Vin flaska Accent ljusnär du är klar med detta projekt har du en billig accent ljus gjorda med allmänt tillgängliga material. Projektet är enkel och ger snygga resultat. Om du vill göra detta med en flaska som har sentimentalt värde för dig, rekommenderar jag att du öva först eftersom glaset är ett hårt och sprött material och du måste få en känsla för processen för att öka sannolikheten för framgång.

Detta instructable är enkelt anpassas till löpande band-processer... När du har all jjgs byggt och allt material tillsammans, kan du piska flaska efter flaska. Total tid per flaska är ca 10 minuter.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Flaska-abra Accent ljus

Välkommen! Detta instructable täcker hur man gör en flaska-abra Accent ljus.Detta anges även i "DIY Halloween Contest 2007" och "Mosar det tävling".Tanken på detta ljus kom från marc_alain och hans Small-eco-footprint-living-room-light...

Vin flaska Decor

Så min bästa vän och jag bodde tillsammans i ett år. Och drack massor av vin. När gick vi våra skilda vägar vi hade massor av flaskor överblivna. Vi dela upp dem och sår jag upp med omkring 50. Jag försöker fortfarande hitta en användning för dem!Den...

Vin flaska "Tiki" Torch (Table-top)

detta är ett enkelt och billigt sätt att "re-syfte" eller spara vinflaskor från speciella tillfällen att njuta av i år framöver. Detta är en flaska 2008 trogna hund att min fru och jag njöt för vårt jubileum detta senaste året på Jiko i Walt Dis...

Vin flaska lampa

inspirerad av bumpus' Light Bulb lampa, bestämde jag mig att ställa och göra en lampa av en vinflaska, perfekt för en finare middag med levande ljus.(Nämnde jag att det bara kostar mig $1.74 att göra?)* Jag skulle märka att jag började skriva detta i...

Intro: Vin flaska ljuskrona armatur

Jag är säker på att vi har alla sett ökade populariteten av återanvänds vinflaskor i unika sätt. Jag ville hoppa på tåget, och bygga en fin flaska armatur att hänga över min diskbänk. Jag sökte och sökte och kunde inte hitta en design som jag gillade...

Accent ljus

okej, detta är min första instructable, men oroa dig inte, jag har blitt användande Instructables i år. Så, detta projekt är enkel, jag kommer att visa dig hur man gör en liten accent ljus (du kan göra så många du vill för större områden). FRUKTA INT...

LED Accent ljus för din resa!

Så jag hade cykeln i carporten för vintern och var döende att lägga min egen personliga touch till det, och efter att göra de vanliga sportbike mods - Fender eliminator, LED blinkers, HID strålkastare, Rim ränder osv... Jag bestämde mig för det var d...

BRUDEN och brudgummen vin flaska täcker

denna brudklänning och smokingen är vinflaska covers. De är gjorda av en vit kvinna handske bomull eller vadd, vin flaskor, cork, kartong, vit och svart duk servetter och utsmyckningar. Lätt nog för killar för att göra detta för att imponera på sin k...

Accent ljus, för fotografering

detta instructable guidar dig genom att göra en accent ljus, jag använder mitt för fotografering.Välkommen!Detta är min första Instructable, så jag hoppas att dess klara och koncisa nog för er alla, jag hoppas det hjälper dig att alla också.Krav: Vad...

Vin flaska kaktus (eller smycken hängare)

Detta Instructable är för en vinflaska kaktus! När färdig med Instructable, kan du använda kaktus som en växt eller en smycken hängare för små bitar av smycken som armband.Den bästa delen av detta projekt är att den använder material som kanske redan...

Vin flaska jack-o-lyktor

Halloween + dricka = vin flaska jack-o-lyktor!Förvandla vanliga billiga vinflaskor till några läckra Halloween dekorationer. Halloween dekorationer som du kan dricka! Ännu bättre.Detta Instructable kom till dig med KrylonSteg 1: material Vad du behöv...

Upcycled pin fleted vin flaska cover

detta är en rolig snabbprojekt som jag gjorde med skrotar liggandes hantverk rum! Det kommer bli en bra värdinna gåva att föra över till en vänner Thanksgiving day!Steg 1: 2 vänster över ärmar / 2 vin flaska täcker! Dessa är kvar ärmar från ett annat...

Snabb och enkel, tillfällig, sprit flaska accent belysning

Led flaska accent belysning, bra för fester, eldar på stranden, hem och mer.Steg 1: Samla verktyg och material Items needed:1 ledde1 SP 20 32EltejpVatten pärlor / kristallerKaramellfärgSteg 2: Förbereda flaskan Hitta en flaska eller behållare du. Jag...

Göra en flaska-formade ljus

detta instructable visar dig hur man gör detta funky ljus med mycket liten ansträngning.Detta skulle göra en fin hemmagjord present för far-och morföräldrar eller något liknande, men barnen bör inte försöka den här utan en vuxens hjälp.Du behöver föl...

Enkla vin flaska ljus / "Lampa"

jag har gjort dessa som julklappar i år så jag bestämmer att jag skulle dela! de gör också god natt lampor! de flesta av varorna köptes vid lokala dollar store och det tar mindre än fem minuter att göra! du behöver:-en söt flaska (en används en liten...

Vin flaska ljus

jag vände en kasserad körsbärsträ bas och en benådning tequila flaska... klösa så pass, gammal vinflaska, in i en flaska ljus.Den värmer upp rummet och är en stor användning för annars kasseras objekt.Åh, och jag måste köpa ett glas borra lite......

4 enkla steg till att skapa en unik vin flaska lampa

att göra en tabell lampa från ett vin (eller någon typ av) flaska verkar vara en mycket populär craft-projekt. Dock lyktorna jag såg nätet var OK, jag alltid betraktat dem lite mer än en nyhet objekt. Det var då jag bestämde mig att ta en spricka på...

Vin flaska LED lampa

jag ville ha en snabb och lätt accent lampa för min salong så kom upp med detta, det tar bara ungefär en halvtimme för att göra om du har alla de verktyg som redan och bara kostar ett par pund. Veckans utmaning är av en slump flaskor så jag skall var...

Vin flaska lyktor

Jag har alltid undrat vad man ska göra med min tomma vinflaskor. Jag har sett vin träden eller strängar av ljus inne i flaskorna men de var inte de idéer som jag var ute efter. Jag beslutade att dessa tomma flaskor skulle vara perfekt lyktor för min...