Vintage kamera lampaJag har en sak för lampor. Inte normala lampor dock unika lampor. Lampor som inspirerar konversation, lampor som gör att du tror, eller bara lampor som gör att du vill stoppa och titta. Efter att ha sett ett foto av en gammal kamera, vidtas i precis rätt ljus för att det ser ut som det glödande, bestämde jag det skulle vara en stor lampa. Efter Googla det, och såg att jag var inte precis den första personen att komma med idén, jag var fortfarande glada över att se att ingen hade gjort exakt vad jag hade tänkt antingen. Jag fick jobba skur ebay för en kamera som jag trodde hade precis rätt mängd av verksamhet. Utsatta mekaniska delar, spakar och fjädrar var obligatorisk. Jag satte på en Polaroid Land Camera 95. Jag betalade ungefär $40 för det. De är tillgängliga för mycket billigare om man tittar. (Jag missade bara en säljer för $1,25.) Men jag ville ha en som innehöll ursprungliga blixten och det var i utmärkt skick. Efter att kameran kom, började min flickvän och jag arbeta omvandla det till en lampa. Här är hur vi gjorde det.

* UPPDATERING: Jag gjorde ett stativ att matcha det gamla utseendet på kameran. Ta en titt! Vintage stil trädgård spel stativ

Se Steg
Relaterade Ämnen

Låt oss göra en vintage kamera till en dekorativ webcam och ljus!

Jag var på min fars hus nyligen och han hade en låda med grejer som han hade bort ur sitt garage. Att veta att jag är en sucker för skräp, erbjöd han den till mig som min fru sköt honom smutsiga ser ut. Det fanns ett par gamla Sony tre vägs högtalare...

Kamera lampa

detta är verkligen en super enkel lampa att göra och är en perfekt present för fotograf eller antik samlare i ditt hushåll.Låt oss komma till det...Steg 1: Vad du behöver •a vintage kamera•ett par böcker av gamla•en skrivbordslampa från ikea•Gorilla...

Vintage kamera ljus

Jag älskar vintage kameror, särskilt den typ du ser i filmerna används av journalist med de massiva flash lökarna. Jag plockade här upp på ebay och det kallas en Brownie Hawkeye om du vill göra en samma men jag är säker på att du kan använda de flest...

Vintage kamera nattlampan

vintage kamera nattlampor! Vem skulle inte vilja en?Jag har gjort några olika sådana och postat några bilder på min flickr http://www.flickr.com/photos/jayfish/sets/72157627988114745/ .vissa folk har efterfrågat en instruktioner så här är en genomgån...

Vintage Flash Lamp

Ända sedan jag hittade min första årgången flash i en skräp butik ville jag göra en lampa av en.De är faktiskt mycket vackra ting och också nu mycket värdelös. Ingen skulle ens drömma om något av dessa som en blixt, plus det faktum att hitta lökarna...

Vintage Fabric Lamp

Titta på några av de kreativa lampa beslutsfattarna och de vackra lampor som de gör, inspirerade mig att prova en lampa. Detta är min andra lampa och jag är verkligen kär i denna vackra vintage tyg lampa. När allt jag vill göra nåt första materialet...

Vintage Dim lampa testare

För er som återställer vintage elektronik, som radio eller TV, vet du vikten av att driva upp ett oprövat enhet långsamt (för er som är nya hobby se denna artikel från antiqueradio.org). Du vet också höga kostnaden i samband med att köpa en anständig...

Vintage Pipe lampa med Touch kontroll Dimmer

Välkommen till en annan Instructable jag hoppas du njuta av det och ge det ett försök.Jag ville köpa mig själv en sänglampa och jagade hög och låg men eftersom jag är så otroligt kräsen jag kunde inte hitta en jag gillade, så jag gjorde en själv. Jag...

Vintage Steampunk lampa

detta Instructable är inte så mycket som en steg för steg om hur man gör en. Det är en box med en glödlampa! , utan att ge idéer för andra som kanske vill bygga något liknande eller bygga steampunk objekt. Jag är inte en organiserad person och några...

Vintage kamera

Steg 1: material du behöver...en skum lådaläder snygga papperspegel torgBradskugghjulbotten av en vattenflaskasvart och silver färgen limpistolläder bandkonstruktion papperSteg 2: Skär skum skära ner skum blocket tills det ser omkring storleken av en...

Vintage olje lampa från Cola flaska

detta är en cool regnig dag projekt om du letar efter något roligt för att göra. de flesta av mina projekt kommer från tristess, men idag var jag ute efter något att göra eftersom det regnade och jag var fast inne hela dagen. Jag tillbringade mycket...

Vintage stil trädgård spel stativ

Jag ville ha ett lämpligt stativ att gå med min Vintage kamera lampa.Tyvärr kunde inte jag hitta något lokalt som passar vad jag ville. Det enda jag kunde hitta var antikviteter som sålde för hundratals dollar. Eftersom mina syften var rent dekorativ...

Åter utlovat 1977 Kodak "Handtaget" Instant kameran lampa

Alla som har använt ett stativ vet att när du förlorar liten kamera mount tillbehöret du har fastnat med ett justerbart stativ som är värdelös. Jag blev inspirerad av de olika designer lampor för hushållsbruk sett i Restaurering hårdvara, Pottery Bar...

Bourbon Oak Jar lampa

detta instructable kommer att beskriva steg för att bygga en ek burk lampa från antingen ek som var en gång en jäskärlet eller från någon annan ek som är indränkt i bourbon för en liknande effekt.Detta instructable är inspirerad av den vackra burk ly...

Enkla vintage bild burkar!

jag gjorde en enkel bild burk som åldrar din Svartvitt foto med olja ger det en cool vintage look. Detta ser bra ut på en hylla som en tjusig ersättning för en bildram. Bra sätt att fånga dina minnen i en annorlunda stil! Super enkelt och billigt att...

35mm film i gamla kamera (och redscale effekt)

efter nästan två år efter stora projekt på Instructables, är det dags att göra en själv! Eftersom detta projekt är mycket enkel, och jag ska ge dig 3D-filer du behöver, det är bara en mycket kort foto-instructable.Om du gillar det, tveka inte att rös...

Enkla vintage nödställda displayen rutor

jag behövde ett sätt att Visa del av min vintage kamera samling så här är det!Steg 1: planering ta lite tid och tänka på hur det kan se ut och om det kommer fungera med stilen på rummet... och kom ihåg lilla projekt som detta är avsett att vara kul :...

Vintage fotografi i 5 enkla steg

trots våra ständigt sökande för skarpare, klarare, sannare fotoutrustning, det är en stor trend pekar mot vintage-stil bilder. Det växande antalet telefonen fotografering apps som Instagram den funktionen vintage, film-style filter, tillsammans med ö...

Hur man målar en plast kamera

jag har en kamera som jag ville måla och tänkte "hur fan gör jag det utan att förstöra kameran?" Det är många intresserade med medellång format plast kameror för att fotografera dessa dagar. Översättning; filmkameror är tillbaka! Med den här ret...