Verkliga livet arga fåglargjorde jag ett riktigt liv arga fåglar spel.
Video av detta projekt:

Material du behöver:

 • Fimo
 • Akryl färger
 • Polystyren bollar
 • Trä pinnar
 • En träbit som ser ut som slingshot
 • Gummiband
 • Papper
 • Superlim
 • Tejp

De verktyg du behöver:

 • Kniv
 • Pensel
Se Steg
Relaterade Ämnen

Livet stora arga fåglar spelet

vi gick igenom Walmart när vi såg några arga fågel uppstoppade djur leksaker säljes. Min fru och jag tittade på varandra och sa "vi måste bygga ett liv storlek arga fåglar spelet". Så, vi köpte några fyllda Angry Birds, några trä, olika hårdvara...

Arga fåglar Cupcakes

vem älskar inte några arga fåglar? Min 6 år gamla älskar denna lilla spel, och fåglarna är så söt. Här är de i cupcake form!Detta projekt är inte svårt - min unge hjälpt även mig att skapa några--det slags som arbetar med playdough, men det är tidskr...

Arga fåglar kostym

vad händer när du har en collegestudent, och vänner som fungerar? Du får människor med inga liv och mycket fritid på sina händer.Vi hittade också ett par arga fåglar kostym online och vi var bestörta över priserna, och hur enkelt de såg. Jag hittade...

Arga fåglar örhängen: Gris Edition

efter att Angry Bird örhängen, jag var tvungen att göra vissa gris örhängen från spelet för att matcha!Dessa örhängen är mycket enkelt om du har läst min Angry Bird örhängen Instructable och min Geek örhängen Instructable. De är tillverkade av polyme...

Arga fåglar karneval spelet

tid till pop dessa svin, för reals! Detta är min version av en söt Angry Birds-relaterade spel. Min man och jag kör en liten spel monter på en lokal karneval och jag gjort alla spel. (Tips ett troll, ring toss, böna väska toss, nerf shoot-out och nu,...

Arga fåglar Bento Box

detta instructable kommer att lära dig hur du skapar en kyaraben stil bento låda baserad på de populära TV-spel angry birds.Bento lådor är ett roligt sätt att skapa en liten enskild del måltid, mycket vanligt i japansk matlagning. Kyaraben avser en v...

Arga fåglar spargris

vi använt gris mönstret från våra liv storlek Angry Birds spel () för att göra en lätt och billig arga fåglar spargris.Material1 fot av 1 x 6 furusmå tomma plast jordnötssmör burk (Använd andra burkar om det ser bra ut)små träskruvlimpiprensare (för...

Arga fåglar Vegetabiliska Pizza

jag hoppas jag inte störa den redan arga fåglar när jag blev deras piggy fiende till broccoli :)Detta är min version av vegetabiliska pizza... Gjort om för att vara inte bara roligt och lätt att göra, men välsmakande också! Detta är bra för både barn...

Arga fåglar Fleece filt & Full mönster

denna arga fåglar mönster & Instructable kan användas eller ändras för att skapa en mängd Angry Birds inspirerade projekt. För detta Instructable skapade jag en arg fåglar fleecefilt för min son - som älskar Angry Birds! Jag skapade ett mönster som d...

Verkliga livet Mario Kart

vad kunde möjlighet gå fel med denna idé förutom att få riktigt ontSteg 1: Cyklar Se Mario Kart blev en sådan succé i spel världen, min bror, syster, väninnor, och vän trodde det skulle vara en bra idé att spela i verkliga livet. Först behöver vi cyk...

Göra en verkliga livet Gingy - sedan klona och förtrolla honom

Jag fick verkligen upphetsad när jag såg den förtrollade objekt utmaningen men kunde inte lista ut vad man ska göra. För att sålla igenom alternativen gjorde jag några prioriteringar. 1) det måste vara något kul för mina barn, och 2) det bör ge ett s...

Verkliga livet lyckligt hjul (Makey Makey)

Vi kom fram till den bästa fysiska versionen av glada hjul i verkliga livet - att göra virtuella spelet en fysisk verklighet. Det här spelet använder den Populära Makey Makey - ges till oss som en del av januari Instructables bygga natten. Vi är två...

Knex arga fåglar

denna knex arga fåglar. gjord av knex och jenga block. med slunga shot! (4% går till knexinventions 49) Tack för lyftselen sköt Shoobygooby.Steg 1: Fåglar/gris Titta på bilder att göra fåglarna och grisen. (jag gjorde steg för svart fågel bara.)Steg...

Verkliga livet Super Mario Concrete Thwomp!

Någonsin önskat en verkliga livet Thwomp? De är bra på att hålla inkräktare borta från ditt hus! : )Steg 1: Designa mögel Förnödenheter som behövs:Verktyg:DatorSkrivareSax/X-acto knivSpray limMaterial:PapperAffisch styrelseKartongTejpJag började med...

POKEMON strider i verkliga livet!

detta är min första instructable. Jag kommer att lära dig hur man spelar pokemon med dina vänner i verkliga livet, ingen DS eller Game Boy.Steg 1: vad du behöver och hur man spelar! det första du behöver är en hand, en andra person och grundläggande...

[Verkliga livet] Stort huvud läge

A, B, upp, vänster, A, B, upp, vänster..??A, B, upp, vänster, A, B, upp, vänster...???Fan, fungerar detta inte. Är det för att jag är i verkliga livet?Om detta också fungerar inte med dig, men du vill inte missa en sådan idiotisk funktion i verkliga...

Skrämmande 7ft gubben i lådan (från Tinkercad till det verkliga livet)

du kan göra denna stora, 5ft (naturlig storlek) fungerande jack-in-the-box för en skrämmande Halloween tilltag: du går till ditt mål med en ruta insvept som present (band och alla), målet skulle då börja öppna gåva och BANG! Skräckinjagande clownen s...

Hur man gör lera arga fåglar

i detta Instructable jag ska lära dig att göra lera angry bird karaktärer. Besök min hemsida på putyourforkintoit.com få en gratis lera arga fåglar skrivbordsunderlägg eller dator logo efter din gjort ;)Steg 1: Gul, svart, röd, blå Angry Bird Alright...

Att skapa & med hjälp av 3D-modeller & utöka dem i verkliga livet att lära på det mest interaktiv sättet...!!!

Detta är det bästa sättet jag någonsin använt till att göra inlärningsprocessen helt interaktiv och rolig. Med hjälp av alla verktyg har vi kunnat utöka de animerade 3-d modellerna och föra dem till det verkliga livet. Alla dessa 3-d modeller blev en...