Världens enklaste MotorHur man gör en lätt, kul och häftigt motor som behöver knappt någon skicklighet att bygga.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Världens enklaste linje efter Robot

Här i detta instructable jag ska visa dig hur man gör Världens enklaste linje efter robot. Enklaste flera delar används och komplexiteten i kretsen.De flesta linjerna efter robotar på internet använder komplexa kretsar med mikrokontroller och op förs...

Världens enklaste choklad grädde cirkel är också det mest hälsosamma, och det är gott.

Jag inser att det är ett djärvt uttalande och kan bara säga upp framför att sundhet är allt relativt när det gäller choklad grädde cirkel. Min familj har en traditionella receptet vidare från min gammelmormor för choklad grädde cirkel som är läckra....

Världens enklaste LED-ljus!

Detta är min första instructable med en riktigt dålig kamera så Döm inte för hårt.Tack, hoppas att detta inspirerar dig att göra detta och göra mer med vad jag visade.Steg 1: Matierials 1. lysdioder (köpte 20 från radio shack)2. titta på batterier (2...

Världens enklaste Lego hund

Detta Instructable kommer att lära dig hur du skapar Världens enklaste lego hund! Det kräver endast fyra stycken! En video av det sätts ihop, klicka här. Njut!Steg 1: Få bitar Få tegelstenar som anges nedan: Två 2 av 1En 2 av 2En 3 av 2Steg 2: Göra k...

Världens enklaste hemliga fack

Hey instruktörerDet är Eva med en ny instructable men denna gång inte kartong eller en arkadspel eller El :(men jag presenterar Världens enklaste hemliga fack.Detta projekt görs med objekt runt huset... Men några kan behöva köpas!Tänk på lila behålla...

Världens enklaste äppelpaj

Jag gjorde Världens enklaste äppelpaj.Låt oss göra en tillsammans så du aldrig köpa en igen!Steg 1: Samla dina ingredienser Recept på insidan av kakan:3/4 dl socker3 msk mjöl1 msk kanel1 tsk Salt1/2 tsk muskot4-6 koppar äpplenMängden äpplen beror på...

Världens enklaste SMÄLLARE

VÄRLDENS ENKLASTE SMÄLLARE MED 1 MATCHSteg 1: förbereda 2 matchen lådor, Tänger, papper och tejpSteg 2: göra...

Världens enklaste skateboard

presenterar här Världens enklaste skateboard......

Världens enklaste DC nuvarande limiter

Hälsningen. Min hobby är elektriska, jag är en amatör elektriker och också en DIYer. Idag kommer jag göra en DC nuvarande limiter.Nyligen jag utforma en bänk lab power supply och jag behöver en nuvarande limiter att undvika överbelastning. Jag vill o...

Minsta brandlarm i världen - enklaste metoden (DIY)

Steg för steg (även lödning The Components) Video på hur till göra enklaste och minsta brandlarm som någonsin gjorts, som är mycket effektivt också dess bärbara. Detta projekt är roligt, enkelt och billigt att göra så jag hoppas ni uppskattar det och...

Lätt Chili - Världens enklaste

Med endast fyra ingredienser och ca 30 minuter total tillagningstid, är detta den enklaste lätt chili recept jag har stött på. Det utnyttjar en förblandad chili krydda kallas Caboom! Medan detta Instructable representerar grundrecept på behållaren, i...

Eco-Friendly "papper" kedjor (aka Världens enklaste sy projekt)

minns du att göra papper kedjor som barn att dekorera för semesterperioden?Du fick ut Bygg-papper, omslagspapper och du skär och häftade och limmade till era små hjärtan innehåll.Och sedan efter nyår ner kom papper kedjor... och de leds rakt för papp...

Aprilskämt: Världens enklaste dumma kontor Trick

detta instructable Detaljer ett enkelt dumma trick som tar 30 sekunder att ställa in, men fortfarande blir ett skratt.Steg 1: Var uppmärksam, detta händer snabbt... Behöver du:o en liten "Post-It" Observerao A skriva genomförao A mark (egentlige...

Hur man gör Världens enklaste strömförsörjning

efter att upptäcka att min spänningsavdelare baserad strömförsörjning fungerade mycket bra, jag anges för att lista ut hur att göra en bättre. Du bygger inte riktigt något men det är gjort för dig och du behöver inte bråka med någon växelström (mycke...

Världens enklaste och billigaste omgivande ljus till din TV

Steg 1:Det finns en verklig enkel, billig, och enkelt sätt att lägga till omgivande belysning till din befintliga stora TV. Bara montera en liten lampa bakom TV: n. Det är så enkelt.Steg 2: diagonaler Min TV sitter på ett bord i hörnet av mitt vardag...

Världens enklaste gjutform.

Yep. Det är rätt. Jag håller på att ändra din mögel-making teknik för evigt. Detta enkelt sätt silikon mögel-att har du vill göra avgjutningar av alla dina smycken och leksaker.Du behöver:vattenblå diskmedel (alla märken verkar fungera)100% silikon (...

Världens enklaste mikroskopet telefon fall

Har du någonsin velat se vad saken egentligen ser ut som riktigt nära håll... Denna super billig och enkel 60 x Mikroskop gör att du kan göra just detta.Steg 1: förstaKolla in min video tutorial och var säker till prenumerera!Steg 2: Saker du behöver...

VÄRLDENS ENKLASTE KONST URKLIPP!

En frekvent låda, jag som använder 9 "x 12" papper jag får från min lokala tryckeri. Det enda problemet är täcker inte passar någon klippborden för portabilitet...... om detta ett jag gjort själv.För verktyg du kan räkna på en hand och nr pengar...

Hur man viker Världens enklaste Origami fågel

jag hade ett antal meddelanden säger folk "inte fick" hur fågeln var vikta.Vad bättre tid för att visa alla?Börja med en kvadrat med papper och kopiera veck du se.Ja, jag vet jag före vikta papperet, men om jag inte som tog videon över 30-talet...