Virka flickans påfågel / Vegas Showgirl dräktHalloween behöver inte vara kusliga eller skrämmande att vara roligt. Dess också en perfekt tid att vara vacker på ett sätt du inte kunde vara någon annan tid på året. Jag virkade denna kostym för min tre år gamla dotter eftersom hon älskar målningen av två påfåglar jag har hängande i min matsal. Eftersom detta var anpassad storlek för min dotter skulle en exakt smattra vara meningslöst. Men jag kommer att dela alla typer av stygn och teknik som jag använde så förhoppningsvis kan du göra en för din fantastiska lilla skönhet också. Ledsen för låg kvalitet bilderna. Som min sista kompatibel är bilderna tagna med mobiltelefon. Förhoppningsvis min man plockar upp på min tips för min födelsedag lol :D
Se Steg
Relaterade Ämnen

Vegas Showgirl w Cape

Jag köpte den awesome Headpiece från Glamour Planet i Vegas. Jag gjorde resten av dräkten.En bustier, bikini bottoms och satin cape kantad med fjäder boas.Jag älskar denna kostym, och planerar att få mycket användning av det!Jag kan även ha den med m...

Barbie docka dammvippa

En av de saker du inte visste du alltid velat. Denna freaky dammvippa kunde vara bra för att få barnen att städa. Eller det kan bara ge dem mardrömmar.Steg 1: material 1 dockaFjädrar (ett 14gm paket av färgade Turkiet fjädrar verkade fungera bra)SaxP...

Virka Applique hårtillbehör

Här har jag lagt fram några enkla hårspännen att även nybörjare crocheter kan prova. Jag älskar hur det ser ut. De är snabba, ta lite garn, och passar perfekt för craft visar. Här är 4 sådana hår klipp - leende apa, fjäril, båge och flygande kärlek f...

Veg patch kyrkogård

skapa en veg patch kyrkogård med betong och gjutformarDetta är en annan awesome idé som någon annan hade innan jag gjorde, här är ursprungliga instructableJag gillade idén med detta instructable men tyvärr jag har inte en laser gravör eller en 3D-skr...

Virka en flickas nyckelpiga manschetten armband

denna söta armband skulle göra den perfekta presenten till någon tjej--småbarn till Tween och bortom. Nyckelpiga är flyttbara och gör en söt carry-längs lekkamrat eller göra nyckelpiga ensam och använda den som en ryggsäck dekoration. Möjligheterna ä...

Penna virka cover

detta är ett riktigt enkelt sätt att markera din penna/penna som vi kommer tillbaka till skolan det egentligen inte tar mycket tid att göra det bara några minuter och det skulle göra en riktigt bra present till dina vänner ^ __ ^Steg 1: material som...

Plast Smithing: Hur man gör egna HDPE Plast något (DIY plast virke)

hur man gör riktigt bra hård plast medan återanvända och återvinna plastpåsar hemma! Via denna metod, kan du göra vad du vill, av svårt, lätt, verkliga plast som är förbluffande hållbara. Det kommer ut mycket liknande i textur till återvunnen plast v...

Porta Vasileiou virka

El virka ingen es sólo una manualidad, es una terapia que ayuda en muchas en chicas creativas en lograr cosas hermosas. Este paso en paso de un porta Vasileiou logrado, literalmente sv cinco minutos, por Marion será el primero de muchas inlägg que qu...

Bygga en plast injektion mögel - lektion 1 av 10 mögel Making grunderna

Grunderna: En av de viktigaste delarna för att bygga en mögelsvamp som är kapabel att göra miljontals del, är mögel design. I detta instructable kommer vi ta titt på gris bilden när designa och bygga formar. Vi bryter ner 10 framtida lektioner i de f...

Digital tillverkning: Böjd laminering mögel

Att skapa mögel för böjda laminering på en laserskärareDetta Instructable kommer att lära dig Digital tillverkning arbetsflödet jag brukade ta en 3D-modell och skapa en laser cut, kartong Bent laminering mögel.Vi kommer att skapa en skateboard design...

Drickande fågel klocka

Detta "Timmar bara" drickande fågel klocka projekt är ett utdrag från min iPad app, "Hur man gör en vetenskap Fair projekt." Timmen--i binär--bestäms av förslaget till fåglarna. En röra fågel är en "one", och en stilla fågel...

Arga fåglar svart fågel Gourmet vegansk choklad Cupcake

jag är tio år gammal och inredda denna cupcake allt av mig på bara en natt. Du kan också! Även om detta är en cupcake, är detta vegan vilket innebär att det är nyttigare för dig sedan affären cupcakes.Detta är en enkel fondant projekt. Det handlar om...

Automatisk fågel mobil

Nästan alla känner till dem: fågel mobiler där du dra en sträng att flaxa med vingarna. Men vad händer om vi kan automatisera det? Min fru och jag gav det ett försök och kom upp med detta:I detta instructable vi kommer bygga upp fågeln och automatise...

Skapa en Jell-O hjärnan mögel

lärande mål: genom att skapa en hjärna mögel av Jell-O, studenter kommer att kunna identifiera och känna igen grundläggande strukturer i hjärnan bättre.Detta projekt är optimal för anatomi och fysiologi gymnasieelever. Det är imporant för eleverna at...

Gör din egen bobiner för broderi eller virka tråd med bara vad du har runt huset

jag brodera och virka en hel. Jag tillverkar och säljer kippot (judiska huvud-beläggningar) och bälten och bonader... och så jag har en miljon olika färger av tråden runt. Men de trassla om jag försöker att skära av en bit från hur de är förpackade n...

Virka din egen lilla röda ridning huva Cape

Ska en renässans mässa och behöver en outfit? Kanske bara vill ha något söt att bära för att hålla dig varm utanför. Väl här söta hooded cape kostar inte för mycket att göra och tar inte otroligt lång tid att göra. (det tog mig ca 5 timmar) Min sväge...

Fågel Silhouette Nail Art

jag älskar silhouette fotografi och teckning, men jag är inte särskilt bra på detta. Jag tänkte göra en siluett nailart (jag är ny på nailart också!) och jag var verkligen lämnat om det.Även om min spik konst inte visa sig så bra, men jag tyckte fort...

Tovad fågel

denna söta birdie färdiga storleken är ungefär 3 inches hög och 2 inches bred. Boet är cirka 4 inches i diameter.Ingredienser:- kanel ambulerande- ampelopsis ambulerande- banan ambulerande- lakrits ambulerande- snö bollar filtVerktyg:- skum matta til...

Angel Stitch Finger mindre handskar-Gratis Virka mönster

Detta gratis virka mönster lär dig hur man gör virkade Finger mindre handskar med Angel stygn.Detta mönster kommer med bra bilder och video tutorials för både höger och vänster räckte.Rätten räckte Tutorial:Hitta mönstret med bilder här http://www.me...