VERKTYGSLÅDAN MAKEOVER - enkel och snabb

Så verkar det att oavsett hur många borra lite uppsättningar jag köper, jag har aldrig en komplett uppsättning. JAG HAR LÖSNINGEN! Så fort jag köper en ny uppsättning jag måla shanks på varje uppsättning en unik färg - problemet löst och det tar bara ca 2 min per set!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkel och snabb kokplattor och glasunderlägg.

Tre gröna reglerna är minska, återanvänd, och återvinna.Detta är ett mycket enkelt projekt för att dekorera; ganska ofta hittar du har överblivna keramiska plattor efter ombyggnad ditt kök eller badrum. Istället för att kasta kan ut de dem användas a...

Super enkel och snabb DIY Lollipop flower Pot | Hantverk för att ge

Hej du!Detta är en så snabb och enkel liten gåva idé för speciella tillfällen. Perfekt för den som inte som choklad, riktiga blommor eller en stor affär.En tankeväckande gåva att göra i minuter, så lätt barn kan göra det!Kom ihåg att vara listig med...

Enkel och snabb måltid: pumpa bollar med bara 3 ingredienser

Jag älskar pumpor! Vem gör inte det iaf...?? Men ibland måste jag erkänna att jag är alltför långt uttråkad på spendera alltför mycket tid förbereda en hälsosam måltid som kommer att omfatta alla mina dagliga behov på näringsämnen... Det finns dagar...

Hur till göra en enkel och snabb garn boll

en enkel, grundläggande, garn bollen. För dem som hatar hur garnet kommer från butiken. Jag är säker på att det finns många sätt att göra detta, och detta är mitt sätt. Använda dem för att enkelt hålla ditt garn trevligt och snyggt, dekorera med dem...

Enkel och snabb upptåg på windows-datorer

detta är en enkel spratt kan du göra till en vän som älskar sin dator... säga hes i badrummet i 15 sekunder??Steg 1: första... först du vill få upp Aktivitetshanterarengör detta genom att trycka på Ctrl + alt + deleteSteg 2: andra... Klicka på fliken...

Enkel och snabb Pudding dyker

dessa för ett snabbt och enkelt mellanmål för att lugna sötsaker och min dotter älskade em!Steg 1: Gör pudding Välja smak av pudding du vill för din pudding pop. Jag hade vanilj i huset så det är vad jag valde att använda för min smak. De flesta Jell...

Enkel och snabb lastpallsregistret.

Så behöver du först är materialen du behöver 1 4 x 8 1 ark plywood och 1 pall.Steg 1: Steg #2 skär För steg 2 måste du skär 4 x 8 i 2' fots längder bör du ha 4, då du koppla dem till 4 hörn av lastpallen därunder som visas i bilden kan du lägga i spi...

Enkel och snabb hjärtat hjulet armband

detta är en instructable om hur man gör en härlig hjärtan armband med ett armband-ratten. Detta armband är skiljer sig från vanliga armband eftersom du får använda ett armband hjul! Njut!Steg 1: Vad du behöver Sträng (broderi floss fungerar bäst)-Du...

Enkel och snabb handgjorda julkort | Hantverk för att ge

Hej du!Vad kul, lätt, prisvärd och unika handgjorda julkort! Vara kreativ och skapa dina egna julkort för att ge till familj och vänner för detta jul! Dessa kort kommer inte att se botten av papperskorgen i år!Kom ihåg att vara listig med din ge!Tack...

Enkel och snabb MIG-liknande pappersflygplan

Planet som vi gör i detta instructable är mycket lätt att göra, du behöver bara vara noga med bindande papperet, namely, du måste vara korrekt.Så, låt oss gå :)Steg 1:Ta ett papper och binda det över mitten.Steg 2:Binda kanten till mellersta liknande...

Enkel och snabb fruktsmoothie! (ingen mixer behövs!)

Denna enkelt och snabbt fruktsmoothie fyller och stor för en eftermiddag mellanmål eller ens frukost!Och inte bara denna läckra smak, men du kan passar det till din smak!Den ursprungliga smoothie har bananer, jordgubbar och blåbär men du kan sätta di...

Återvunnet verktygslådan vedspis för Under $20

Enkel och snabb upcycle är perfekt för husbilen, överlevare eller prepper. Det kostar under $20 och kommer att hålla dig varm samtidigt som camping eller ens kan användas i en fisk koja. Det brinner oerhört effektivt.Steg 1: Vad du behöver för detta...

Verktygslådan sadelväskor för under $20

kontrollera ut den reviderade versionen: Gång på gång finner jag mig behöva packa mitt regnställ med massor av andra div. artiklar i min ryggsäck och hoppas alla får plats.Jag har alltid visste att jag ville använda sadelväskor till att lösa probleme...

Flyg-fall verktygslådan och Workstation

Min verktygslåda är ett uttryck för min att göra praktik. Den har utvecklats under de senaste 5 åren som mina behov och förmågor har förändrats som en fabricator och konstnär. Några av verktyg som är specifika för typ av arbete jag vanligtvis gör, vi...

Modded verktygslådan: Flaslight, LED testare och 5v regulator

i början av denna mini projekt av mina började med mig ta min lilla verktygslådan med mig till arbete till arbete med min arudino på natten SKIFT och att inte somna på dem. På grund av att komma hem klockan tre på morgonen, och det är nästan pitch bl...

Mobila verktygslådan och arbete stationen

Som de flesta av killarna där ute, vi har inte lyxen av en stillastående och hängiven arbetsbänk i garaget butiken, men vi måste använda en hel del verktyg när vi i ett projekt, således organiserar verktyg (och att kunna hitta dem som du behövde) är...

Snabb, enkel och hälsosam jordgubbar fryst yoghurt

en snabb och enkel och hälsosam söt som smakar så bra att vara bra för dig!Av: Cassie M, Jayda I, John C, Kamani M och Marcus D.Steg 1: Alla ingredienser som behövs för detta recept är saker du kan köpa på din lokala affär.1-16 oz. paket med frysta j...

Verktygslådan socket, skiftnyckel, tång låda brickor på ett billigt och enkelt

Någonsin vill hitta alla dina uttag på en gång? vill inte att spendera stora pengar på lasrar eller blåsa gjuten låda skär?Steg 1: Grunderna:Jag vet inte om dig, men jag är inte gjord av pengar. Om jag hade råd med en "laser" som Dr Evil att skä...

Hur man bygger en snabb, enkel och billig loudspeakerbox med stuprör material

Hej allaDetta är en mycket kort och universal instructable att bygga en enkel och billig loudspeakerbox. Det fungerar med ett enkelt trick och är snabbt gjort i tre steg.Jag behöver sådana boxar för min nästa steampunk instructable arbetar med två ga...