Vinterförbereder din växterOm du växer kan krukväxter då vet du hur hårda vintern vara för dem. För de flesta planter's växter drop dead när vintern kommer. Aldrig rädd, jag har en lösning!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vinterförbereder din växter och trädgård

När skördesäsongen tonar det är dags att tänka om att förbereda din trädgård och växter för de kommande vintermånaderna. Ett par dagar arbete under ett par helger har du redo att gå nästa vår. Förbereda dina växter kan göra skillnad i framgången för...

Vinterförbereder din trädgård med en kall ram

Om du bor i norra delen av USA, då har du sannolikt att göra med några ganska kalla vintrar. Istället för att behöva flytta dina växter inomhus, eller bara väntar till våren, bygga en kall ram och utöka din växtsäsongen hela vägen genom fall och i vi...

Vinterförbereder din skor - DIY STEGJÄRN.

Efter senaste snöstorm, det var isigt och halt hela vägar och stigar. Jag kom upp med denna enkla idé att göra vissa stegjärn. Detta är ett billigt och lätt att göra projekt som ska användas när du behöver.Steg 1: Material och verktyg. jag använde- A...

Vinterförbereder din trädgård fontän

Det är nästan vinter och det är dags att skydda fontänerna i trädgården. Istället för att ha en blå tarp eller heavyweight papperskorgen väska som täcker fontänen för att hålla den från att fylla med regn och sedan fryser jag ville ha en lösning som...

Förseglade kablar på billiga (vinterförbereder din cykel)

Hej alla.Efter par förseglade leriga Rider jag bestämde mig för att göra min egen kablar billigare än stänk 100 udda pounds på hela systemet. Jag använde fortfarande vissa delar från Nokon kommersiella förseglade kabelsystem, men hela projektet i slu...

3 enkla sätt att hålla dina växter glada

Växter är en viktig del av vår vardag. De ger oss med syre, fina snygga färger eller ens en grön fläck på våra hus.Hålla dem glada och du kommer att belönas av dem med alla ovan.Steg 1: #1 mata demVatten dina växter minst en gång per vecka eller enli...

Hur du ger dina växter ett lyft på antioxidents med grönt te.

ge dina växter ett uppsving av antioxidents ta 2 koppar vatten i en mikrovågssäker kopp och lägga till en grön te påse. så din ganska mycket att göra en kopp te... för 2 och 1/2 min. när gjort kyla i kylskåp för 30 min. nu Häll runt stammen av din an...

Hur du förbereder din zippo för överlevnad kit

om någon frågar du om zippo är bra att sätta i survival kit duskulle nog säga-nej det är inte sätta bic i stället för zippoZippo är bra om du ska använda den på hårt väder, menbränslet avdunstarVanligtvis zippo bränsle avdunstar i veckan eller två om...

När du går bort, dina växter kommer att bo... vid liv!

Hålla dina växter vattnas medan du åker bort på semesterSteg 1: Få saker Behöver du:1 - en hink (eller små avfallsbehållare) 5$2 - 1/4 tums slang. Jag fick lite DROPP bevattning slangar. Det var den minsta och billigaste där. 13$ för mer än jag någon...

Blöjor hjälp dina växter växer!

Wait .. Blöjor? Hur hjälper de dina växter? Tro mig, det är nog inte vad du tänker.Steg 1: Titta på videon!Obs: Resultaten, skildringar och påståenden i denna video är baserade på begränsade erfarenheter jag att testa idéer innan produktion. Alla upp...

GÖR din egen FÄRSKVATTEN, och vatten dina växter

Thats just göra din egen färskvatten och aldrig vatten dina växter igen. Här är hur jag gjorde en liten fungerande prototyp som vatten en enda växt och jag har aldrig oroa vattning fabriken igen.Jag bort en gammal peltier termisk chip från en incar ö...

Vattna dina växter

Hej duI detta instructable jag kommer att visa dig en automatiserade bevattningssystem för dina växter.Hela är ganska enkelt men användbart om du har några extra jobb att göra bredvid växterna.Faktiskt alla maskinvara som behövs kostar mindre än $10(...

Vattna dina växter med en Attiny mikrokontroller

Jag vet, det finns en hel del instructables på hur du kan automatisera vattning av dina växter. Detta görs vanligtvis runt en Arduino. Jag bestämde mig dock att använda lite av en billigare lösning med en Arduinos små bröder, Attiny45, men det skulle...

Hur man förbereder din röst för din American Idol Audition

hur man förbereder din röst för din American Idol Audition - varit titta på American Idol och tror att du kan göra bättre? Ja kan du. Titta på denna video röst vrida och gitarrlektion video....

Hur du kan göra dina växter växa och inte växa

innan vi börjar jag inte garantera att detta kommer att fungera men det kan.Steg 1: Låt oss börja jag har hört att dina växter kommer att växa i olika hastigheter när under ett annat färgade ljus. Röd bör göra din växt växa mer eftersom det är motsat...

CATPISS - förbereda din katt för apokalyps

När apokalypsen kommer, kommer jag att vara beredd.Jag vill inte styras av händelserna och jag kommer inte att stå emot på ett klassiskt sätt.Jag kommer att förutse.Det handlar inte bara om mig, faktiskt. Alla runt omkring mig måste vara redo. Fysisk...

Hur man förbereder din alpina skidor för skidåkning

Hej, detta är min första instructable. Jag har förberett min alpina skidor i år och jag trodde det skulle vara trevligt att dela detta med dig.Jag bor i Franska Alperna och jag tror att förbereda familjen skidorna själv gör att jag kan avvara pengar....

Vinterförbereder! Fönstret isolering & andra Tips för en varm vinter

Alla windows förlorar värme på vintern, även tvåglasfönster. Energieffektiva fönster minskar värmeförluster genom fönster och innebär färre drag (utkast) och kalla ställen, men de är dyra och de flesta av oss behöver bara deras isoleringsförmåga unde...

Hur du kan hjälpa dina växter att växa snabbare.

i detta steg för steg jag visar dig hur du kan hjälpa nyligen grodda växter att växa större snabbare och fullerSteg 1: Suplies. Du behöver1 x nyligen grodda växt4 x msk socker1 x brev varmt vattenoch tid...Steg 2: Steg 1 Allt du behöver göra är bland...