Växer en pott av lökar för semesterväxer Narcissus lökar i en behållare är en tiden hedrad hösten tradition. Lökarna kommer att gro, växa knoppar och blossom inom 6-10 veckor efter plantering, som ger dig en underbar show här julen.
PS Det finns massor av narcissus bortom paperwhites - experimentera bort!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Växer en "gräsmatta" av Truncata för semester (och resten av året)

Holiday kaktusar *, särskilt Thanksgiving och jul kaktusar, är fantastiska, vackra och mycket vanliga (eller åtminstone i USA). Du ser dem i hela trädgården butiker runt omkring fridagen eftersom de är en av få Visa stoppanordningen växter som blomma...

Skapa en holistisk trädgård Plus 16 Trädgårdsskötsel Tips

förutom tekniska, medicinska och psykologiska framsteg inom forskning, har skett ett uppsving i naturliga terapier och behandlingar. Behandling av kropp och själ holistiskt ger en samhörighet med själven, men en viktig komponent för många i healing ä...

Sonic skruvmejsel Wand: Läkare som möter Harry Potter

Backgrund:Ungefär ett år sedan såg en vän till mig en jättefin Sonic skruvmejsel trollstav gjord av Tomas Li aka Praeclarus trollstavar.De som sålde hon frågade mig om det skulle vara möjligt för mig att göra henne en, vilket är vad jag ska försöka a...

En praktisk Zeer pott (evaporativ kylare / icke-elektriska kylskåp)

En zeer potten är en evaporativ kylare som används i landsbygden i Afrika och Mellanöstern för att hålla grönsaker färsk. De består av två terrakotta krukor, en kapslad i andra, med klyftan mellan dem fyllda med våt sand. Sanden fungerar som en termi...

A verkligen magiska Harry Potter trollstav för Lumos och avslöja dina hemligheter charm

till min instructable för den '''Awesome Harry Potter trollstav ''', här är en mer teknisk version. Fortfarande lika vacker att titta på (mer så om du har övat på den enklare versionen) och ännu en faktiskt utför magic (om än vetenskap driven magic)....

Hur man gör en läder plague läkare mask

Oh crap... Ser ut som din stad är infekterad med pesten... IGEN.Dags att gå och hämta din mask och gå för att rena de smittade, oh vänta, du har inte en... Nu vad för slags pseudovetenskap läkare inte har en läskig mask till ware medan klibba på blod...

Betong BRASSRÖKARE

En cement planter baserat på ditt ansikte? Varför inte? Du kan måla den i så många olika sätt och använda valfritt antal växter för att få ett annat utseende.Jag har på handen några av material från tidigare Instructables bygga nätter att vi har gjor...

En pott 5 grönsaker kalv skaft soppa

Detta är en mycket härdig soppa som kommer att fylla dig och det smakar bra.Vad är ännu bättre, smutsiga du bara en pott.Som i alla soppor, det kräver en lång tillagningstid men väntan är värt det. Kalvkött blir så mört att det smälter i munnen.Med i...

Harry Potter DIY

i detta instructable vi kommer att titta på ett varaity sätt att göra hemlagad Harry Potter grejor för kostymer, spela, fester, eller bara för skojs skull.Att starta åker vi över några grundläggande och enkla projekt som du kan med material finns run...

Växer en Mango Tree

jag har varit nyligen intresserad växer fruktträd, men min lokala plantskola hade inte någon mangoträd till salu. Senare, medan du njuter av mango, inspiration slog och efter lite efterforskningar på internet, jag var övertygad om att jag kunde start...

Hur man gör en ångbåt pott med hushållsföremål.

I vintras var jag dålig högskolestudent lever i ett hus med ingen värmare. För att hålla mig varm tog jag bakning och började undervisa mig nya matlagning metoder. Hålla värmen bredvid var ugn eller spis mycket bättre att trängas under filtar.En dag...

Potta utbildning, Grooming, näring, och att välja en ras

Potträna en hund kan vara enkelt med de rätta metoderna. I denna tutorial kommer jag lära dig olika sätt att potträna din hund samt tips om grooming din djur med kemiska produkter. Jag har tagit en näringsmässig recept för att ge dina husdjur och någ...

Harry Potter Papercraft

papper hantverk är mycket roligt, jag gillar särskilt de modeller som flytta. Jag ville prova min hand på att göra min egen lös modell. När jag kom upp med idén att göra Harry Potter med en rörlig arm slog det mig att det kunde vara ännu bättre om ja...

Karantän tank för amfibier

innan du lägger nya grodor i en inhägnad, är det bäst att sätta dem i karantän i 30 till 60 dagar.Om du sätter ett nytt djur direkt till en fancy terrarium som du har spenderat timmar designa och djur dör, du kommer att behöva slita hela isär, desinf...

Gör en Venusaur Planter pott!

Hi!I detta Instructable, jag kommer att visa dig steg för steg hur man gör denna Venusaur tema planter pott för dina blommor. Detta är ett litet projekt så det inte kommer ta för lång tid att producera.Så, utan vidare, kan börja!Steg 1: material Mate...

Flower Pot rökare

billig keramisk grill rökare gjord av blomkrukorSteg 1: Inköpslista 1 - 15 1\2 "in. diameter terracotta kruka för botten. ($12 på Home Depot)1 - 15 1\2 "in. diameter kupol pott att använda som locket. ($9 på Home Depot)1 - mindre lerkruka att hå...

Ännu en annan Terra Cotta rökare

jag vet att detta har skett många gånger, men jag tänkte jag skulle dokumentera min också.Jag har velat göra en av dessa eftersom jag såg bra äter episod som introducerade den. Min vän hade nyligen en födelsedag, och han är en kött-fanatiker, så jag...

Kall rökare från Cocktail Shaker

om du är som mig, du är lång, mörk och stilig, och har en törst efter bacon! Här är en snabb, lätt och billigt sätt att generera kall rök för Makin ' bacon, rökt ost, ägg, eller för röka din egen malt för att brygga öl.Vi gillar att äta bra, lokala k...

Flower Pot rökare (förbättrad lock)

det finns redan en hel del instructables ute för Alton Browns lilla bruna ägget rökare, men jag tänkte jag skulle dela min förbättring av lock konstruktion.En av de svåraste delarna av detta rökare är att hitta den föreslagna keramik bit på locket. J...