Vakna upp glödande med denna $3 Detox Ritualjag är besatt av badningen. Växer upp i Japan, ta ett långt bad varje kväll och göra resor till onsen eller offentliga badhus med vatten oftast kommer från en lokal mineral varm källa, var en del av min rutin. Ingenting är i dag mer avkopplande för mig än en lång blöt i ett badkar, bubbelbad eller varma våren.

Tills relativt nyligen min bad habits var minimal - dusch, rita en balja med varmt vatten, blöta. Men nu, som jag befinner mig mer och mer intresserad av DIY skönhet ritualer och leva ett holistiskt och hälsosam livsstil, jag har experimenterat mer med att ta min bad till nästa nivå. Vilket leder oss till grad att detta Instructables - $3 detox bad!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vakna upp rätt med ägg 'N hash-

har du någonsin vaknat på morgonen svälter för en läcker måltid? En måltid som är snabb och lätt att göra. En måltid som är flexibel så att du enkelt kan kasta i allt som är kvar i ditt kylskåp. Detta recept är alla dessa saker. Dessa instruktioner o...

Multi Color lyser upp glödande svärd - RGB-ljusdioder för att måla med ljus.

jag fick bara nya knivar för mina vindrutetorkare och paketet direkt gjorde mig vill starta fäktning. Blinky ljus svärd för att måla med ljus?!?! Ja!!!Du kan skapa detta projekt för:Fotografi specialeffekter kallas målning med ljusKul för kostymer gl...

13W LED vakna upp ljus, min version

Jag introducerades till idén av "Blå LED ljuslåda av ewilhelm" och var mycket intresserad av. sovrummet i min förra lägenhet fått direkt solljus eftersom solen stiger, så jag brukade vakna mycket lätt på omkring 6 alla på min på, alltid..Jag äls...

Chocka alla på Halloween med denna DIY maneter kostym

göra ett stort plask denna Halloween med denna en-av-en-slag gör-det-självare!Steg 1: Halloween är din en natt av året att blåsa locket av rutan och dyka upp som något helt nytt och unikt – så gör det räknas!Lättare sagt än gjort, rätt? Kanske inte;...

Vakna upp ljus 10 + watts LED

detta instructables är en extention av Sunrise väckarklockan av. Krediter för den ursprungliga idén och krets gå till medlemmen. Jag anpassat bara det till mina behov och material till hands. Den instructable i länken erbjuder väckningsservice ljus m...

Morgon vakna upp Scrub

Vakna upp med denna naturlig ansiktsscrub.Steg 1: Samla ingredienser Rå honungCitronsaftKrossade apelsinskalSlutbehållarenValfria eteriska oljor:Tea treeCitronEucalyptusOrangeSteg 2: Lägg till apelsinskalTillsätt apelsinskal till behållareSteg 3: Läg...

HUR MAN VAKNA UPP NÄR SOM HELST PÅ NOLLTID!

Alla har sina egna speciella sätt att vakna upp - eller inte vakna så omständigheterna:) Detta sätt har förmodligen gjort och tänkt på av många, men jag beslöt att göra en instructable av det en) eftersom det fungerar och är användbara och viktigare...

Göra ett brett robusta handtag med den portugisiska Sinnet

Messenger bags är bra men ibland den långa axelremmen blir trassligt när du försöker göra en snabb exit eller lätt ingång. Eftersom de alla verkar ha ett par hade "ringar på baksidan, beslöt jag att göra en snabb kort rem som inte kommer att få hängd...

CraftinGenious tillbaka! Med den bästa AFK maskin!

Steg 1: Hej!Jag hoppas att jag inte har varit alltför missade: P men ja! Im tillbaka med denna nya afk bild! : DSteg 2: Di A 2 x 1 hål med en Extra Bit i slutet. Steg 3: Lägg till ett staket till Extra Bit.Steg 4: Placera vatten på icke-Fence blocket...

Bli av med den gröna salladen!

Hur man: bli av med den gröna salladen!Grogg sallad har varit en av mina favorit saker att göra. Grogg sallad är vad jag gör när vi har massor av gröna som kommer att få dålig snart. Nyckeln till salladen är att du kommer att använda värme, dressing...

Lyser upp Tardis Nattduksbord med inbyggd lampa

Jag SVÄR jag göra mer än bara Doctor Who grejer... Men titta på mina bygger du kanske tror jag är en nöt. Jag vilja bygga saker för mina barn och du kan gissa vilka visar är populära i huset...Min dotter ville ha ett nytt Nattduksbord för sitt sovrum...

Spara pengar, med denna Inverter variabel hastighet mod till din pool pump

finns det kommersiellt tillgängliga enheter som använder en VFD inverter för att variera hastigheten på din pool pump, och även om de ger stora besparingar, är en DIY-er jag ville ha en gå på min egen, och försöka förenkla hela enheten.Jag rekommende...

Hur man utarbetar en anpassad Hoop kjol mönster med den exakta formen du

och då menar jag ganska darn exakt. Kolla in denna bild av min färdiga fälgar med mitt förslag lade över toppen för jämförelse!Du kan använda följande metod för att skapa någon typ av runda hoop, om konformad, klockformade eller en galen böljande for...

LED ljus upp Sims PlumbBob kostym (den gröna Pylonen ovanför deras huvud)

efter åratal "vilja" att göra den gröna plumbbob från The Sims-serien, jag slutligen gjorde det! Den svala delen om "kostym" är att du kan bära vad du vill och ändå vara en Sim! Jag använde Dan's instructable, på denna länk här, för at...

Att hålla upp framträdanden med Chindogu

Ah ja... Chindogu. Jag har hört, sett och läst av många idéer som denna i själva verket har jag även läsa en bok på den. Chindogu idéer är sådana som får dig att skratta, gör du gå galen och galnaste lösningen till enkla problem vi som mänskliga ras...

Hur man gör en film Soundtrack med den mest grundläggande av program

någonsin ville göra ett soundtrack till en egen film för personligt bruk men hade inte tillgång till en dator med program som iTunes eller RealPlayer? Med denna tutorial lär jag dig hur man gör en CD-skiva med den enklaste av program, Windows Movie M...

Lyser upp en lysdiod med ett AA-batteri (i en solenergi lampa)

I mitt senaste projekt jag vill bygga en liten solenergi lampa. Så jag gick till min lokala elektronik distributör och vill köpa jag lilla solcell. Solcell har en effekt på 2V och batteriet en maximal effekt på 1.2V, vilket är ganska för låg för att...

Vakna upp utan oro

Här är en enkel metod, som jag har använt i åratal, för att vakna upp vid rätt tid utan att använda ett larm.Steg 1: Gör detta!Före sänggåendet gör följande:Drick ett glas vatten.Berätta för din inre sinne att du vill vakna upp vid denna tid och göra...

Lätta upp Minecraft ficklampa med en Joule tjuv

För alla som någonsin har velat göra sina egna ljus upp Minecraft fackla, och skulle vilja leka med lite kul elektronik i processen, detta Instructables projekt är för dig! Elektroniken förklaras tillräckligt bra (och med länkar till allt som behövs)...