Virka Hedwig telefon CozyDetta är ett enkelt och roligt virka projekt för Harry Potter-fans eller för dig själv! Alla material som krävs för att göra detta är garn och knappar.

Stygn du måste du känna till:

Enda virka

SLIP Stitch

Halva dubbel virka

Kedjesöm

Se Steg
Relaterade Ämnen

Virka Instagram telefon fall

God Jul!Hej momoluvers det är Momo och jag kommer att Visa y'all hur man gör detta super enkel telefon fall som är rolig och lätt att göra i dag. Detta gör en perfekt present för kamera, fotografering, eller sociala medier älskare! Njut avSteg 1: lev...

Virka Spooky Uggla Cozy

Hej vänner!Det här är min nyaste skapandet. Det finns faktiskt en historia bakom det. Min systerson som är 5 är bara suddig att ha sin mjölk.Jag försökte alla mina sätt att inspirera honom utan stora lycka. Därför bestämde jag mig att göra hans kopp...

Flip-telefon Cozy

av Janice Headley • foto av Rebecca UhleArtighet av Venus ZineLEVERANSER• 1/4 gård av ull filt *, ditt val av färg (ca. $1,75)• 1/4 gård i klar vinyl (ca. $2)• klibbig baksida kardborrband fyrkanter och cirklar (12-pack $2,50)• dockor med brodertråd,...

Pier 9 resurs: Köpa material

Detta Instructable är för Pier 9 Workshop användare.Degeln upprätthåller en utmärkt lista över Bay Area leverantörer för olika material på deras Degelns Material resurs sida.Frakt:Butik-användare bör ha allt material och projekterar tillförsel skicka...

Virka Vintage TALLRIKSUNDERLÄGG telefon fall

Gör en stor gåva. Här är en riktigt snabb och enkel virkning iPhone så att även nybörjare kan hantera. Det gör du vänner känner stor när du gåva dem något som är gjord av dina egna händer. Det ger en personlig känsla.Det ger bra skydd till telefonen....

Virka gadget cozy

om du är nybörjare på virkning, hatar räkna stygn och gillar att göra rektanglar, du kan uppskatta detta låg ansträngning projekt med hög avkastning resultat. Denna gadget mysiga slingor på oavsett vilken handväska du för närvarande schlepping. Använ...

DIY virka telefon fall

Hej vänner!Detta projekt är ett virka telefon fall jag gjorde nyligen till min telefon. Jag älskar virkning och och göra allting med virka.Har lite ledig tid?? Detta är en enkel virkning fall att prova. Jag har hållit designen enkel och elegant. Jag...

DIY Kawaii virka ägg Cozy! ¦ I hörnet av Craft

Dessa bedårande ägg cozies är så lätta att göra! Du kan piffa upp dem på något sätt du välja och lägga till dina egna kreativa flair. De är perfekta för både normal och creme ägg, vilket gör dem idealiska för påsk. Detta mönster använder UK terminolo...

Uggla telefon hölster av läder

Jag bär en ryggsäck för det mesta, jag gillar inte att hålla saker i mina fickor och jag blir alltid irriterad på hur obekvämt det är att komma åt min telefon, så jag beslöt att göra en liten läder telefon hölster som fäster på min ryggsäck-rem. Meda...

Wood laddning Station för iPod, Kindle, telefon, GPS, etc. - billiga!

Detta är en dockningsstation / laddstationen som jag byggde till hålla och ta ut min Kindle, iTouch, iPod, telefon och GPS. Konstruktionen fungerar bra för färre eller fler saker att ladda (lägga till eller ta bort hyllor, lägga till eller ta bort ka...

Virka axelväska

denna axelväska är lätt att göra och mycket användbart. Jag utvecklade detta mönster själv. Beroende på vilken typ av tråd eller garn du använder, kan se mycket olika även om du har följt samma mönster. Så, ha kul att experimentera med olika typer av...

Virka en Amigurumi mobiltelefon kompis

detta amigurumi mobiltelefon mönster är min ursprungliga design och PDF-filen är tillgänglig som en gratis nedladdning från Ravelry.com. Du anpassa din telefon (göra en telefon kompis!) genom att lägga en söta ansikte till skärmen med filt eller brod...

Vintage Fan rippel virka iPad täcka

Det är en grundläggande rippel och fan stygn. Det är enkelt och elegant täckmantel. Med detta mönster kan du göra en virkad cover för varje telefon och fliken. Fjäder och fan spetsar sömmen är en standard spetsmönster och skapar illusionen av omväxla...

Timmer telefon fall

telefon fall jag gjort med hjälp av ett block av gammalt virke jag hittade i verkstadenSteg 1: Blocket Välja en lämplig block av ek, valnöt, ask eller någon trä av ditt val. Dra en grov mall för din telefon på bit av timmer så du kan se hur mycket ti...

Retro inspirerad telefon Dock

Hej alla och Välkommen till min första instructable. Jag har lovsjunger av denna webbplats till alla som någonsin hade en fråga om något avsides DIY för länge, så jag att det var tid för att bidra.En av dessa byggde jag en liten stund sedan. Jag hade...

Porta Vasileiou virka

El virka ingen es sólo una manualidad, es una terapia que ayuda en muchas en chicas creativas en lograr cosas hermosas. Este paso en paso de un porta Vasileiou logrado, literalmente sv cinco minutos, por Marion será el primero de muchas inlägg que qu...

Multi-Angle Laser Cut telefon Stand

Det är lätt att göra en kartong telefon stå, men min bar efter ett par månader, så jag beslöt att laserskurna en ny knappt robustare material. Samtidigt göra det, jag bestämde mig för att göra ett par vinklar tillgänglig. Jag gillar att ha min telefo...

Kontinuitet testare (med Android-telefon)

Kontinuitet testare med android-telefonenKrav:1. android-telefon2. 3,5 mm-uttag eller gamla hörlurar med mikrofon3. wire (multimetern sonder är bättre)4. programhttps://Play.Google.com/store/apps/details?ID=com...Steg 1: Skär hörlurSteg 2: Hitta mikr...

Brev A-telefon Stand

Använda en laser-skrivare skära jag 1,15 tum tjockt trä telefon ställning som verkar vara två av bokstaven A eftersom jag heter Andrew. Det är enkelt men fortfarande ser bra ut och får jobbet gjort och är robust. Det är i huvudsak tre bitar och kan e...