigt sätt att göra dina skor ser bra ut. denna checker-board snörning är lätt att göra och kan lägga till nytt liv i dina gamla skorSteg 1: Vad du behöver Material:4 skosnören (helst två av varje fä...