VINTER VIRKA klä för flickorvintern är i hörnet och denna vackra spetsklänningen virka skulle bli älskad av någon tjej. Jag är ledsen jag inte kunde sätta någon tutorial som jag fortfarande lära sig att virka och inte visste det skulle bli så bra. Men jag hoppas att många människor fortfarande kan göra det genom att titta på den färdiga produkten.
Relaterade Ämnen

Ny - min Handgjorda virka klänning för flickor

virka klänning för flickor size3 år...

Tutu tyll blomma flickor klä

Tutu klänning är enkla att göra och mycket elegant. Det var min största önskan att göra tutu klä för min systerdotter. Hon kommer att vara 3 snart. Min tutorial på Virkad klänning skulle kräva grundläggande kunskaper om virkning.Denna vackra klänning...

VIRKA mönster, mössa med bifogade halsduk, (Carlitto # 113)

gratis mönster, en väldigt snygg vinter hatt, med en halsduk fäst, så du kan hålla varmt och mysigt!Behöver du lära sig att virka? Inga problem! Jag har Virkat lektion filmer också!...

Vinter skördar med en kall ram

det blir ganska kallt här i Iowa under vintern. En kall ram är en av de billigaste och enklaste sätten att förlänga din växtsäsongen rätt på genom frost och snö. Tänk dig ett mycket små växthus gjord av en återvunnen timmer stomme och ett gammalt fön...

Virka huvudband

Detta är en stor, lätt virka vinter projekt att hålla dina öron toasty varm. Vänligen njuta detta mönster och dela avslutade projekt!Förnödenheter som behövs:H krokMedeltung garn (jag använde Caron's Vicki Howell's Sheep(ish) i Plum(ish), Raspberry(i...

"Recession" Poncho: hur man virka ett barns Poncho - 8 steg för snabb och enkel

8 snabba och enkla stegAtt virka perfektBarns Poncho** Utkast till **Handgjorda av AnnabelleBlogg: http://www.handmadebyannabelle.blogspot.com/ ETSY Shop: www.etsy.com/shop/HandmadeByAnnabelle Pinterest: http://pinterest.com/annabellebasket/Steg 1: m...

Virka Big Kid / vuxen Legend of Zelda länk kostym

Vill du virka en länk kostym för alla större än en baby? (dessa mönster finns över hela internet) Jag gjorde Jo också, och det fanns inga instruktioner, jag hade inte någonstans att starta, så jag bestämde mig för att om jag kunde slutföra projektet,...

Virka en sköldpadda manschetten armband

denna söta armband skulle göra den perfekta presenten för pojkar och flickor lika--småbarn till Tween och bortom. Sköldpaddan är flyttbara och gör en söt carry-längs lekkamrat eller göra sköldpaddan ensam och använda den som en ryggsäck dekoration. M...

Varm vinter ull

en yllekappa är perfekta plagget att hålla varm under vintermånaderna. Understrukna med BOMULLSFLANELL, denna päls är tunga och otroligt mysig! Tja, det gör verkligen susen för en Bay Area vinter - om jag bodde i Dakotas eller Wyoming, jag tror jag m...

Sjungande virka Chickadee

i vår och sommar cedars träden på min bakgård är fulla av små Svarthuvad har flitting om sjunga sin ljuvliga sång. Men under hösten och vintern blir de knappa sannolikt allt längre ut för mat. Jag saknar att se dem och det gör min katt som vakar dem...

Hur att få trä och virke för projekt, och trä för värme.

jag har en vän som kommenterat till mig att det såg ut som jag hade lyckats få en god tillgång på ved. Jag sa att nej, det är inte ved. Han var mycket förbryllad. Jag försökte förklara att jag använda det för projekt, särskilt torr aska loggarna. Han...

Hur man bygger en Awesome trottoaren med återvunnet virke för bara $50,00

Efter att ha läst denna titel kan man undra, varför skulle någon göra en trottoar av trä? Tja, finns det några mycket goda skäl för att göra det.En liten historiaMer än 25 år sedan min trä trottoaren började som ett experiment för att se hur praktisk...

Porta Vasileiou virka

El virka ingen es sólo una manualidad, es una terapia que ayuda en muchas en chicas creativas en lograr cosas hermosas. Este paso en paso de un porta Vasileiou logrado, literalmente sv cinco minutos, por Marion será el primero de muchas inlägg que qu...

Gör din egen bobiner för broderi eller virka tråd med bara vad du har runt huset

jag brodera och virka en hel. Jag tillverkar och säljer kippot (judiska huvud-beläggningar) och bälten och bonader... och så jag har en miljon olika färger av tråden runt. Men de trassla om jag försöker att skära av en bit från hur de är förpackade n...

Virka din egen lilla röda ridning huva Cape

Ska en renässans mässa och behöver en outfit? Kanske bara vill ha något söt att bära för att hålla dig varm utanför. Väl här söta hooded cape kostar inte för mycket att göra och tar inte otroligt lång tid att göra. (det tog mig ca 5 timmar) Min sväge...

Twilight Sparkle Equestria flickor Cosplay/kostym!

Vi älskar My Little Pony!Förra året var min dotter Pinkie Pie i Grand galopperande Gala klänning.I år åkte vi med Equestria tjejernaTwilight Sparkle i höst formellt klänning!Om du inte har tittat Equestria flickor... är det ganska söt. Visst gör dres...

Angel Stitch Finger mindre handskar-Gratis Virka mönster

Detta gratis virka mönster lär dig hur man gör virkade Finger mindre handskar med Angel stygn.Detta mönster kommer med bra bilder och video tutorials för både höger och vänster räckte.Rätten räckte Tutorial:Hitta mönstret med bilder här http://www.me...

Virkat hjärta motiv applikationer – Gratis Virka mönster

Detta gratis virka mönster lär hur man gör ett hjärta motiv \ applikationer att sy på en granny square, mössa, tröja, användas på en krans eller vad du kan tänka dig!Mönster kommer med bilder och video tutorials för både höger och vänster tomhänt.TUT...

Krokodil sy sjal – Gratis Virka mönster

Detta gratis virka mönster lär dig hur man gör en krokodil Stitch sjal eller Poncho. Om du har problem med kan lärande detta stygn du kolla min video tutorial för krokodil sy Rita väska.Detta mönster kommer med lätt att följa bilder och video tutoria...