Vintage Fan rippel virka iPad täckaDet är en grundläggande rippel och fan stygn. Det är enkelt och elegant täckmantel. Med detta mönster kan du göra en virkad cover för varje telefon och fliken. Fjäder och fan spetsar sömmen är en standard spetsmönster och skapar illusionen av omväxlande vågor. Jag ville ha ett omslag till min iPad och kom över detta mönster. Jag älskade vågorna och dominoeffekten.

Villkor:

CH - kedjesöm

SM - Slip stitch

DC - dubbel virka

SC - Single crochet

Om du är nybörjare, kan du även besöka min basic självstudiekurssida vara att klicka här eller här.

Ha en bra dag :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rustik läder iPad täcka

I denna korta intructable visar jag stegen att det tog för att göra denna enkla men eleganta iPad täcka.Steg 1: Mönstret Första sak att göra är att mäta din iPad på läder. Sedan lädret jag hade var tillgänglig mycket tjock, jag lämnade en stor margin...

Anpassade Kindle/iPad täcka, återanvända gamla duk

Väl inte alla gillar de ohyggliga täcker på marknaden som är något dyra. Så, varför inte göra din egen?Det tar knappt en timme och skulle vara en rolig sak att göra.Så låt oss göra en personlig tablet cover, kan för iPad och kindle, eller vad.[PS-Ja,...

Kände iPad täcka/kuvert

jag gjorde detta skydd för min iPad ur billig filt och en enkel rak söm. Om du är intresserad av att lära sig göra något liknande, har jag postat en DIY filt iPhone Cover projekt....

IHeart trä iPad fodral (100% bärgning material)

min pappa, awesome pappa som han är, köpte mig en iPad senast jul. När jag gick scouting för en iPad täcka, fann jag endast några som passar min personlighet och noll som passade min plånbok. Så till butiken jag gick. När jag återvände, är detta vad...

Vakuum bockning Skateboard faner

detta är en steg för steg handledning visar DIY byggare hur du använder Roarockits tunna luft tryck (TAP) vakuum påse. Väskorna finns i fyra olika storlekar att rymma olika stora projekt:14 "x 47" (små och preshaped skateboard faner)20 "x 7...

Faner kontinenten trä soffbord

detta är ett soffbord som jag hade gjort med fanér snidade kontinenter på ena sidan och en kudde på andra att fungera som en plats. Kontinenter är ristade med olika fanér och sedan täckas med en akryl att skydda mot slitage. Ungefärliga mått är 24 "x...

IPad2 täcka etsning

mäta iPad täcka skapa mall för laseretsning.Här är vad jag använde för dimensioner.Steg 1: iPad2 täcka etsning Här var mitt första försök. Jag sprang lasern på låg effekt och ett flertal gånger. Några av bilderna var inte mycket hög upplösning. Du ka...

Läder iPad fallet & Presentation Folio

Efter att inte bad att hitta något som träffade hennes behov, en vän mig att göra en skräddarsydd folio att hon kunde använda för affärspresentationer.Hon hade vissa krav, och utmaningen var att göra ett fall som mötte dem alla, och behöll en karaktä...

IPad rem

din på tunnelbanan läsa en iBook, och lyssna på musik, ditt sinne en miljoner miles bort, när plötsligt din iPad dras ur händerna, och personen och din iPad skjuta ur stänga dörrarna, din iPad förlorad för alltid!Detta går igenom mig varje gång jag r...

Zendoodle en iPad 2 täcker

min gubbe beställde två iPad 2 omslag. Jag gjorde tyg täcker för den ursprungliga iPad men han gav mig den extra som att ändra. Jag använde Zendoodles (även känd som Zentangleing (tm)Steg 1: Testa din markörerJag testade ett antal markörer på området...

IPAD BILHÅLLARE för säkerhet, säkert, och utrymme

PROBLEMJag har forskat Ipad Bilhållare för min bil för att använda det som navigering. Men produkter på online lager kräver mycket utrymme eftersom Ipad skärmstorlek är 9,7" och strukturen för innehavaren är antingen alltför tunga eller tooweak för a...

Hösten gråter, virkade Tree

jag byggde först basen av trädet av en hög med grenar från bakgården. Jag bunden ett gäng tillsammans för stammen, sedan slagit in dem i täcke vadd för att göra det ser ut som det var en bit. Jag ställa in den i en terrakotta kruka med snabb torkning...

Birdcage Necklace

This necklace would be more glittering in the evening.Steg 1: Du behöver 1 virknål2 vit färg garn3 kedja4 5mm LED (vit)5 LED cap (blå)6 3V coin cellsbatteri7 vinyl tejpoch sax, nål...Steg 2: Tejp LED till batteriet Tape LED leder till batteriet (läng...

Dekorera smidesjärn Design

Fick en metall design som behöver några sprucing upp? Inget några vinrankor och pinnar inte kan fixa!Steg 1: leveranser Smidesjärn design och bladen var thrift store fynd, resten var förvärvat via hantverk butik eller jag ägde redan den.Leveranser-De...

Handgjorda kaninbur

detta är definitivt den mest genomarbetade sak jag någonsin gjort. En vän till mig har en awesome lilla kanin som de hålla i en liten liten bur. Varje gång jag åker dit jag må så dåligt för den lilla killen och jag vet att han inte är glad i ett lite...

Bygga och förbättra Harbor Freight 6 x 8 växthuset

6 x 8 Harbor Freight växthus kit kan vara ett riktigt kap med sin prislapp på $299 och en alltid tillgänglig 20% rabattkupong att göra det minst kostsamma aluminium inramade/polykarbonat panelade enheten på marknaden. Men posten nivå kostnaden för me...

Leyden Jar matris för Tesla spolar

En del människor har frågat hur jag gjorde Leyden jar matrisen används med den "bordsskiva Tesla Coil." I detta separata Instructable erbjuder jag en detaljerad förklaring av hur batteriet gjordes och vad den kan göra.Historisk fotnot: Ben Frank...

"Kross" Cali Chicken Club smälta"

"Kross" Cali Chicken Club smältaDenna jätte smälta har kärnan Stora Herbed kyckling Knocker håller upp grunden. Staplade hög och toppad med Kaliforniens favorit frukt avokado eller som jag gillar att kalla det Alligator Pear. Alligator Pear? På...

Virka Vintage TALLRIKSUNDERLÄGG telefon fall

Gör en stor gåva. Här är en riktigt snabb och enkel virkning iPhone så att även nybörjare kan hantera. Det gör du vänner känner stor när du gåva dem något som är gjord av dina egna händer. Det ger en personlig känsla.Det ger bra skydd till telefonen....