Vattenmelon muffins: Gjort med riktiga vattenmelon



Om du älskar kolla cupcakes så in min andra awesome cupcake, leriga förtjusning choklad Cupcake kon genom att klicka här.

DIY VIDEO nu Klicka upp så här för det.

Jag älskar vattenmelon; Det är stora, saftiga och ljusa röda. Vattenmelon är bara en av de frukter du äter och kan bara tänka på lyckliga tankar. Så har jag en massa lyckliga tankar när jag skapade denna vattenmelon cupcake. Solsken... Glada miner... Vänner. Jag älskar hur vackra cupcakes visade sig. Och de var läckra också.

Ja, jag vet vattenmelon och cupcake verkar inte som en möjlig kombination och jag hade mina tvivel också. Men i slutet, med en tugga, jag visste att det var en vinnande kombination.

Få din förkläde bunden på eftersom vi är på väg in i köket för att baka upp några smaskiga vattenmelon muffins med riktiga vattenmelon.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Super lätt 5 Min varma choklad gjort med riktig choklad

Tja... det är som det står i rubriken i princip. Hur man gör varm choklad med riktig choklad, och det bästa, du kan använda din favorit choklad det behöver inte vara ett märke eller procent.Läs vidare för att avslöja det hemliga receptet ;-)Steg 1: i...

Tim trollkarl hatten med riktig Ram horn

detta instructable dokumenterar min ta på hur man gör en realistisk Tim trollkarl hatten, som kan ses i allt-bra filmen Monty Python och den heliga Graalen. Tim är "kåt" skotsk guiden som har slumpmässigt blåser upp träd och så småningom introdu...

Det billigaste sättet att spela RockBand med riktiga trummor

jag brukade älska RockBand innan jag lärde mig spela trummor, men efter ett tag att spela trummor jag försökte spela RockBand igen och jag var så mycket värre än innan. Så slutade jag spela RockBand under lång tid tills häromdagen när jag bestämde mi...

Knex armborst, med riktiga pilar!

Var lite lätt på mig, detta är min allra första Instructable.Här ska jag visa dig hur man gör en K'nex armborst som eldar riktiga pilar! Denna armborst är stark nog att skjuta pilar 50 fot! Du kan hålla den från axeln, eller bygga en plattform för de...

Förmodligen den sötaste sak jag någonsin gjort med klädde med filt!

Som titeln säger, detta är förmodligen den sötaste sak jag någonsin gjort med klädde med filt. Jag älskar det! Jag fick idén från omslaget till månadens Country Living, som har en filt solros kudde bedårande visas på en soffa. När jag fick tidningen...

Göra en Glow Stick reaktion med riktiga kemikalier

här jag visar dig hur man gör en glow stick reaktion med riktiga kemikalier.Ja detta är en återpublicera, jag gjorde ett stort misstag på den sistaGlowstick reaktionen sker med ett difenyl oxalat derivat kallas bis (2,4,6-trichlorophenyl) oxalat elle...

Falska spis med riktiga lågor

Chimenea falsa con lamor realesFalska spis med riktiga lågor...

Predators hjälm (gjort med syntetisk harts och glasfiber)

Alright. Om alla försöker delta i komisk tävlingen med TV-spel med instructables, då min post kommer att vara en film karaktär som har medverkat i en hel del serier. Han först kämpade mot utlänningar och den resulterande serien blivit mycket berömd....

Glutenfri havre Muffins gjorda med smulad Bacon, Jalapeno paprika, Extra kraftig riven cheddarost och kärnmjölk

100% glutenfritt och helt gjort från scratch! Jag har precis avslutat baka en sats, och jag åt en medan det var fortfarande varmt. Även om jag inte försöker skryta om maten förbereda jag, det smakade så bra jag var tvungen att snabbt sätta resten av...

Locutus av Borg kostym (Cyborg) med riktiga robotics, ljus och ljud och 36.000 mAh makt!

Hello,Jag har alltid varit ett stort fan av teknik! Jag har alltid varit bra med tråden (jag har tusentals random trådar jag har samlat genom åren) min andra talanger består av lödning, ändra komponenter, datorer och spelsystem, operativsystem etc.St...

April dårar upptåg gjort med lyckat resultat

att glömma det var April fools, mig och min syster var intrigerande saker att göra utan att få min fru, dotter, maken, svåger och min andra syster galna eller att göra dem sent för arbete, alla dessa var framgångsrik upptåg gjort April 1 2011, min sy...

Choklad banan franska Toast Muffin | Matlagning med Benji

Detta är ett bra recept för frukost eller lunch och om du gillar du kan byta ut bananer och choklad för någon av dina favorit fyllningar för pannkakor. Ett utmärkt val vore blåbär.Att göra din egen bröd skulle också vara ett frivilligt val men butike...

Meterolog kostym med riktiga regn

Jag kommer att visa dig hur man gör en rolig kostym, med billigt material, och som är också interaktiva: den har en "regnar" effekt!Detta är en lätt och mycket billig projekt kan du avsluta i ca 10-15 minuter. Faktiskt, jag gjorde det bara med m...

Mead gjort med vetenskap!

Mjöd är en underbar sommardrink, mycket lätt att göra och det finns massor av recept på internet. Jag kommer att ta dig igenom ett grundrecept, med lite extra vetenskap! att hjälpa dig förstå varför din gör saker. Förhoppningsvis med dina nya kunskap...

Candy Hearts (gjord med riktiga hjärta)

Hjärt konfekt för dina köttätande crush! Söta styra hjärtat för din kära älskling! Slaktade nötkreatur karameller för din älskade!Just det: det är alla hjärtans dag godis från en faktisk ko hjärta. I år, medan en annan på internet frieri sina nära oc...

Finger Jell-O ägg med riktiga ägg skal

Det finns alltid utrymme för dessa härliga påsk behandlar. De flesta barnen räkna ett ägg när de knäcka skalet öppna, men bara se att utseende av glädje när barn i alla åldrar peel bort för att avslöja en stor gelatin behandla. Grown-kids gynnas till...

Duct Tape plånbok gjort med ett tuggummi Pack

jag kommer att lära dig hur man gör en plånbok med en tom tuggummi packSteg 1: Samla dina leveranser Du behöver sax, valfri färg silvertejp och en tom tuggummi pack att börja.Steg 2: Linda Wrap tejp runt tandköttet pack och peta hålet var du sätta lu...

LEGO polis lastbil med riktiga ljus

Legos är roliga, men de saknar riktiga ljus. Lyckligtvis för oss har Lego hål fin dimensioner som passar fint med standard LED dimensioner (3mm eller 5mm).Här är en guide om hur lätt en Lego polis lastbil för mindre än $5.Steg 1: Installation av mask...

Burger biter med riktiga potatis segment bullar

dessa små hamburgare kommer att bli en hit med barn & company! Denna läckra mini burgare sitter på en fin bit av potatis - grillat till en skarp (men mjuka på insidan) - med lite ketchup och ost till råga på!Alla jag känner älskar pommes frites. Om m...