Vin flaska och glasögon hållareDetta är ett stort projekt för varje vin eller champaige conisure. Detta är en flaska och glas innehavaren och bärare. Den är gjord av en träbit. Jag la fläcken till mig att det ser trevligt. Detta är cool orsak du kan bära fyra glas och en flaska med en hand. Också ser det coolt sitter på en räknare eller där allt. Detta är ganska lätt att göra som kräver några verktyg. Detta var ganska mycket en gratis projekt hade jag skrot trä liggandes och fläcken. Detta kan göras i olika storlekar beroende på storleken på de glasögon du vill sätta i den. I princip theres ett hål i trä för buteljera hånglar gå kastade och skär på hörnen för kortplats för vinglas att glida i.

Se Steg
Relaterade Ämnen

FLASKA och glas hylla

Denna upp-cykel var del av ett college projektet (Medicine Hat College) för en icke statlig organisation kallas Habitat for Humanity. Vi skulle till upp-cykel någon produkt från Habitat för mänskligheten återställning och öka dess värde. Vi fick $20...

Glasögon hållare för ett glas HAMSTRARE

Döm inte mig av min glasögon hamstra. Åtminstone är de organiserade! Jag har varit funderar över denna idé ett tag nu eftersom jag har en hel del glasögon. År sedan jag skulle betala $300 + för ett par glasögon och bära dem tills de föll sönder men n...

Multi glasögon hållare/påse

min mamma alltid förlorar hennes glasögon eller felplanerar dem runt huset. När hon inte kan hitta ett par bra hamnar hon bara köpa en annan. Därför hon har som 10 par glasögon hela huset och har fortfarande svårt att hitta dem i all röran. Så, jag g...

Penguin glasögon hållare

Min 8 år dotter nyligen är fick sin första par glasögon och våra 3 barn den mest benägna att förlora eller bryta em. Med det jag ville göra något roligt hon kunde sätta dem när hon var inte bära dem. Hon gillar verkligen pingviner så jag bygger upp e...

Enkla glasögon hållare

för detta kan du använda någon låda som du gillar men jag hitta telefonen lådor att vara den bästa storleken för detta projekt. Jag använder en samsung galaxy S5 låda jag hade liggandes både eftersom det är den perfekta storleken och jag bara trä sti...

Rockhead snowboard hjälm och glasögon

bigbox butiker säljer "sten" sprayfärg. En burk kostar $6-$12 oftast. Jag gillar att maskera bort kanten av min grundläggande snowboard hjälm och måla den med det här. Medan jag på det, jag bort linsen och rem från min ski skyddsglasögon och mål...

Sugru glasögon hållare eller något krok

jag ville skapa en avtagbar krok för min son att sätta sina glasögon på när han gick för att sova på natten. Jag gillar 3M krokar eftersom de är lös och om vi rearange hans bedoor kroken kan lätt flyttas.Steg 1: Välj en plast krok jag började med en...

Glasögon hållare

allt du behöver är plast krokar du kan få dem för om en $1 sedan alla du behöver göra är hålla det till din säng eller en vägg. (Om du inte har tillräckligt med utrymme på din nattduksbordet) Vänligen inte hatar jag är bara 13. hoppas du gillar:)...

DIY bröllopstårta skärande Utensilsand brud och brudgummar glasögon

DIY / upcycled bröllop cake cutter och bruden och brudgummen glasögonVi behövde tårta skärande redskap och glasögon på billiga och så här är hur vi gjorde det.Vi ville ha ett trevligt bröllop med 125-135 gäster på en $14.000 max budget, så vi var tvu...

Glasögon rack på vinflaska

I detta instructable jag ska visa dig hur man gör detta enkla och vackra trä rack för ditt vinglas som passar på en vinflaska. Dess ett trevligt sätt att visa upp en fin flaska vin och ett enkelt och intressant sätt att tjäna en flaska och glas till...

Steam Punk Strobe glasögon

billiga och roliga glasögon användbart på natten!, och när du feal som sticker ut från skaror av människor och lyssna på din favorit band på språng.hör är vad du behöver:1. solglasögon (hjälper om de har stora linser)2. 1 liten turbin3. "muttern"...

Vin flaska lampa

inspirerad av bumpus' Light Bulb lampa, bestämde jag mig att ställa och göra en lampa av en vinflaska, perfekt för en finare middag med levande ljus.(Nämnde jag att det bara kostar mig $1.74 att göra?)* Jag skulle märka att jag började skriva detta i...

Gör din egen recept simning glasögon

bära dina glasögon i vattnet är ett säkert sätt att sluta med att köpa ett par nya, och kontakter tenderar att poppa ut när du simmar. Jag kan inte bära glasögon, men massor av mina vänner gör, och jag har sett många ett par dyra glasögon försvinner...

Modifierad Quanum FPV glasögon

Hej alla, först för Instructables... Jag är i UAV: s, har en licens att flyga kommersiellt så en annan sträng i fören för verksamheten. Behövs för att flyga första Person vy (FPV) för använder jag UAV för. Företag du säger, varför är du att göra upp...

Gör din egen 3D tryckta glasögon

Min berättelse har handlat om 3dprinting och glasögon: vid 10 års ålder deltog jag i TEDxKids och en av workshoparna vi tvingades göra något med 3dtin i en minecraft som sätt. Jag slutade att göra ett par glasögon med mitt namn på dem. Tanken att ett...

Gör dina på 3d tryckt glasögon

min berättelse har handlat om 3dprinting och glasögon: vid 10 års ålder deltog jag i TEDxKids och en av workshoparna vi tvingades göra något med 3dtin i en minecraft som sätt. Jag slutade att göra ett par glasögon med mitt namn på dem. Tanken att ett...

Din Logo och namnet på ölglas, vin glasögon i en timme

jag älskar billig och genomtänkta presenter. Ännu bättre är ett företag kapitalisera på min hittade skatter och projekt.Jag skrev en instructable för en $50 Sand Blaster i en timme som blev mycket väl mottagen och väckte några stora projekt. Lägga ti...

BRUDEN och brudgummen vin flaska täcker

denna brudklänning och smokingen är vinflaska covers. De är gjorda av en vit kvinna handske bomull eller vadd, vin flaskor, cork, kartong, vit och svart duk servetter och utsmyckningar. Lätt nog för killar för att göra detta för att imponera på sin k...

Gör din egen spektakulära Steampunk glasögon för Under en Dollar: ramar och linser ingår!

Oh dearie mig, vad någonsin skall jag bära till galen vetenskapsman boll ikväll? Ända sedan jag byggde min egen lasrar för några hem-brygga ögonkirurgi, jag har inte behövt glasögon, men någon galen vetenskapsman vet rätt glasögon är viktigt. Genom å...