VENETIANSKA GUDINNAN statydetta är ganska lätt, men det tar lite tid göra gör själv. Det tar;
1) en vit, eller marbleized eller tye-färgade klänning, klänning kan vara en nite klänning eller bröllop gown.an extra bit av vitt material att hänga över din arm är bra.
2) fyra rör vit creme utgör.
3) 2 rör svart creme gör upp.
4) 1 spray kan av vit hårfärg.
5) vita nagellack, black eyeliner pencil.
6) magiska markör.
7) valfri plast blommor för ditt hår och en plast smycken pin. Denna klänning var redan marbleized men jag la till svart venerna med magiska markör. Om du får en vit klänning och lägger till vener, smeta den svarta markören utåt för en bättre effekt. Det gör det blothy. Lägga till en extra bit av vitt material i axeln och låt det förlänga ner och drapera över din arm. Också använda vissa utspädda svart creme makeup för större områden för marbleized effekt. Jag rullade håret upp i denna bild. Du kan dra håret upp i en bulle eller något gammaldags sätt. Jag sprayade sedan mitt hår med vita hårfärg. Ta en tub med vit crème och pressa några ut på ett papper. Ta en liten pensel och doppa i av små mängder och för att lägga till ven-liknande linjer över hela håret. Måla naglarna vita. Låt torka bra. Nu tar resten av den vita crème och smeta den över hela ansiktet, hals, öron och händer. Låt torka och Lägg på andra lagret. Låt torka. Ta eye-liner och göra vener eller sprickor på händerna. Du kan också köpa vita handskar och göra samma sak för dem. Det hjälper också för att försegla crème make up med ett lätt puder. Det tar längre tid att göra det ser ut mer som sprickor, men resultaten kommer att vara givande. Jag har vunnit många priser och pengar $$ med denna kostym! Städa upp är en bris med bara varmt vatten. Ha kul med det!
Relaterade Ämnen

Mörka venetiansk adelsman kostym

Hej, detta är min första instructable någonsin, och eftersom detta är början av det, jag ber om ursäkt mig själv för min enstaka misstag på engelska.Den enda anledningen jag gjorde denna kostym var eftersom jag först gjorde en cool cape och en månad...

Hur att snida en sten egyptiska staty

En egyptisk staty huggen ur isen Alabaster sten.Projektets tid: ca. 50 timmar (UN-slipad)Steg 1: Verktyg och stenen Första, storlek upp din sten. Sedan planera layouten för din carving. Ritningen visar hur jag ville ha mig att titta. Nästa, verktyg.V...

Kompositören byst staty kostymer

Inbjudna att vara medlemmar i publiken för 2008 Martha Stewart Halloween Special, sänder LIVE från hennes New York Studios, mig själv och mina 3 gäster hade bara ett krav. Vi måste komma klädd som statyer.Från början detta krav kanske låter enkelt no...

Svart katt Minecraft staty

Idag kommer jag att visa dig hur man gör en rolig och lätt Minecraft katt staty.Du behöver dessa leveranser:Block av kolStenRosa ullLapis Lazuli BlockRöd färgade leraBlock av kvartsDu kan också använda ull:Grå ullLjus grå ullVit ullRosa ullRöd ullBlå...

GURKA NUDLAR sallad med SYDVÄST gröna GUDINNAN DRESSING

Jag är en hård kärna Köttätaren så jag har inga problem med mejeriprodukter etc. Detta recept är Raw och Vegan det är Super läckra! Kryddig dressingen går bra med gurka nudlar.Steg 1: Först vi sätta de flesta av dressing ingredienser i mixernFörst sä...

Bygga en 6'8 "upplysta staty av Liberty Made snö

någonsin ville göra snow skulptur, men trodde det skulle vara så svårt? Väl med detta instructable; Jag kommer att visa dig hur man vänder lite snö, en del av Christmas lights, och omkring tre timmar av arbete i en stort sett Frihetsgudinnan.Som sagt...

Bakpulver statyer

Hej det dags för att göra bakpulver statyer du behöver salt, bakpulver, diskmedel och behållare.Steg 1: Mixsätta i material i behållaren och blanda ledsen: () Jag glömde att berätta att du behöver en sked.Blanda tills du har en tjock lösning kan du l...

Skapa en Minecraft Skin staty

en sak som har blivit ganska populärt i Minecraft är att skapa den karaktär du spelar själv eller som andra spelar in en staty i Minecraft gjord av kubiska block. Detta är möjligt eftersom skinnen är precis lika bra som världen gjord av pixelated kub...

Legend of Zelda: Skyward Sword gudinnan bröstet

Lite bakgrund info:Jag hade hittat en Skyward Sword heart container halsband att ge till en vän (http://www.thepixelsmithy.com/collections/necklaces), men jag ville få fram det mest avancerade som möjligt.Så, för att göra det riktigt spelet, jag gjor...

DIY insekt statyer

I min barndom som jag brukade spendera mina dagar leka med insekter, sa min mamma att jag kunde ha kul ute efter döda en och samla dem, tills i dag jag fortfarande gillar att göra det, men jag beslöt att göra ett nytt sätt att samla in dem så jag hop...

Faux-brons Crow staty

Jag bor i en gated gårdshuset i Uptown området. Vi har två kolumner på våra farstun som jag ville design stora, realistiska, men tematiska statyer för deras toppar under Halloween säsongen. Jag älskar också kråkor, och det klassiska Edgar Allen Poe-...

Hur man gör en staty (Angel av Nike)

för en produktion av Boeing Boeing på min college som jag fick i uppdrag att designa och bygga tre statyer. Här följer är den processen jag används för att producera statyerna med Trimble Sketchup och 123D make.Samma metod kan användas för att göra v...

Omvandla någon till en sten staty i Photoshop

Photoshop CS6 Extended handledning visar hur man förvandlar ett foto av en person eller sak till en sten staty.Få upp till 20% av Photoshop + Lightroom + fler alla för $7.99 USD p/månad!: https://db.tt/4PNmz1S8Prenumerera på Blue Lightning TV!: http:...

Staty av Liberty Pocket Buddy

En touch av The Big Apple oavsett var du går!Steg 1: Pocket kompis: FrihetsgudinnanFrihetsgudinnan är en kolossal nyklassicistisk skulptur på Liberty Island i New Yorks hamn i New York City, i USA. Den koppar staty, designad av Frédéric Auguste Barth...

Mini vax statyer, leksaker, roliga ljus

nu dag ill Visa hur man gör mini vax statyer, från denna utbildning en dag kan du öppna din egen maddame tussads...Steg 1: samla du behöver° A mögel (im användande en leksak anka men du kan använda masker för att skapa ansikten och andra gjutformar)°...

Cool staty/actionfigur

detta är en super lätt handledning att göra din egen action hero staty. Lycka till och ha kul! Jag skulle älska att se dina resultat :)Steg 1: Vad du behöver:En gammal bild/leksak(Grus)Box lock(Svart) färgLimSvampMåla brush(es)Målning färdigheterSteg...

Naturlig storlek Alien Queen staty från utomjordingar

innan jag gjorde den makt Loader (), jag gjorde en Alien Queen. Full storlek var den enda vägen att gå. Detta Instructable kommer att visa hur jag gjorde henne, Billigt och snabbt.Steg 1: Inspiration och mål På ett eller annat, jag minns att ha sett...

Sex-beväpnade gudinnan Kali kostym

vem älskar inte en enorm besvärliga Halloween kostym? Jag är här att bidra med min 2007 Halloween kostym, Kali. Några av er kanske är bekant med min förra årets kostym; Headless Marie Antoinette från Make magazine's Halloween upplaga. Jag sätta ribba...

Reaper gården staty

har du ville lägga till en trevlig stor prop till din trädgård för Halloween och bara inte vill spendera hundratals dollar på något från butiken?Du har kommit till rätt ställe!Du kan göra denna Reaper gården staty för under $100.00... Det är sant!Föl...