Växter vs Zombies kostymerdenna Halloween min son Peter gick som en Threepeater från spelet Plants vs Zombies med en kostym som jag gjorde med min fru Terri. Hans ärt skyttar sköt små gröna bollar och han samlade in godis i en plantern vi gjort, med integrerat ljus att se i mörkret. Jag följde med honom som Crazy Dave. (för fullständighet, vår andra son Alex var Thomas de Tank engine och vår dotter var en pumpa, men inte av Plants vs. Zombies sorten).
Se Steg
Relaterade Ämnen

Växter Vs Zombies kostym

min son ville vara en conehead zombie för halloween. Vi beslutar att göra en mask och köpa kläder. Zombie händerna köptes från spirithalloween.Steg 1: Papper Mache Vi började med en childs quad hjälm och bildade hönsnät ovanpå för att få formen zombi...

Conehead Zombie kostym (Plants vs Zombies)

min sex år gammal, som mest små pojkar, älskar TV-spel. Ett av de spel som han gillar att spela på datorn är Plants vs Zombies, där du sparar ditt hus från en zombie invasion genom att plantera olika sorter av växter i din trädgård. Så denna zombie k...

Hur man gör en Zombie kostym

A roligt och lätt sätt att göra en bra Zombie kostym ser ut som du är en zombie till!Steg 1: Steg 1 Första: steg; MakeupFå Zombie Makeup du kan vanligtvis hitta smink på Walmart nära till Halloween kanske du också vill få ärr makeup du kan också hitt...

Zombie kostym

detta var en kostym som jag kastade ihop för DragonCon 2011. Med hjälp av SmoothOn Dragon Skin och sparsamhet butik kläder satte jag ihop jag skulle säga en ganska övertygande zombie kostym.Steg 1: Stryofoam jag började projektet med styrofoam huvud...

Zombie kostym i 90 minuter

jag hade planerat på att vara en zombie i år för Halloween ända sedan titta Resident Evil 3 och blir besatt av zombies i allmänhet. Men var måndagen före Halloween, jag överrumplas, för jag trodde att Halloween var följande vecka. Så gjorde jag hasti...

Växter vs Zombie dyker

Växter vs. Zombies är mycket roligt att spela. Ringdiagram hålen är mycket roligt att äta. Allt är bättre på en pinne. Kombinera alla tre, och du får växter vs Zombie dyker!För att göra detta, behöver du:vanlig donut hålCandy melts - brunt, grönt och...

Växter vs Zombies solros Cake

Hur man gör växter vs Zombies solros kaka. Godkänd av Tallahassee från Zombieland!Steg 1: Samla materialUtöver grundläggande bakning utrustning såsom skålar, omrörning redskap, visp, etc. Du behöver1. 1,5 koppar mjölk choklad chips2. 1 chai tepåse3....

Växter VS Zombie Lanza ärtor med Hama pärlor DIY

Som för några dagar sedan visste ingenting om pärlor hama, denna gång beslutat att göra en spjut ärt växter vs zombie tillsammans med en paj regnbåge och en älskare emojin, så finns det 3 lätt och snabbt att göra små figurer, är dessa idéer speciellt...

Halloween Zombie kostym!

Detta är våra Zombie kostym... det är ganska enkelt men skrämmande!Du kan använda detta på Halloween eller en fest!Hoppas du njuter och glöm inte att rösta och kommentera för oss!!! :)...

Lätt "inga Sew" mjuk Minecraft Zombie kostym.

Detta är ett snabbt och enkelt projekt som kommer att ta cirka 3 timmar eller mindre för att slutföra beroende på hur detaljerad du vill göra det.Vi köpte ½" tjock grön klädsel skummet från Jo-Anns tyg & hantverk för $11 en gård. Använd en Jo-Ann...

LEGO minifigur Zombie kostym

Kolla min Etsy-sidan för mer information om min LEGO minifigur kostymer.https://www.Etsy.com/shop/BrackDaddyBrandMin son ville vara en Lego minifigur för Halloween. Vår familj deltar i den årliga Denver Zombie krypa varje år, så han och jag beslutsam...

Bygga en växter Vs Zombies Planter

jag hade denna gamla Nintendo GameCube som tog upp något utrymme inne i min garderob så jag bestämde mig att antingen kasta det eller använda den för något. Inte vill slösa något gick jag med det senare. Det kom ut ganska häftigt, om jag säger så sjä...

Växter vs Zombies Epic skiss

i detta instructable jag visar dig hur du skapar din egen Plants vs Zombies skiss. Jag använde skiss boken pro 6 rättegång och några photoshop. Jag använde bara några olika borstar för lätt följande av handledningen! Kan komma igång.Steg 1: Grundlägg...

Exponerade hjärnan för din Zombie kostym

göra det mesta av din Skrillex frisyr detta Halloween säsongen genom att ge dig själv ett äckligt sår på sidan av huvudet!Andra bilden av den mycket duktiga Ming WuSteg 1: Vad som behövs för hjärnan Idén till detta projekt sprungen ur det faktum att...

Växter vs zombies mynt bank från återvunnet leksaker

om din trött på att snubbla över hanteras som skräppost upp leksaker, men kan inte övertyga dig själv i kastar dem, så prova detta projekt. Slå några av din döda leksaker in i "Undead" "genom att ge dem ett nytt liv som en användbar mynt ba...

Zombie kostymer

alla make-up gjordes av mig, och alla dräkter gjordes av mig.Hoppas du gillar dem!...

Växter VS. Zombies

växter Vs. Zombies hemgjorda dräkter. Halloween 2012. Hoppas ni alla gillar dem....

Hemgjord Zombie Halloween kostym

Jag gjorde denna zombie kostym alla av mig själv! Det är faktiskt ganska bra för en 12 år gammal. Jag slet upp några gamla kläder och målade dem med röd färg och röda livsmedel färg blandas med vatten. Det gjorde det ser riktigt cool och verkliga. Ja...

Zombie

Min fru och jag använder latex och torktumlare ark i ansiktet för att uppnå effekter av zombie, målade med smink och fake blodSteg 1: ZombieDetta är en hemma gjord zombie kostym. Jag använde latex och torktumlare ark på mitt ansikte och sedan målat m...