Viking väva halsband och armbandliknar fransk stickning här är en förvånansvärt lätt sätt att göra vävd metalltråd sladd för armband och halsband!
Jag letade efter något intressant att göra för min bättre hälft som en julklapp och jag snubblade över denna mycket gamla metod att väva tråd:

http://en.wikipedia.org/wiki/Lucet
http://www.waynesthisandthat.com/knittingnancys.html

En snabb sökning gav många tutorials, följande var bra:

http://www.youtube.com/watch?v=_Ynf5jjpL1U&feature=results_video&playnext=1&List=PLEF355CEE40339342

Det skulle göra ett utmärkt alla hjärtans present!

Se Steg
Relaterade Ämnen

ABC halsband och armband för barn

ett halsband och armband som är både modern och pedagogisk. Min två år gamla dotter älskar halsband och armband, och hon älskar bokstäver. Jag trodde det skulle vara en bra idé att kombinera två. Jag gjorde dessa för några veckor sedan, och har försö...

Desk Lamp halsband och armband hållare

har du en skrivbordslampa som sitter på skrivbordet oanvända? Har du trassliga smycken som du ignorerar? Om så är fallet, har du någonsin funderat med hjälp av din skrivbordslampa och en smycken hållare?Steg 1: Saker som behövs: skrivbordslampa och s...

Knappen halsband och armband

enkla halsband och armband med knappen.Steg 1: leverera 1. knappar - jag väljer pastell färg och transparent knappen2. lås och hoppa ring3. sträng för halsband - jag använder pu läder snöre. Kan också använda nylon snöre4. sträng för bracelete - elas...

Band och Pearl halsband och armband

jag gjorde detta band och pärla halsband och armband som. Jag älskar hur det visade sig och du kunde göra det med alla färger du vill.Jag började med några band som jag gillade, några pärlor, beading elastisk och en STOPPNÅL (denna nål har större hål...

Taggtråd halsband och armband

bära en trevlig taggtråd halsband eller armband.Varning: Jag är inte ansvarig för några skadorSteg 1: material Endast två material denna gång ;)WireAvbitareJag hade båda dessa, men du kan köpa för för-som $3.00 och klippaggregatet för $7.50ishSteg 2:...

Hur man gör ett halsband och armband som ur trä & Cording

Jag blev förälskad i en bit av mörkt trä (tror jag det är afrikanska Blackwood) och ville skapa något vackert med den. Som tur är det, var min systers födelsedag närmar sig som gav mig ett perfekt tillfälle att experimentera.Jag hittade detta specifi...

Göra en humanistiska projekt; högblank pärlstav halsband och armband

jag tilldelades ett kreativt projekt för min humaniora klass, och eftersom detaljerade instruktioner krävdes, och det visade sig så bra, jag var bara tvungen att göra en instructable.Steg 1: Vad du behöver. Här är vad du behöver* Ett koncept för vad...

DIY Crocheted halsband ett armband med perls

Jag kollade min materiella låda och det finns många pärlor. Så fick jag idén att virka den pearly till halsband och armband.Du behöver:Pärlor (större hål)Färgade sträng (t.ex vaxad bomull trådar eller MACRAME garn etc.)virknålJag blandade bara ljusa...

Hur man gör skärp och armband av soda pop flikarna

detta instructable visar dig hur man gör skärp och armband av flikarna finns på soda burkar.Detta projekt är ganska enkelt men tar lite tid.Armband i genomsnitt 10-20 minuter och bälten tar ca 1-2 timmar beroende på hur snabb du är.Steg 1: leveranser...

Brand-halsband och örhängen

Jag spelade new super Mario bros. DS, jag hade sett min vän spelar det så jag visste vad jag ska göra. Jag fick just min andra brand blomma. Jag tänkte, "hur skulle det se ut som tillbehör._____________________________________________________________...

Hur till sätta eller infoga Cowrie skal på hampa Macrame halsband eller armband

En video tutorial om hur man kan införliva cowrie skal i din hampa halsband, choker, armband eller anklet. Lätt göra en cowrie skal hampa halsband med denna teknik....

Sakura blomma halsband och örhängen med YUPO papper

jag ville prova att göra något med ett material som sällan används i smycken gör--YUPO papper. YUPO inte är faktiskt papper, det är tunna blad av polypropylen. Som sådan, har den några intressanta egenskaper, såsom att vara vattentät och mycket svårt...

Halsband och örhängen

Skiss över mitt halsband och örhängen.Steg 1: Närbild på en av mina halsbandEfter skissa jag 3D genereras använde det sedan min 3D skrivare att skriva ut den.Steg 2: Full version av mitt halsband och örhängen2 fler versioner av halsbandet med färgmat...

Gratis mönster-Swarovski pärlstav smycken halsband och örhänge set

letar efter sätt att göra glamorösa pärlstav smycken design? Använda denna enkel handledning för att göra en iögonfallande Swarovski halsband och örhänge Ställ. Det är lätt, mångsidig och värt ett försök!Swarovski kristaller gör alltid utsökta smycke...

Månen fas pärlor och armband!

Hellooo ^ u ^Hoppas du njuta av denna lilla instructable :)Steg 1: materialen ringen nål (med boll spets)lera (jag använde lufttorka)svart paint(acrylic)en penselen ihålig snidade pärlaSteg 2: Skapa formen (Full moon)Ta lite av lera och platta på yta...

Finns det enklare sätt att göra en paracord halsband eller armband?

Ett svar på denna fråga... UM, duh!Detta Svårbemästrade visar dig ett enklare sätt att göra en paracord Halsband/armband som använder mindre paracord och tar du bara fem minuter att göra.I en överlevnad situationen, kan du använda de extra paracord d...

3D utskrift Korpen skalle halsband och örhängen

Med hjälp av telefon app 123D fångst, scannade jag en raven skalle för att skapa ett 3D tryckta halsband hängsmycke och örhängen. Jag beskriva processen för hur till få en bra 3D scan, redigera geometri i Meshmixeroch montera smycken hårdvara.Steg 1:...

Göra en låda och armband till din käraste stjärna

Julen är dags och jag gillar att ge bort hemgjorda presenter. I år blir det ett armband i en snidad låda med ett speciellt meddelande.Jag ville spela med ord och stjärnor. På locket till rutan jag ristade: "Du är stjärnan i mitt liv". På ena sid...

Flaska Cap halsband och magneter

HI! Jag ska visa dig hur man gör en kapsyl till en vacker halsband eller magnet. Detta är relativt enkel och lätt att göra. Det är också ett bra sätt att återvinna kapsyler. Får jag kompletterar å min hela tiden.Steg 1: vad du behöver Vad du behöver...