Vin korkar bordslampaHur många som bara kasta bort deras vin korkar varje gång de har avslutat en flaska vin? Hur många människor samlar in dem och vet inte vad jag ska göra med dem?

Detta instructable visar processen för hur man gör ett skrivbord lampa med vin korkar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hängande Air växt korg från återvunna vin korkar

en av mina vänner är besatt av air växter och rörde sig till en ny plats, så jag ville göra en snygg present att välkomna honom till de nya lya. Att ha bara tog en stor låda med vin korkar kvar från ett bröllop, var jag ivrig att sätta dem att använd...

Mini krukor från vin korkar

spara vin korkar från speciella tillfällen att skapa minnen för vänner och familj.Vad du behöver:1 vin korkEn magnetLitet saftiga skott (jag använde pinwheel suckulenter)KrukväxtjordLimpistolSkruvmejselKnivSteg 1: Steg 1: ihåliga ut cork Noggrant ihå...

Återanvända vin korkar för att göra kul placeringskort

jag blir gift i November och vår receptionen finns på en vingård. Och sedan vin kommer att vara en pågående tema under hela vårt bröllop (jag vet att hon sa så), vi försöker införliva några vin grejer i inredningen.För placeringskort använder vi gamm...

Att göra vin korkar användbara igen: som korkar

Vin korkar är ofta värdelösa även för återförslutning flaskan de kommer av eftersom de kan expandera för att vara bara lite för stor för att gå tillbaka i flaskan (denna effekt är extrem med en champagne kork). En generell propp har en Kona så du kan...

Anslagstavlan gjorda med vin korkar

jag samlat vin korkar i år, inte veta vad med dem att göra. Jag fick en idé för några år sedan och jag är mycket nöjd med resultaten. Mycket lätt att göra - bara lite för tillskärning och limning.Bilderna är tagna efter att jag slutat i styrelsen som...

Kastrullunderlägg från återvunna vin korkar

material:* 1 bit av trä (t.ex. ek) av ~ 80 * 3,5 * 1 cm (32 "* 1,5" * 3/8")* 64 vin-korkar* trä-lim (att föredra vattentät)* trä olja* sandpapperVerktyg:* Såg, att föredra en jigg såg* Cutter knivTid: tar ungefär en dag att slutföra: främst...

Vin Cork ortnamn

Min fru värd en fest. Hon ville att jag skulle göra platshållare från vin korkar. (Hon såg denna idé någonstans, och faktiskt kommer att använda dem för att märka serverar rätter fyllda med mat.)Jag tänkte på elverktyg och jiggar som jag skulle behöv...

Vin Cork Bee örhängen

Jag var i min trädgård nyligen när jag insåg att våra hängande fågel hus hade blivit en hängande bee house. Det var så underbart att se att en koloni av humlor hade gjort sitt hem i våra hem. Vi kunde inte hålla kupan där det var, men jag hade en lok...

Vin Cork fiske Bobber

jag kom med denna idé eftersom jag försöker komma med ett gratis sätt att göra nästan allt.Steg 1: Vad du behöver Vin korkar, rostfri wire, tråd fräsar.Steg 2: Tryck tråd Hitta en rak bit rostfri tråd lite längre än din kork. Sätta en krok i ena ände...

Launcher för Air raketer och korkar, använder en trädgård slangen

Upphetsad efter att hitta instruktionerna för att göra en tryckluft raket på Internet, jag tryckt delförteckningen och rusade ut för att köpa allt. Jag försökte en lokal järnaffär Home Depot och Lowes, men kunde inte hitta alla nödvändiga PVC delar....

PVC vin kork hållare

Idag vi ska se hur man gör en stor nya hyllor design till whoa vänner och familjemedlemmar! Eller bara en enkel, lätt och billigt sätt att lagra din vänster över vin korkar med lite design och whoa faktorNågra frågor tveka inte att fråga!Några frågor...

Vin anslagstavlor

återvinna vin korkar i en funktionell och snygg kork ombord. Under en grundlig rent av min skjul som tidigare var en förvaringsenhet, jag upptäckte flera påsar med vin korkar. Inte vill återföra dem till en dammig hylla, sattes de använder. Anslagsta...

Vin Cork Bulletin Board

av samla vardagliga objekt, kan en producera en ovanliga och unika anslagstavla för att samla in dessa idéer, betonar och påminnelser i vardagen. Allt man behöver är en enorm samling av vin korkar (om detta inte speglar din personliga samlingar, seda...

Vin Cork halsband

jag har en över överflöd av vin korkar i mitt hus. På grund av detta över överflöd försöker jag alltid att hitta nya sätt att använda vin korkar.Vad du behöver:Vin korkett "öga" skruven liten avslutande spiktråd (jag använde koppar)en kedjatång...

Vin-inspirerad talare tabell

en fun, funky tabell för alla er urban folk. Jag bor i en 13 x10 rum och trångt utrymme är en underdrift. Istället för att låta mina högtalare tar upp utrymme och förverkliga dessa pesky ledningar måste införas i stället beslutat att göra en tabell s...

Vin Cork trädgård kantning

Om du har ett utrymme som behöver fyllas i din smala uteplats trädgård, överväga att använda rött vin färgade sidorna av begagnade vin korkar. Du kan också färga dem själv genom att ställa dem i en behållare för livsmedel säkra dye, vin (men varför s...

Vin Cork vin charm

vin charm kan vara riktigt användbart. Pop en på och du glömmer aldrig vilka glas är ditt. De kan också vara ett bra sätt att upcycle och eller vara kreativa. Dessa särskilda wine charms gjordes som en födelsedagspresent till min mamma, och görs med...

Vin Cork krans

detta instructable går dig om hur du aktiverar alla de vin korkar som du har liggande i en härlig semester krans!Steg 1: Vad du behöver... För att slutföra en 15" krans, behöver du följande:~ ungefärligt 400 korkar~ tandpetare~ 15" halm krans (h...

Vin-målat-Cork kors halsband

vin är stor.Vin korkar är... meh.De är en av de saker som du sparar eftersom du tror att du ska göra något med dem så småningom. Men inte du. Ljug inte.Väl är här din chans att faktiskt göra något!Bra för dig!Steg 1: Samla leveranser Vad jag använde:...