Växten hylla miniHej världen

Jag växt hyllamini. Jag är för närvarande i beta-testning scenen. Jag är stabil men jag behöver uppgraderingar. .

Uppdatering: växt hyllan grundläggande

Facebook

.

vad är en växt hylla mini? växten hylla mini är en smart hylla för att visa och hålla växterna friska. med hjälp av en mikrokontroller och sensorer varnar växt hylla mini användaren om anläggningens tillstånd. den är ansluten till molnet, så att användaren kan styra växt hylla mini från någon beter kapabel enhet.

.

why? Växter är byggstenarna i planetjorden ändå de flesta människor vet mycket lite om dem. Eller kanske du kan vara rädd att inte lyckas. Vissa kanske bara inte har tid att alltid se till att deras anläggningar är friska. Växter rena luften. De absorberar naturligtvis också negativ energi i luften, avger positiva. Så för en friskare planet, växt hyllan kan användas i office (se anläggningen arm bilaga) eller hem. den perfekta skåp eller sängkanten följeslagare.

.

how? växten hylla mini är en open source ideella produkt. till skillnad från vanliga elektronik/produkter (behöver konstant årlig modell förändringar), funktionerna i anläggningen hylla mini är garanterad att alltid vara på högsta möjliga nivå av slutanvändarna. slutanvändaren kan antingen samla min delar sig och sätta tillsammans växt hylla mini på egen hand eller göra en donation till anläggningen hylla laget och få en levereras till dem över hela världen (antingen som byggsatser eller färdig produkt).

.

.

Växten hylla mini är glad att vara här på planetjorden, låt oss bygga!...

.

* se till att kolla in den bifogade PDF presentationen för mer information.

Se Steg
Relaterade Ämnen

The Plant Shelf basic

Hej världen, jag är Anläggningen hyllangrundläggande....Jag kan interagera med miljön och användaren med hjälp av min sensorer och några färgglada lampor. Användaren behöver inte ha tidigare trädgårdsarbete erfarenhet att använda mig eller att odla v...

Påverkar deras tillväxt när du använder grå vatten till vatten sina växter?

Vetenskaplig förklaring av grått vatten påverkar på växters tillväxt. Snabb och lätt att följa.Steg 1: Bakgrundsinformation: Idag står vi inför två viktiga frågor i samhället: överanvändning av finita vattenförsörjning i världen och levnadskostnader....

Bender mosaik

jag är inte ett stort fan av de nya Futurama episoderna, men en särskilt (Proposition Infinity) hade dessa coola mosaiker som Bender var om runt nya New York. Jag tänkte att det skulle vara kul att försöka återskapa dem, även de om episoden var inte...

Whiteboard skrivbord

detta instructable visar dig hur du tar höga, smala Ikea bokhylla, plywood och ett ark med whiteboard och göra snygga multifunktionella projektet skrivbord. Vi använder den som en dator aktivitetsdisk, scrapbooking och en plats att skissa eller lämna...

Utsäde startande: en jämförande studie på billigt inomhus metoder

i detta instructable, jag kommer att erbjuda instruktioner för att göra, och diskutera för- och nackdelar av 5 billiga metoder att starta frön inomhus:(1) äggkartonger(2) toalettpapper rör(3) mjölk kartonger(4) yoghurt koppar(5) torv krukor och coco...

DIY kartong Mini hylla

koncept. En mini hylla gjord av kartong. Du kan anpassa den till valfri storlek/form. Du kan också lägga till egna funktioner till den. Det är ganska lätt och snabbt att göra. Jag gick med en tafatt __ / *** form....

Min 99 Cent hylla

Det kan tyckas svårt att tro, men allt jag tillbringade på detta otroliga hylla var en jättestor nittio nio cent.Steg 1: Hitta träOK, kommer att jag bevilja jag var himla tur också. Trädet var inte som här i Chicago vi har problem med Emerald aska Bo...

Lätt att göra växten markörerna från Mini-mörkar

här är ett bra sätt att göra "låg-till-no-kostnad" växt markörerett smart sätt att återvinna!Med bara en uppsättning av gamla mini-persienner, kan du göra hundratals växt markörer i olika storlekaroch bredd som är nästan oförstörbara! Du kan anv...

Lätt mini hylla från bara en låda

köpte något som kom i en låda? Oavsett om det är ett flingpaket, en Oreo box eller någon form av tunn kartong paketet, förvandla det till en söt mini hylla för dina småsaker! Ingen extra kartong behövs! Sätta din mini hylla på ditt skrivbord att orga...

Mini hylla från kartong

behöver små shelfspace för ditt skrivbord och vill göra något med denna kartong? Göra mini hylla ut av det!För detta instructable behöver du:* En kniv kan skära papp* En rektangulär kartong inte behöver du för något annat (t.ex. att rutan där din sen...

Hur jag byggde min utställning light-låda/hylla

För mitt examensarbete vid Bezalel Academy of Arts och Design i Jerusalem vid institutionen för visuell kommunikation växte jag bokstäver i Petri rätter med levande bakterier. För att presentera mina brev beslutat jag att bygga en "hylla" med en...

Automatisk växten vattnas larm elektronik mini projekt

Beskrivning-Fuktnivå registreras av sonder som är inbäddade i marken. Var försiktig när du sätter sonder bör de infogas i ett lämpligt djup och sonder bör vara åtskilda från varandra. När det finns ingen fukt i jorden sedan samlare av Q1 blir hög och...

Hylla till saftiga soffbord konvertering.

Städa ur källaren och garage jag hade en gammal trä bokhylla (med vissa skador) och en uppsättning kök bordsben. Med ingen aktuell användning för en annan bokhylla, men ner ett soffbord tänkte jag att jag kunde göra något hända här.Ganska grundläggan...

Växten Whisperer

OK, jag ska erkänna det - jag brukar döda växter. Jag ställa dem på en solig fönsterbräde, ge dem en inledande drink vatten och glömmer snabbt att vattna dem någonsin igen. Efter att ha vuxit i en värld där objekt tenderar att pip eller blinka vid mi...

USB-anläggningen hylla, den perfekta kontor kamraten

ursprungliga inlägget; Växten hyllan, en form av levande konst.Varför? eftersom växter göra var som helst en härlig plats att leva, rena luften och avger positiva energi. Vi kan ha väggarna täckta med dessa hyllor med olika storlekar och former. Vad...

Seed Starter/inomhus plantering hylla

Inget riktigt svårt om detta, och jag har sett andra göra liknande hyllor, men jag la till något som jag inte har sett ännu och förhoppningsvis det kommer att sporra andra att tänka på ändringar till deras inomhus utsäde förrätter och kök örter hyllo...

Växten hyllan - balkong bifogade

Uppdatering juli 21st, 2014: Jag arbetar för närvarande på laserskärning balkong tillbehöret. Jag kommer vara tillbaka snart!.Hej alla,Detta är ett pågående projekt baserade på anläggningen hyllan och The Plant Arm, läs dem att komma ikapp med mitt a...

Växten Arm - Garduino uppgradering

Hej alla,Uppdatering: den växt arm grundläggandeJag har äntligen avslutat min garduino växt arm uppgradering och kan inte vänta med att dela med gemenskapen..! att fånga upp med mitt arbete Vänligen läs huvudartikeln The Plant Arm först. denna produk...

1 Uber-hylla och 2 CD/DVD/surround högtalare hyllor från 2 x MAVAS

jag ville ha en hylla som skulle passa min TV, surround förstärkare, mitthögtalare, DVD spelare, PVR, subwoofer, vardagsrum PC, SEGA Mega Drive II, PS2, PS3 och min flickväns Wii.Ingenting på den lokala IKEA hade helt rätt. MAVAS handlade om det närm...