Värma lätta Zip slips lampaHallå

I detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en cool zip slips varmt ljus lampa.

Jag hoppas du gillar det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Zip Tie Lamp

Denna Zip-slips lampa var en verklig glädje och smärta att skapa. Det var en glädje, eftersom jag var så nöjd med resultatet, men brottning denna form som det kom tillsammans visade sig vara fysiskt utmanande.2012, jag fick se en konstinstallation av...

Zip-slips Weed Eater

Så här du är, flickan av dina drömmar kommer att anlända i ungefär en timme och din trädgård ser ut som Amazonas med din gräs når en höjd som passerade skamliga ända till imponerande.Bege dig ut till ditt garage att få weed eater snabbt få saker städ...

Zip-slips härskare och längd Comparer

detta gör att du kan mäta saker och mer viktigt att jämföra avstånd utan den klassiska "ta storleken med fingrarna" eller "sätta fingret på linjalen för att jämföra provet".Allt detta med en enkel zip slips och ett klistermärke.Steg 1:...

Zip slips--Neon lampa Catus

detta är en zip slips tower som är gjort av mig och mina vänner behaglig hjälpa mig att vinna denna tävling eftersom jag vill titta på brcause min alla vänner har titta på jag vill se från innan 4 år men vi är fattiga vi inte kan köpa det grunder vit...

Vändbar färgskiftande Zip-Tie lampa

Idag jag kommer att visa dig hur man gör en hängande flerfärgad LED lampa tillverkad helt av zip-band och hårdvara trasa (fyrkantiga hönsnät). Denna lampa är vändbar så att när du slår det en hur banden ligger platt och slät men om du vänder det över...

Pärlstav ZIP slips uttalande halsband!

Hej!Med detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en rad uttalande halsband av i huvudsak pärlor, zip band, och cross stitch plastmaterial!!!Så långt människor som har sett den tror att dess crazy eller de älskar det men Hursomhelst är det d...

100% zip slips lampskärm

Zip band!Det enskilt viktigaste objektet i någon persons arsenal av saker efter att silver-sidig miraklet kallas silvertejp!Zip band är perfekta för reparationer, men visste du att zip band kan göra så mycket mer?Oh ja! DET. MYCKET. MER!De kan använd...

Faux Cactus W / Zip slips törnen

Vill göra en faux kaktus med zip band som törnen? Du har kommit till rätt ställe! Jag kommer att visa dig hur man gör en i detta Instructable :)Jag älskar detta projekt eftersom slutprodukten är söt, använder det oväntade material och dess något anpa...

Hur man gör Zip slips snökedjor

Är du fast?Är du ständigt snurrar hjulen?Saknar du verktyg som behövs för att gå vidare med ditt liv?Vet du där du vill vara, men vet inte hur man kommer dit?Jag var på samma väg, men jag hittade min motivation i zip band.Ja, ni hörde rätt folk... zi...

Zip-slips Stand-offs

Vad jag vill dela med dig är ett litet trick som jag upptäckte för städa ledningar, bromsslangar, kablar ect. längs rambalkar, medlemmar, eller var som helst vill du köra sådana saker. Jag har använt denna teknik på motorcyklar för att köra hårt brom...

Zip-slips arrangör till bricka montera

Detta enkelt projekt kommer att visa dig hur man monterar en arrangör/penna innehavaren till bricka på mindre än 2 minuter med 2 zip band.Steg 1: Sätta en zip slips i ett hål då få ut från ett annat hål Steg 2: Koppla en annan zip slips för att bilda...

Fixa din trasiga Ethernet-kontakten (med zip slips)

Fixa din trasiga Ethernet-kontakten med zip band. Vad?? Ja!Idag finns det alltid några Ethernetkablar runt med en bruten kontakt.Du kommer inte att köpa en ny kabel? Ta en zip slips och fixa det..Titta på min video tutorial här på YoutubeFixa en tras...

Zip-slips Tips och Tricks

Det finns många olika användningsområden för zip band. Att veta typ av zip slips och andra möjliga hjälpmedel kommer att förbättra din zip slips används. Zip band när de används på fel sätt kan vara destruktivt över tid och även misslyckas. Det finns...

Zip-slips smycken

zip band är döda nyttigt, men är den också beautifull?helst inte.Men:en dag jag var uttråkad och ville göra något och det nästa bästa sak liggande var zip band och med lite försök och fel jag hittade ett sätt att konvertera banden till vacker blomma...

Zip-slips solglasögon

Gör din egen solglasögon med zip band... och en plastflaska.Det finns så många olika användningsområden für zip band. Men visste du hur man gör solglasögon med det???I denna Video Zip-slips solglasögon på YouTube jag visa dig ett ganska enkelt sätt a...

Hängande Zip slips penna arrangör

Hej alla,Jag hade massor av zip band liggande och ville ordna alla papper på mitt skrivbordSå jag tänkte med detta projekt som använder zip band, organiserar penna och ävenFungerar som en dekoration som det ser väldigt bra. Detta projekt är mycket lä...

PVC Zip slips organisation System

så fick jag riktigt trött på att behöva gräva igenom den stora gamla balja med zip band jag får från Harbor Freight att komma till storlek, färg, etc jag behövde. Lagerplatserna som stinker som buntarna faller isär och de hamnar en gigantisk röra som...

Zip-slips korg

detta är min första instructable! Jag bestämde mig att skriva in den Zip slips Weekly Challenge!Vi kommer att bygga en korg för att hålla saker i princip med Zip band och ankare.Jag personligen använder det till min lödtenn, wick och eltejp.Steg 1: l...

Zip-slips cykel stöld förebyggande enhet

du har någonsin försökt att låsa upp din cykel med en trevlig stor u-lås bara för att finna att dåligt utformade city cykel lås-ups hindrar dig från låsa dina hjul till nither ramen eller att låsa upp detta är att hjälpa till med dettaoch ja jag vet...