Vatten fontän med återvunnen materialjag hade detta projekt sitter i långbänk för de senaste två åren. Hade jag vetat då vad jag vet nu, skulle jag ha gjort detta när tanken kom att tänka på. Detta projekt bara tog mig ungefär en timme att göra, även om från och med nu, jag vet att det inte är 100% komplett. Jag kommer att fortsätta att lägga till och justera under nästa vecka eller så, och uppdatera som jag gör.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hydroponics med återvunnen material

Hallå där! Jag gör detta instructable för "Hydroponics och inomhus växande" tävling. Detta är bakgrunden till hur jag började detta projekt.---------------------------------------------------------------------------------------------------------...

Nyckelhål trädgård med återvunnen material

jag ville bygga en uppvuxen trädgård säng i år och bestämde mig för att jag hade tillräckligt material runt gården att bygga en. Mitt mål var att bygga den med liten eller ingen kostnad med hjälp av regenererade material. Jag hittade en plats nära mi...

Gjuten betong hänge med återvunnen plast

Plast är ett stort problem för återvinningsföretag. Fallande oljepriser innebär att göra ny plast är ibland mer ekonomiska än insamling och återvinning. Det är en mycket arbetsintensiva process att separera och rengör alla att material.Jag började tä...

Bakgård kök tillverkade av återvunnen material

jag älskar min bakgård. Och jag älskar att dela det med andra. Under det senaste året, har jag varit på ett uppdrag att göra min trädgård en plats där mina vänner är regelbunden och välkomna gäster. Denna bakgård kök är den senaste insats. Den är gjo...

3D tryckta bilder med två material

Välkommen till min Instructable om att göra bilder med 3d-skrivare! Det finns andra Instructables om hur 3D-skrivare för att skapa lithopanes, men här är lite annorlunda eftersom vi kommer att göra full gråskalebilder, med ingen bakgrundsbelysning be...

Solfångare med återvunnet material

I detta instructable, vi kommer att göra en solfångare, med återvunnen staket trä, en återvunnen glasruta, några Tom rockstar burkar, några återvunnen kartong och några skruvar,Steg 1: Material / verktyg För detta projekt behöver du:En glasbit, (stor...

Göra en egen vattning planter med återvunnet material på de billiga

introMin kontorschef köper kannor vatten från Safeway för våra vattenkylare. Senare fick jag veta att dessa särskilda kannor har ingen insättning på dessa vatten kannor, så de är bara att få kastas ut i stället för att återanvändas. Jag trodde det va...

DIY: Droppbevattning i hemmet trädgården med återvunnet material

vi har en hem trädgård full av frukt med träd och detta är min "Do It Yourself" erfarenhet av att tillhandahålla en droppbevattning System med återvunnet material från våra bore väl.Steg 1: Pumpen och vatten i trädgården An 1,5 HP kompressor pum...

Hemgjord utomhus fontän med skrot!

Hej killardess min första instructable.Jag ska visa dig hur jag gjorde en fantastisk utomhus fontän med skrotsakerSteg 1: Vad jag använt vad jag använde var en 1/2 tum pvc-rör1/2 tums pvc armbågar 2nos1/2 tums pvc slutet cap 1nosOch viktigaste en drä...

Enkel bunden journal med återvunnet material

Detta är en billig (eller möjligen gratis), enkel bundna journal vilket gör att du enkelt anpassa en liten anteckningsbok med återvunnet material och din favorit tryckpapper. Bindningen är lätt att knyta och lätt att lossa, så sidor byts ut ut på vil...

Hund flaska vatten / vatten fontän flaska filler helper

detta min instructables på att göra en hund flaska och en vatten fontän filler/hjälpare för gamla och om du bara vill göra en billig hund flaska när du går din hund. =)P.S. och ja det är min hund roxy hon gillar det lolSteg 1: delar och verktyg bra f...

Skärmar med återvunnet material.

jag är en hantverkare, och leder till Craft visar och mässor för att sälja mina produkter. Men, har en fin monter med stora skärmar är något svårt att få, om du inte har tillräckligt $$$ att investera på den.Tja, jag kommer att visa dig hur man gör e...

Fontän med ljud och ljus system (Letourneau EPM-projektet)

Hej, mitt namn är Namkyoung Lee.Vårt team gjorde en fontän med ljud och ljus system.Det är en del av LeTourneau university EPM lab projekt.Denna fontän drivs av fristående batteri och har 2 arduino unos; en är för ljus systemet och den andra för vatt...

Skjutbara fönster med recicled material

dag jag kommer att dela upplevelsen av att göra en bild fönster för nationella huvudkontoret av Skadix kulturella Asociation i Spanien. Som vi kan se, är fönstret märkt med återvunnet material från en garderob och en svart tavla.Hoy voy en compartir...

Tog upp örtagård med Repurposed material

Repurposed material lista:ceder fence paneler (sidorna byggs två paneler tjocka kompensera med 1/2 en panel).1/3 av en futon ram (detta gjorde sängen av trädgården)2x4s från ett tidigare projekt (att ytterligare stärka futon ram)svart plast att rada...

Kalla ram konstruktion med återvunnet material

här är ett exempel på hur man konstruerar en kall ram för din trädgård med återvunnet material. Du kan bygga en kall ram utan att spendera ett öre och minska deponiavfall samtidigt.Steg 1: Samla material Steg 1: samla materialen) kasserade trä fönste...

DIY smyckeskrin med hittade material

denna smyckeskrin gjordes med återvunnet material fann jag under hela mitt hem! Du skulle bli förvånad över vad du har gömt bort. Om du var så benägen, kan du enkelt köpa dessa material ganska lätt på något hantverk butik. När du inser hur lätt det ä...

Bilda med plana material

Jag har skapat ett formulär vilket tyder på en komplex yta eller volym, med plana material. Det plana material som används här är mill styrelsen och tjocka elfenben plåt. Jag valde två ord -"Övergång" och "Övergripande" att skildra med...

Regn vatten collector vattentorn med automatisk overflow

det finns en hel del bra design för system som samlar in regnvatten från bostadsfastigheter som är utrustad med rännor. Problemet är att varje situation kräver något annat. Så lägger jag några bilder av min regnvatten samlare att lägga till kroppen a...