Var man kan hitta LED-lampor... (Inte i butiker)Detta är min första instructible så snälla gå lätt på kommentarer, tack.
I detta instructible jag ska visa dig var du hittar LED-lampor...
(inte i butiker)

Kurs och kommentera gärna denna Instructible...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Den bästa regn fat för mindre än $15, och var man kan hitta en fat

jag har undersökt många regn fat planer där ute, och jag tror att min är en av de mest anpassningsbara, effektiva, enkla att göra och billigaste där ute. Efter att du har hittat ett fat, finns resten av delar och verktyg på de flesta järnaffärer. Låt...

Var man kan hitta 5 bästa Mac Apps tillgänglig

apps som låter dig få ut bäst Apple Mac-datorn.Steg 1: VLC Media Player Den slutgiltiga freeware media player. Denna app fyller alla hål där QuickTimes brist på nödvändiga codecs begränsar dess kompatibilitet med vissa ljud- och videofiler. Stöder Di...

Var man kan hitta fina lilla semester (jul) låtar

dessa låtar är noga med att sätta ett leende på ditt ansikte här semesterperioden. Ett par CD's jag faktiskt äger.Steg 1: Hitta det! Chef över till Google och skriv: Bob Rivers och klicka på Im tur eller klicka härSteg 2: Leta upp där du ska gå. i si...

Hur man gör led lampor arbete av bil elektriska

varje år jag lägga en krans på min sprintervan. Jag bestämde mig i slutet av sista jul att köpa en plast krans och lista ut ett sätt att tråd led lampor i mitt sprinter elektriska system så att när huvudet belysningen kommer på kransen fastspänd på f...

Var man kan dölja en cykel låsa nyckel

jag köpte nyligen en begagnad cykel som kom med en standard ringlar låsning kabel och nyckel. För det mesta förutser inte jag med lås mycket som jag inte behöver en cykel för min dagliga pendla. Jag skulle vilja sätta nyckeln på min nyckelknippa, men...

Var du kan få gratis LED lampor. INTE I BUTIKER!

Kan du hitta LED-lampor någonstans, någon plats. I ditt hem, skulle du ha minst 50 LED-lampor, placeras runt olika delar av huset. I detta instructable, jag ska visa dig var du kan hitta LED-lampor, som du kan använda för ditt eget projekt!Steg 1: Fö...

Extrahera gratis Silver från relä kontakter | Var man hittar dem?

Hej alla, och välkomna tillbaka till en annan Ben bygger instructable!I detta instructable, jag kommer att ge dig lite information om var man kan hitta och extrahera silver relä kontakter.Och ja, de flesta reläer använder varierande mängder av äkta s...

Hur man kan återanvända din gamla kaffesump för tillverkning

Fokus i detta arbete är att belysa och ifrågasätta vår relation med material. Att utforska det allt mellan de till synes banal eller complicatedly rika interaktioner med material som utgör vår byggda miljö och större fotavtryck på denna värld. Målet...

Julstrumpa med LED-lampor

projektet började som ett sätt att använda upp lite prylar av tyg jag hade lagrat bort. Många av de julklapp som du ser till salu är moderna i utseende och ofta ganska smaklös, så jag beslöt att göra en med en rikare, mer antik känsla och en kröp upp...

LED-lampor på Bicyle hjul för natten synlighet

syftet är att installera en LED belysning system består av en CR2032 batteri hållare med switch-enhet och två LED ljus innehavaren från plastfolie slips på ett race cykelhjul.Detta system kommer att införa en extra vikt på 7 gram (ca 6 gram för batte...

Hur konvertera helljus DRL till LED-lampor

Många biltillverkare som Acura/Honda, Lexus/Toyota/Scion, Dodge/Chrysler, Mazda och Subaru väljer att använda funktionen hög beam som varselljus, vilket innebär att samma helljus lampan lyser svagt under dagen eftersom det bara tar emot om en 6-9V in...

Utomhus LED-lampor

Många år sedan, installerade jag en sträng av åtta färgade lampor utanför mitt hus. Detta var innan CFL och LED lampor fanns tillgängliga. Även om dessa lampor fungerade perfekt, var det en nackdel. Eftersom dessa lampor var utsatta för väder och vin...

Varför köpa en festlig kort för en vän eller din familj när du kan göra en? Tänk om du kunde göra en full av LED-lampor, batterier och konstverk själv var ledande?

Varför köpa en festlig kort för en vän eller din familj när du kan göra en? Tänk om du kunde göra en full av LED-lampor, batterier och konstverk själv var ledande?Detta DIY kit levereras med kala Konduktiv färg - ett mångsidigt elektriskt ledande mat...

Hur man gör billig men mycket kraftfull LED-lampor

det har varit nästan ett år sedan jag började "LEDify" mitt hem, med resultat mer eller mindre uppmuntrande, men bara en olycka fick mig att hitta den bästa lösningen hittills.Steg 1: Motivation Hur ofta hänt att du eller någon i din familj, av...

Hur man kan vara kreativ och lära sig att leva längre

Alla är kreativa på sitt eget sätt, men vi kan oavsiktligt begränsar vår kreativitet. Det är möjligt att komma bortom våra self införts begränsningar och bli mer kreativa. En bra del av kreativitet innebär att se relationer mellan saker som vid först...

Hur man installerar 921 T15 LED lampor för Backup omvänd ljus

har du tänkt på att lägga till ett par LED backup omvänd lampor för din bil och svårt att installera? Dessutom är din gamla bil som väntar på att vara kryddade och du inte vet hur man fixar de nya utföringsformer? Om ja, kan sedan denna installations...

Hur man gör små batterier för att driva LED-lampor!

LED-lampor, eller Light Emitting Diods, uppfanns 1962 av Consulting forskare Nick Holonyak Jr, en General Electric laboratoriet i Syracuse, New York. På gång förutspådde han att de skulle ersätta Edisons vanliga glödlampor. Nu, de är verkligen långsa...

8 saker du kan göra för att bättre skydda din utomhus LED-lampor

Utomhus LED-lampor är mycket användbart tillägg till din gräsmatta ellerträdgård, men de behöver lite hjälp om du vill göra dem mer än några månader. Här är några fiffiga tips som hjälper dig att göra just det:Steg 1: 1. Välj utomhus-fått lampor, arm...

När du inte kan hitta din munspel: morot flöjt

jag har velat göra vegetabiliskt instrument för en tid. Jag hittade ett par länkar till en morot flöjt och en morot kazoo hade, men de inte bilder. Så försökte jag några olika tekniker. Här är mitt recept på morot flöjt. Jag bifogar detta i flera for...