Vertical garden, vegetal wall / fense from recycled woodHi
här är tanken: göra en levande vägg som ska användas som ocultation (dölja papperskorgen)

den utrustning som används:

-strukturera av en trä säng (återvinning)
-A blad (Idont nu hur att nämna detta, jag är franska (storlek: 20 cm mer än kanalbredd, 2,5 gånger dess höjd, välja en grön eller kamouflage färg)
-en häftapparat
-4 hjul
-kompost
-tid

tanken är inte min, jag hittade denna sida: http://tumbleweedtraveller.blogspot.fr/2011_03_01_archive.html

Jag har bara återvunnet sängen :)

Jag kommer lägga upp några nya bilder när trädgården är "grön"

bilderna talar för sig själva

Relaterade Ämnen

A simple lamp made from laminated wood

Hi everybody!I min utbildning att bli licensierade trä/metall butiken lärare fick jag bygga många saker. Ett av uppdragen var att experimentera med laminerade böjt trä. Vi bör göra en rund del, en del gjorda av en solid bit med skära skåror, och förs...

Outdoor Chaise Lounge made from Pallet Wood

Stund tillbaka jag ville bygga min egen chaise lounge stol, sedan en stor majoritet av butiken köpte ett billigt är gjorda av plast. En dag jag letade på internet efter planer/idé är för att bygga min chaise lounge stol, när jag sprang in till en art...

Maker/Work Bench From Scrap Wood

Jag hade en plast fällbord för att bygga olika projekt i min verkstad. Det var en bit tunn (gå figur) och inte de mest solida tabellen i världen. Jag behövde något mer passande för en arbetsplats. Det var dags att göra något robust, stark och bra sök...

How to make Table using recycled wood

First build a table frame, just like a regular table.Gör ett stort rektangulärt hål i ytan som går på två sidan.Och skapa upp i table.and lägga till två inuti sidor bitar.Verktyg används:-Drill-Jigsaw-Sander (valfritt; du kan också använda slipning p...

Toy Steam Boat made from Recyclable Material

What you need:6 - 8oz burkar8ft av kopparrör1 - såg som kan skära koppar1-stora kan (som en energidryck kan)1-två liters plastflaska1 - betydelsen av duck tape1 - exacto kniv1-runda pinne ungefär två inches i diameter.1) skär helhet i din stora energ...

Fisheye for Iphone from recycled Lens

Hihär är en littletutorialideais främst toretrievean oldzoomwhichwas uselessbecauseof dålig kvalitet.whatyou behöver:anIphoneabottlecap (jag usedonesimilar att thatof bilden)en lensonaZoomrecoveredorpurchasedat elektronik butikerDu måste plocka isär...

< 5$="" outdoor="" surfboard="" rack="" (="" wall="" hooked)="" from="" up-cycled="" pvc="">

Detta är en mycket enkel lätt att göra och billigt surfbräda rack av PVC slang som kan slås på nolltid.Den grundläggande utformningen kan modifieras för att passa alla antal styrelser och monteringslägen. Jag har använt 1 tum (32 mm) PVC rör eftersom...

Hur man gör en böna väska kudde stol från återvunnet paraplyer

att se så många trasiga paraplyer (faktiskt bara ramar pausen brukar och tyget är intakt) vid sidan av vägen efter lite regnigt väder och behöver några fler möbler, bestämde jag mig att se vad jag kunde göra. Jag tog en liten sy unpicker (eller sax s...

Hur man gör en säng med återvunnet paint burkar

femtio burkar, kartong och klibbiga band! Gör en säng.Fullständig steg för steg på http://alicevstokes.wordpress.com/2013/11/27/how-to-make-a-bed-from-recycled-paint-cans/OK, här är det, som utlovat, sängen från återvunnet färg burkar, tejp och karto...

USB tillverkad av återvunnet trä

detta instructable visar hur du konverterar en gemensam usb till en vacker. Ändra plast eller metallisk omslaget till trä.Steg 1: Material1.-roterande verktyg med tillbehör för slipning och kapning.2-vit lim3.-USB4.-silikon, att fylla USB-kroppen5. -...

Clip-on hydroponiska Wall Garden

Hej, är detta vår steg för steg guide för att skapa din alldeles egna helt anpassade clip-on hydroponiska vägg trädgård. Detta projekt är mycket lätt att bygga, kräver mycket lite verktyg och använder minimal hårdvara & material, vilket gör det till...

Wall Garden!

Material 4 falska blommor vägg spackel de kommer fortfarande vara en stjälkar när du får dem men när jag fick avhandlingar jag fick tänka på att göra en instructables ur detSteg 1: skär Skär stjälkarna bort av de falska blommornaSteg 2: Intressant de...

Battery Bank Recycled From Laptop Battery

Publicerad den 29-Apr-2016Detta Svårbemästrade visar dig hur du kan återanvända laptop batterier som batteribank.videon kan ses här:...

My family's garden in the woods

Först och främst måste jag påpeka en sak. Inte alla av dessa bilder är tagna av mig. Några kanske har tagits av min mamma eller pappa. Också, jag kunde inte tala om exakt tid varje bild togs. Denna trädgård har på vår mark ända sedan min mamma och mi...

Garden Flowers from rusty wrenches

Min fru ville ha blommor till mors dag så jag skapade en solros och en svart eyed Susan från gamla rostiga nycklar och ett par andra kasserade verktyg.Min svetsning färdigheter är inte så bra men tillräckligt bra för dessa projekt.Stegen1. samla ihop...

Natural Wood Raised Garden

detta instructable visar dig hur man gör en naturlig letar upp trädgården med endast små grenar, ett par tjockare loggar och raka timmer delar. Denna design var en produkt av rensa upp en trädgård och inte vill dumpa eller bränna grenarna. Vi behövs...

RECYCLE A GARDEN BENCH

Detta är en grönInstructable. Om du har en gammal trädgård bänk eller parkbänk faller som sönder, "Återvinna det". Detta instructable tar bara några verktyg och en liten mängd nytt trä som ek, cypress, redwood, eller ens behandlat virke. Jag gil...

Decorative Leaves from Wood

Dessa dekorativa blad är lätta att göra med en bandsåg.Du behöver:En träbit för bladen: 3" bred och ca 10" lång och 3/4" tjock.En mörkare träbit att klippa stjälkarna: ca 2" bred och ca 7" lång och 3/4" tjock.Trälim och epoxy...

Wall of wood

Enkla åtgärder för att dra nytta av de gamla panelernaDu bara behöver, såg, hammare, spik, meter, drill1. installera sida paneler.2. Mät höjden på väggen och börja att skära panelerna.3. installera panelerna på symtomen (hammare eller borr)....Detta...