Vertikala vindtunneln för barnens leksaker och bollarför min 4-åriga födelsedagsfest, jag byggde en vindtunnel för henne och hennes vänner att "testa" flight egenskaper uppstoppade djur, bollar, leksaker och allt annat som passar i 4-tums diameter röret. Drivs av en luftpump (normalt används för en bouncy hus), var tunneln orienterad vertikalt så att objekt kan inledas mot himlen. Se videon nedan för några av testerna:

Jag ansåg vindtunneln en total framgång som det höll en besättning med 3-6-åringar som ockuperat, låt dem spela och upptäck vad poster skulle flyga, och samtidigt var intressant nog att alla föräldrar ville spela, också.

Jag byggde projektet ekologiskt med inte mer av en plan sedan vilja ha barn leka med en luftström snabbt rörliga. Om du inte vill följa med för att se vad jag gjorde för min setup, är här en Sammanfattning:

  1. Överväga kartong konkreta former för projekt som kräver 12-tums diameter rör
  2. Desktop fans som passar inuti ett rör kan inte flytta tillräckligt med luft för att kul
  3. Inte bara kan en luftpump från en bouncy luft flytta tillräckligt air att flyga alla möjliga saker, men det ger en kollimerad luftström; en lövblåsare skulle nog fungera lika bra.
Se Steg
Relaterade Ämnen

5 enkla hemgjorda leksaker och presenter

här är fem enkla idéer för några coola DIY leksaker och presenter. Njut!...

Kid's Toolbox: bra för toting leksaker och verktyg

Varje junior snickare behöver en robust verktygslåda för hans eller hennes "arbeta saker." Detta lätt att montera toolbox-projektet är perfekt för toting leksaker och favorit verktyg.Vad du behöver för detta projekt:Verktyg & utrustningGerin...

Hacka en ghost leksak och rita ett spöke program

Hacka denna ghost leksak för att kontrollera dess spin och rita ett spöklikt program.Häromdagen jag plockade upp denna ghost leksak och beslutade att hacka in i den till. Detta instructable lär dig hur man styr sin motor med en potentiometer och prog...

Namnge varje fiktiv film leksak och Action figur från varje film från Cgi till Live Action

det finns tusentals fiktiv film leksaker någonsin visas på en film som du önskar bara att de fanns eller de skulle ha en bättre replikerade version av dem i verkliga livet. Det finns några fiktiv film leksaker som var en besvikelse på hur de tillverk...

Space Shuttle Control Center (barnens leksak)

Detta är en leksak som jag gjorde för min sons 3: e födelsedag. Det är en "Space Shuttle Command Center" i huvudsak en glorifierad ljus switchbox :)Inspirationen kom från en 99-volts ljus-och-switch box min steg-brors pappa gjorde vägen tillbaka...

Digger 2.0 - barnens leksak

Edit: om du gillar min instructable Vänligen rösta för det att vinna 3D utskrift med omröstning länken överst höger om skärmen.Jag designade denna modell från början med hjälp av Fusion360 programmet får mig att testa alla rörliga delar för korrekt f...

Gör dina egna leksaker (och andra farliga verktyg).

i detta instructable jag visar dig hur du skapar din egen 3D leksaker med bara en dator och en skrivare. Jag kommer då ska jag visa dig hur du kan göra dina leksaker mer hållbara. Åh, förresten leksaker blir papper, men oroa dig inte, du kan göra dem...

Fiske 2 i 1: hålla barnen glada och poäng Gear

när jag fiska med min familj mina två yngre bröder alltid bli uttråkad. De blir arga om avsaknaden av fisk, och inte patienten (som är att vänta på att unga med en ålder.) Vad vi gör är att vi skickar dem söka efter övergivna lockar och andra godsake...

Vertikala tvärsnitt genom Ember skivor (och värme kartor)

Om du någonsin undrat hur högen av bildsegment som du har förberett för glödande kol 3D skrivare ser ut i dimensionen Z, låter detta Instructable dig lösa detta mysterium. Det kan också hjälpa dig att bättre förstå Detaljer för utskriftsprocessen som...

Yuri - smutsiga par Flash Cosplay

Smutsiga par Flash är en anime från tidigt 90-tal som var... bra, runt dumt och ganska roligt så länge du inte förvänta sig mycket av den. Det var om två unga kvinnor som kallades ständigt "Smutsiga paret" (även om deras kodnamn var vackra ängla...

Krydda Rack bandsåg lådor

Vår historia börjar när jag slutade att göra en skiva sander och längtat efter att använda den för att göra något trevligt och kurviga. En bandsåg rutan stil sak verkade det perfekta lilla projektet att uttrycka det genom sin takt.Tyvärr den första f...

NATT LADY trädgård prydnad

Intro - hur man gör en lysande prydnad som visas som en dam i natt. Prydnad kan placeras på uteplatsen eller trädgården och glöder spöklik på natten och lugn dag. Kan göras i 30 minuter. Också, det kan rotera i vinden. Solar belyst.Steg 1: Material/v...

Uppfinnare verkstaden!

Som en självutnämnd uppfinnare jag härmed ger dig till min springa ner, sinnet, uppfinnaren, de verktyg som behövs och hur man blir en bra uppfinnare (inte en dum "Jag hittade en cool idé och lagt något till det, dess" min "idé nu")Urs...

En leksak för Marmaduke och vänner

min man jag älskar djur. Men som en cheapskate på hjärtat, jag vilja komma med några ekonomiska lösningar för några leksaker för våra husdjur. Särskilt husdjur så stor som Ivan-vår yngsta på 180 kg.Ändå finns det vissa saker jag aldrig snåla på: mat...

Att hålla barnen underhöll i bilen: 12 roliga saker att göra med bara penna och papper

när jag var liten, jag hade skitkul på väg resor! Vi vill ofta tillbringa dagar på vägen, och oss barn var alltid underhållen. Gissa vad? Vi hade inte en DVD-spelare i bilen, vi hade inte ett spel system (Gameboy, Sega, Nintendo DS, etc.) Vi var tvun...

LilyPad Arduino natt och dag leksak

jag undervisar en kurs här terminen på teknik i bibliotek, och i år blir det en gör / kodning uppdrag med LilyPad Arduino. Detta är ett undersökande, öppen, lära-som-du-gå uppdrag. Jag hade aldrig använt en Arduino innan, inte heller hade jag kodat i...

Göra roterande Christmas Tree Light med hjälp av lysdioder och leksak Motor

DIY Awsome julgran med mini led lampor och leksak likströmsmotor dess lätt DIY och bra present till jul, kan du göra någon färg på ditt val genom att välja olika färg led lampor, för att göra det kräver bara 3v mynt batteri och 9v batteri eller kan d...

Hur mash-up din leksaker med Lego och sugru!

Uppfinna och reimagine dina leksaker för att göra galna och roliga mash-ups!Vi har visat dig många förmåner som lego och sugru kan göra innan - så att du kan kombinera dina leksaker tillsammans - men vi har spelat lite mer och nu har vi kommit fram t...

Strumpor och flaska hund leksak

en enkel och lätt 5 minuters hund leksak för Fido. Tillverkad i 3 delar. Jag garanterar din älskvärda länge eared vän kommer att få en kick av dessa bullriga krispigt leksaker!Steg 1: Grejer behövs allt du behöver är några gamla stinkande strumpor oc...