Vintage inspirerat hänge, med metal paintDu kan göra sådan härlig vintage inspirerade charm eller hängen med metall färg.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vintage handske hänge - ändras glas kakel halsband

denna vintage och steampunk inspirerat hänge är tillverkad av en förändrad Glaskakel från hem förbättring butik. Kakel målades med rött, rosa och orange akrylfärger. Antik nyckel bilden är gummi stämplade på Hänget med permanent bläck. Jag tätade lap...

Täcka belägger med metall dator svalare

Detta Instructable visar dig hur man gör en ett stycke plåt kylning fack för en bärbar dator. Att höja baksidan av maskinen gör en tum eller två att tillräckligt luftcirkulation och ventilation kan hålla datorn sval och lycklig (och fingrarna från ma...

Täcka belägger med metall bambu ljushållare

Följ anvisningarna nedan för att skapa en unik ljushållare med plåt och bambu. Dessa två material kommer att ge projektet en modern och naturlig look.Steg 1: material Denna typ av plåt kan hittas på någon järnaffär. Det finns olika mönster att välja...

Wire-wrap Dragon hänge med folie vingar

Jag älskar drakar och jag älskar att göra saker. Jag vill dela hur man gör en metal dragon hänge med ingen lödning, gjutning eller heta arbete.Du behöver:Verktyg:rund näsa tångkedja näsa eller nål näsa tång (om de har åsar på käkarna, täcka med maske...

Återvunnet glas hänge med vattenrutschbana dekal konst

förvandla vanliga fönsterglas till en vacker, miljövänlig fantastiska konst glas hängande. Denna handledning är att Instructables medlemmar som har grundläggande glas fusing kunskap, tillgång till en glas ugn och grundläggande glas verktyg.Du behöver...

Hur du skapar klustret örhänge med wire spolar

Hej Maker kompisar,Många gånger händer det när du städning du hus eller rum och du hitta något helt oväntat, det kunde vara lite bortglömda pengar, kan vara någon del av din maskin eller ett verktyg eller din mobiltelefon laddare. Men har du någonsin...

Läder och trä sköld med metall pläterar

jag gör ofta några väldigt konstiga och ovanliga saker i min svetsning klass på skolan för att testa gränserna och se vad jag kan göra. Så en dag bestämde jag mig att jag ville göra en läderklädd trä sköld. Använd detta instructable som guide, och du...

Funky Om Nom Nom hänge med godis örhänge

Hej Fellows,Jag brukade vara en gamer i Mario & Contra dagar. Jag har inte spelat mycket sedan dess och tills touch baserat rörlig gaming revolution. Och det kom ett spel så ont att det kan döda din tid utan att du ens veta om det.. Det kallas "S...

Bygga en kapacitiv rörelsesensor med kala Paint

i denna tutorial, vi kommer att göra en enkel kapacitans sensor använder en pad av kala färg, en Arduino och en resistor. När korrekt konstruerade, denna sensor kan upptäcka förekomsten av en person från upp till 300 mm och kan arbeta bakom oledande...

Flerfärgade trä ringen med metal-bandet

Så jag gjorde denna ring ett tag sedan och älskade verkligen hur det blev så jag beslutat att göra en Instructable, tyvärr just efter att jag gjort det jag förlorat det någonstans djupt i tarmarna av min butik (du vet hur stökigt dessa saker kan få)....

Gjuten betong hänge med återvunnen plast

Plast är ett stort problem för återvinningsföretag. Fallande oljepriser innebär att göra ny plast är ibland mer ekonomiska än insamling och återvinning. Det är en mycket arbetsintensiva process att separera och rengör alla att material.Jag började tä...

Hur man gör en blomma hänge med en kaffe Pod

Hej alla,Vi ville dela med din vår första tutorial på YouTube. Hur man gör en blomma hänge med en kaffe pod. Nespresso kaffe skida är runda, men vi gillar att spela med dem och få andra former. Och eftersom vi båda gillar blommor vi försökte. Allt du...

Smycken med metall allergi

min familj är full av människor som är allergiska mot metall. Jag är en av dem, jag arbetar med metall, men jag är allergisk mot de flesta typer. Nickel, järn, stål, platina och några fler. Det finns sätt att komma runt metall allergier och smycken u...

Glödande laser skär hänge med magnetiska batterihållaren

Efter att ha provat ut olika mönster under de senaste månaderna (kolla in min andra Instructables), kom jag äntligen fram med denna. Inspirerad av instructable ledde örhänget, slutade jag upp med hjälp av magneter att hålla ett mynt-cellsbatteri och...

Uppskattning pi med ledande paint

ges en "oändlig" 2D kvadrat nätet av motstånd motstånd R, motsvarande motståndet över diagonalen i en kvadrat är 2R/pi [1,2]. Fungerar denna lösning teoretiskt har snipad många en nörd. Dessutom är det oöverkomligt mödosamt för en amatör att för...

Hur man gör en kawaii cupcake ikon med MS paint

jag verkligen gillar att göra mina egna grejer och beundrar människor som gör Photoshoppad ikoner, men jag hade 2 problem med photoshop: 1. det är dyrt och 2. Det är alltför komplicerat för mig. Jag försökte Gimp men jag saknar enkelheten i MS paint....

Sandblästring och pulver beläggningen täcker belägger med metall verktygslådan... eller vad som helst

jag hade gjort denna verktygslåda i klassen kantiga plåt på Techshop. Eftersom det låg i garaget och samlade rost och hånade mig, visste jag att jag var tvungen att ta Sandblasting och pulverlackering klass på Techshop att få en fin perfekt färdig pj...

Vintage trehjuling uppståndelsen med Modern teknik

jag kallar detta en "uppståndelse" inte en "återställande" som jag tog några friheter med material och metoder att föra denna childs trehjuling tillbaka till livet. Men i slutet av dagen är det sant att andan i ursprungliga och leende...

Unika Geode hänge med Electroforming

göra en ursprungliga geode hänge av din egen!Eller...Har du någonsin sett naturliga objekt som ser ut som de har varit "doppade" i metall? Har en särskild icke-metalliska skatt som du vill göra till ett hängsmycke utan att borra ett hål i den? S...