Vintage tröja klänning... min tajag mönster utarbetat en jumper klänning som jag försöker och upp ladda senare. Jag använde brun gingham check för den övre delen av klänningen och beige tyg och nedre hälften av kjolen. Klänningen är fodrad i hela.,
Se Steg
Relaterade Ämnen

Katt säng från ett Vintage resväska

en katt säng jag gjorde med lite sprayfärg, en gammal kudde och örngott, och en gammal vintage resväska... min boxer Simon gillar det mer än sköldpaddan katt tror jag hahaGå hit för att visa den instructable jag brukade göra det...

Återupplivas CD rack som vintage box

detta är en av de bästa återanvända jag någonsin gjort. Jag är säker på att några av er minns att alla förrän några år sedan hade en cd-rack på sidan av hi-fi.Jag tog mina två gamla plywood cd-rack och konverterade jag dem i fina vintage fack rutor f...

DIY Repurposed Vintage Schwinn cykel blomma Display

Min farfar köpte denna Vintage Schwinn cykel för min moster över 45 år sedan. Han fick mer användning av det än min moster någonsin gjorde. Jag minns som barn att se honom rida denna klassiska cykel. Inte bara kunde han rida det men han gjorde faktis...

Mini taklampa ljuskrona gjord från IKEA lampor

jag gillar verkligen utseendet på Mini hängande lampor. Fler lampor, desto bättre! Min vision var att ordna ca 20 av dem i en linje, utspridda i en semi organiska mönster. Jag behövde att bygga ett fäste och lista ut ett sätt att konvertera nätspänni...

Vintage inspirerade Valentines!

Göra handgjorda Vintage Downton Abbey inspirerade Valentines!Och det bästa är de inte särskilt Valentine tema,så att de kunde skickas hela året!Bedövning med handgjorda kuvert också!Steg 1: Samla Inspiration Om du är en watcher av Downton Abbey,du ko...

Mini-teslaspole (Slayer magnetiseringsmaskinen krets)

här är den enklaste kretsen för att skapa hög spänning.Här kommer jag visa hur man gör mini-teslaspole (Rebeccas magnetiseringsmaskinen krets).Steg 1: Beskrivning Mini-teslaspole (slayer magnetiseringsmaskinen krets) är ett luft utan kärnhus steg upp...

Hur man tar en gammal 80 balklänning och göra det 2008!

Denna gång Threadbanger har tagit den balklänning utmaning. Vi hittade en gammal uppsvullna balklänning från 1980-talet, och gjorde den till en söt och rolig balklänning för detta årtionde. Dess en rolig och enkel handledning som förklarar allt, men...

Öppna tillbaka blomma Klänning

för denna klänning, min inspiration var lite Audrey Hepburn, lite Miu Miu 2008, lite Luella (med hennes hjärtformade cut-outs), och lite av ske-hållning med att hitta en vacker tryckt organza.Jag använder platta mönster för att skapa en kontur fit li...

Liten klänning på prärien...

.. eller hur du sätter en barnens tipi till en fantastisk klänning!det hela började med en vän som kommer till mig och ber mig att göra något slags klänning för henne för hennes systrar bröllop ur en gammal barnens spela tipi som hon fann liggande i...

Vintage kex kyckling potten paj

Jag använder en vintage kex deg recept på min kyckling pot-pie... Vi gör skorpan från grunden och sedan använda den lätt väg ute och använda fryst kyckling från schwans och frysta grönsaker från schwans, super lätt, en 30 minuters prep, 15 minut elle...

Vintage kamera lampa

Jag har en sak för lampor. Inte normala lampor dock unika lampor. Lampor som inspirerar konversation, lampor som gör att du tror, eller bara lampor som gör att du vill stoppa och titta. Efter att ha sett ett foto av en gammal kamera, vidtas i precis...

Vintage Fabric Lamp

Titta på några av de kreativa lampa beslutsfattarna och de vackra lampor som de gör, inspirerade mig att prova en lampa. Detta är min andra lampa och jag är verkligen kär i denna vackra vintage tyg lampa. När allt jag vill göra nåt första materialet...

Svängig Vintage resväska Stereo

Hmm, jag vill börja utbilda massorna i de många fysiska och mentala fördelarna med Swingin jazzmusik. Jag antar att jag behöver någon form av ljud system att göra det då.Så, måste det vara portabel. Det måste vara jolly högt så att människor kan höra...

Hur man säljer på Etsy - Etsy SEO Tips för att få mer trafik

I denna tutorial kommer jag att dela min process om hur man kan få mer trafik till din Etsy butik med sökmotoroptimering. Du lär dig hur du får dina objekt till toppen av Etsy Sök som bör leda till ökad försäljning!Under åren har jag gjort många miss...

Gnome är mig att älska mig.

trädgården gnome och sin trädgård. klänning är baserad på vintage vogue mönster 2962 med siden taft. gjorde en underkjol med massor av lager av tyll. stora sidentyg kronblad former till midjan. lagt till faux blommor, blad, fåglar, Bon och buggar med...

Enorma trä nixie klockan

Som många av er redan har förstått, är jag lite nixie-beroende.Detta är min tredje nixie klocka som för tidigare dess beslutsprocessen har fullt dokumenterats i en instructable, så att alla med tålamod och några verktyg kan bygga den.Varning: kretsen...

Låga tech Rotary telefon gjorde trådlöst.

Roterande telefoner är cool, de bör bo cool även trådlöst!Jag måste säga att jag gillar vintage objekt. En av min favorit är ju gamla roterande telefoner. Jag brukade ha en hemma tills jag var 10 år gammal. Vid denna tid var mitt nummer bara 6 siffro...

Radiella Display Nixie rör Clock

jag växte upp långa efter vakuumrör hade slutat som används, men jag alltid funnit teknik från området för att vara fascinerande. Nixie rör i synnerhet som jag tror är väldigt cool. De är fyllda med neon gas och arbete genom att accelerera elektroner...

Resväska BoomBox

Resväska Boombox är en vintage resväska omvandlas till en boombox, komplett med två subwoofers och fyra diskanter. Hela systemet drivs av två bly-syra batterier ansluten till en laddningsregulator, så boombox kan laddas via en AC/DC power supply elle...