Video casette bergsprängaredetta är min första instructable, så behaga bli slag. Jag fick idén för några dagar sedan och jag fick just den. i detta instructable jag kommer att visa dig hur jag gjorde en liten bärbar bergsprängare ur en uppsättning datorhögtalare och en video casette.

Jag ber om ursäkt nu för den dåliga kvaliteten på bilderna men de var alla skott på min webbkamera

Se Steg
Relaterade Ämnen

Upcycling en kassett bergsprängare

detta instructable kan nås på författarens hemsida - http://www.neatinformation.com/Om du länkar till detta instructable från en annan webbplats, vänligen inkludera en länk till webbplatsen Ordentlig Information .Det är lätt att upcycle gamla kassett...

Liten bergsprängare (mindre förbrukning och dubbla högtalare)

Hej, vänner är en booooom! låda med två olika stora högtalare varför??? för två ändamål ett för högt lyssnar och annat som hörlurar. Det körs på mobiltelefon! som det tar kraft från mobiler hörlursuttag jag tog detta stora högtalare ut från gamla tel...

Kartong rekvisita: 80-tal bergsprängare Ghetto Blaster

behöver en bergsprängare för din färska Prince kostym? Tja har du kommit till rätt ställe... I detta Instructable jag syftar till att förklara hur jag gjorde mina i en förhoppning att hjälper det dig med din!Tja, som med alla mina Instructables hitti...

Bergsprängare!!!

En mer högre, bärbar, Audio Boom Box med super hög ljudkvalitet amp styrelse - PAM8403 och en dual power alternativet i normalläge och boost-läget.Det mycket högre än den vanliga uppladdningsbara högtalaren finns i butikerna.Det har också en USB-akut...

Bergsprängare Aux i Mod

Vi kommer att ändra en gammal bergsprängare (AM/FM/CD/Tape) att lägga till en aux i kabel så vi kan ansluta en iPod eller telefon till den. Jag använder en Koss HG835 bergsprängare som jag hittade på en sparsamhet butik för $15. När vi är klar kommer...

Resväska bergsprängare

detta är min första instructible på här. Det brukar vara bilder av hela processen eftersom jag gjorde det och då insåg jag skulle uttrycka det på här. Ställa frågor om du inte förstår mina steg. Tack och njut avÄven jag kommer att ha mer detaljerade...

SewUseful Plushie personliga bergsprängare / godnatt kudde

det finns människor, som min man, som vilja somna i total tystnad. Sedan är resten av oss som gillar bakgrund musik eller lugnande ljud att invagga oss i nightscape.Ofta dessa tystnad sliprar klaga när vi låter sliprar behöver våra buller att fånga v...

Bergsprängare dockningsstation för iPod / hemgjord iHome

detta var min första mod, tog jag idén från en annan instructable:Jag kör in i vissa hakar att killen ovan omfattas men jag hittade ett sätt att göra det bättre.Jag gjorde detta instructable efter bygga det becuse jag inte var planerar på att göra en...

Högtalare x4 bergsprängare

precis gjort det från datorhögtalareoch bra fan ljud:@Steg 1: 4 datorhögtalareSteg 2: ansluta andra två högtalare till de huvudsakliga högtalarna Steg 3: Anslut aldrig någon sak före transformatorn...

Bergsprängare från återanvända material

Detta projekt är mycket lätt att göra och tar mycket lite tid.Tid: 5-10 minuterMaterial: toalettpapper rulla och två lätt används kopparSvårighetsgrad: lättVerktyg: saxSteg 1: Tvätta och torkaSteg 1: Tvätta och torka de 2 används kopparnaSteg 2: Skär...

DIY LM386 gitarrförstärkare (bergsprängare)

Detta är en full slutsteg som du kan göra iPhone dockningsstation gitarrförstärkare eller litet ljudsystemvara kreativ make awesome höljen för projektetJag gjorde denna täcka av en Toyotamotorolja kanSteg 1: Delar som du kommer för att behöva:LM3861u...

Drive-In teater

jag vet att det redan finns instruktioner för enheten i teatrar i instructables. Det var tack vare Guerrilla Drive-in att jag fick enheten i bugg. Jag anser att detta instructable kommer att lägga en hel del till Drive-In teater arsenal.Jag ville ha...

Gör det själv Bright solljus läsbar utomhus LCD-skärm

utmaningen med detta projekt var att producera en bärbar, billig bildskärm som skulle fungera utomhus, i starkt solljus.Och att vara portabel, det måste även vara en låg aktuella avloppet operationen.Den främsta inspirationskällan för denna design va...

Billiga högtalare ryggsäck det är högt!

jag är för ung för att verkligen komma ihåg gamla skool bergsprängare 1980- och 1990-talet fältet ravepartyn, men inte för ung för att beundra dem: D idag är motsvarigheten till den boombox som det verkar är människor gick på gatan håller sina mobilt...

Mitt spökhus och hur jag gjorde det

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en riktigt awesome, men ganska lätt och billigt, halloween spökhus. Varje steg är en del av spökhus.-Det första steget handlar om området kyrkogård. Den innehåller ett skelett, två stora spindlar,...

Hur du sätter alla stereo hörlurar till en xbox 360-headset eller hemgjorda sköldpadda stränder

detta är min första hur till video, ive hade det på youtube för ganska någon gång och tänkte id dela den med en av mina favoritsidor. Jag har några fler intressanta saker på min Youtubekanal, till exempel en solar powered mini bergsprängare och ledde...

Högtalare skåp och konst hylla från gamla bil högtalare

uppdatering: bättre sista bilderEfter att ha gjort en komplett ljudanläggning översyn på min väns Subaru Imprezza fann jag mig mycket imponerad med byggkvalitet av fabriken högtalarna. Separata diskanter, vävda kon, anständig storlek magnet, fast kor...

Kassettband 1101 - en djupgående undersöka detta analog bandinspelning media

*** detta instructable kommer att lära dig om olika kassett formuleringar, hur man använder dem för att forma ljudet du letar efter i dina inspelningar, några kassett historia och vad man ska leta efter i kvalitet band. ***kassettband..."stil" f...

IPod-Powered Amplified högtalare

när man tittar på ett pinut blad för Apples egen, inbyggda connector, märkte jag något som fick mig upphetsad - en 3,3-volts utgång! Ursprungligen avsedd att tillbehör som de tidiga plug-in kamerorna, insåg jag att detta kunde vara kapat ett olika sy...