Vik kan Mini verkstadmin mini vik kan workshop i mitt rum för min dagliga användning
Relaterade Ämnen

Min verkstad av Awesomness!

I am a very organized person. Du kan lätt se att på min verkstad. Jag har 3 platser där Instructables är hedrad. 1., min 1: a ursprungliga arbetsplats där små saker, rena saker, och saker som tar ingen tid görs här. 2., stora bordet. Det är där jag h...

Min verkstad

detta är min elektriska utrymme/garderob för mina idéer att komma till verklighet! :)...

20mm litet utrymme skor hyllan (vik kan)

Det finns ett litet utrymme mellan väggen och dörren.Utrymmet är ca 20mm, jag gör en PVC struktur (20mm PVC slang) för att hänga "våta" skor och enkel lagring. (som paraply och toffel)Jag gör hela rektangeln strukturera det insatsen in i detta l...

Min Eco-vänlig Garage varmvattenberedare: En pneumatisk termiska solfångare

Detta instructable kommer att täcka bygga av min 72 kvadratfot termiska solfångare som utnyttjar solens energi för att ge vinter tid rumsuppvärmning för min fristående garage verkstad. Den funktionella delen av samlaren är en svart aluminium absorbat...

Göra verkstad hyllor gratis

Detta är hur jag gjorde workshop hyllor gratis undvika dyr butikshyllor som inte erbjuder kompatibilitet jag var ute efter.Steg 1: Hitta möblerJag har turen att ha en soptipp nära min stad, erbjuder de ett program som heter "ta den eller lämna den&qu...

STRÖMFÖRSÖRJNING för min LAB

Vad kan du använda ett batteri för? Dess en fin fråga. Nästan allt går på batterier dessa dagar, direkt eller indirekt. Men vad är det som jag behöver som körs på ett batteri? Tja, dess sommar och elförsörjningen har varit att avbryta med mitt daglig...

Vik ner tabellen arbete för X-rista CNC maskin

Jag älskar att göra saker, som jag är säker på att du också gör. Min arbetsplats är liten dock, bara en 12 ft x 8 ft skjul. Jag måste göra mest av utrymmet jag har så jag designade denna vika ner tabellen att hysa min X-rista CNC-maskin.Om du vill se...

Mini trä bärbara komposten

dag gör vi en bärbar komposten, som kan placeras var som helst i din trädgård. Du kan rotera detta till annan plats i din trädgård och producera sund jord.Om du planerar att plantera en växt eller ett träd i vissa plats, placera denna mini komposten...

Bygga en verkstad skåp

Jag hade 2 skit skåp och en crappy stand som höll min hyvel, skärande bandsåg och sander. Jag ville kombinera alla 3 i en monter. Jag planerar att bygga många skåp för mitt kök remodel, detta kändes som en bra tid att testa ut några skåp programvara...

Nya bänken för min svarv/skiva Sander

Jag behöver en ny bänk för min svarv, min svarv har inte haft ett permanent hem och det brukar hållas under bänken och endast används sparsamt jag normalt klämma det i min vice att använda, Ive ordnas min verkstad och tanke själv rum till en 1200 x 6...

Verkstad Sign

Jag gjorde detta workshop tecken att hålla min träbearbetning klistermärke samling på, jag blev inspirerad att göra det efter att ha sett Jimmy DiRestas YouTube-videor.Jag gjorde en video av projektet vänligen tummen upp och abonnera!Du behöver1\4 bl...

Mini projekt #9: DIY vax & bomullstuss brand förrätter

Hej Instructables gemenskapen,denna vecka gör vi några enkla och billiga brand förrätter från material som kostar nästan ingenting. De är mycket lätt att göra och den färdiga brand startar kommer att vara relativt liten (något större då te ljus). Häf...

Billig verkstad pall på hjul

fick jag en gammal dammsugare för min verkstad. Mycket snart förstod jag varför! Motorn gick inte. Jag var kvar med en rostfri bin på hjul. Behöver en pall för min modellering workbench bort de oönskade bitarna. Sedan skär jag två skivor av 10mm plyw...

Den perfekta presenten: RAW Cookie i en mini

förnödenheter för att göra en mini låda• Skrivaren• Kort Stock (110 lb. vitt eller färg fungerar bäst)• Snittytan (dvs IKEA tunn plast skärbräda)• X-Acto kniv• Linjalen• Brevöppnare / urbening verktyg• Färgade pennor / pennor• Gummi Cement - lim• Väv...

Soda kan USB

Idag kommer jag att visa dig hur man gör ett fall för din USB ur din favorit läsk kan.Du behöver:AvbitareUSB-lagringsenhetLäsk kanSax (eller kniv)Varm limpistolSteg 1: Skär kan Hitta du favorit del av kan, min var orden. Nu klipper ut den del av den...

FÖRHANDSVISNING! SPAS 12 med arbetande pump och vik-stånd lager

Whats up killar, Ben byggare här med en av mina finaste, en fullt fungerande spas 12! : D i'ts var ett tag sedan jag har lagt upp ibles, men detta är min senaste och kanske bästa instructable jag kunde ha möjligen någonsin bygga eller möjligen kunde...

Utlimate Mini mobil Metalshop

Trött på att dra flera lådor med verktyg och delar fram och tillbaka mellan destinationer? Trött på att göra enorma mässar på köksbordet? Dags att bygga själv en miniatyr metall workshop.Jag hade använt kartong lock för att förvara alla mina "mini&qu...

Hello Kitty Mini Album

Hej, ville bara dela en idé jag hade om att göra min egen dubbelsidig 12 x 12 tum skrot-bokning papper med hjälp av tapet. I detta fall, använde jag en rulle av Hello Kitty tapet jag hittade till försäljning på en lokal sparsamhet butik. Sedan, gjord...

Rengör din verkstad: ett spel

som frekventerar brädspel spelare, har jag länge varit medveten om den mystiska kraft som lite färgade trä kuber kan hålla över människor. Ibland, intelligent vuxna män kommer att bryta ut i lång omständlig diskussioner över om förvärv av en liten tr...