Virka Robot - läskigt söta virkade samlingdetta är min version av ett mönster från Christen Hadens bok, läskigt söta virkade. Det utvecklades Frihand och var mitt fjärde virkade projekt.
En del av min "läskigt söta virkade samling". Kredit till Christen Haden.
Rösta! Tack.
Relaterade Ämnen

Virka Liemannen - läskigt söta virkade samling

detta är min version av ett mönster från Christen Hadens bok, läskigt söta virkade. Det utvecklades fri hand, och var min första virkade projekt.En del av min "läskigt söta virkade samling". Kredit till Christen Haden....

Virka Knight - läskigt söta virkade samling

detta är min version av ett mönster från Christen Hadens bok, läskigt söta virkade. Det utvecklades Frihand och var mitt andra virkade projekt.En del av min "läskigt söta virkade samling". Kredit till Christen Haden.Rösta! Tack....

Virka Ninja - läskigt söta virkade samling

detta är min version av ett mönster från Christen Hadens bok, läskigt söta virkade. Det utvecklades Frihand och var mitt femte virkade projekt.En del av min "läskigt söta virkade samling". Kredit till Christen Haden.Rösta! Tack....

Virka Fuzzy Alien - läskigt söta virkade samling

detta är min version av ett mönster från Christen Hadens bok, läskigt söta virkade. Det utvecklades Frihand och var min åttonde virkade projekt.En del av min "läskigt söta virkade samling". Kredit till Christen Haden.Rösta! Tack....

Virka Corporate Zombie - läskigt söta virkade samling

detta är min version av ett mönster från Christen Hadens bok, läskigt söta virkade. Det utvecklades Frihand och var min tredje virkade projekt.En del av min "läskigt söta virkade samling". Kredit till Christen Haden.Rösta! Tack....

Virka Cyber Zombie - läskigt söta virkade samling

detta är min version av ett mönster från Christen Hadens bok, läskigt söta virkade. Det utvecklades Frihand och var mitt sjunde virkade projekt.En del av min "läskigt söta virkade samling". Kredit till Christen Haden.Rösta! Tack....

Virkad apa - läskigt söta virkade samling

detta är min version av ett mönster från Christen Hadens bok, läskigt söta virkade. Det utvecklades Frihand och var min sjätte virkade projekt.En del av min "läskigt söta virkade samling". Kredit till Christen Haden.Rösta! Tack....

Den fullständiga läskigt söta virkade samlingen

detaljer på varje enskild amigurumi, klicka på motsvarande länk:Liemannen:Riddaren:Corporate Zombie:Robot:Ninja:Apa:Cyber Zombie:Fuzzy Alien:Kredit till Christen Haden, och hennes bok som startade allt, läskigt söta virkade.Rösta! Tack så mycket....

Virka Robot Hat

Det är den tiden på året när konsthantverkare börja tänka på vad vi ska göra för Holiday gåvor.Jag tittade på min grått garn försöker tänka på något att göra nästa. En robot hatt kändes som det bästa alternativet.Efter en snabb google-sökning, och nå...

Virka beauty box

Detta är ett projekt jag gjort som en överraskning för min mamma. Hon älskar rött och rosa och som en kvinna hon älskar blommor! Detta var en ganska snabb skapelse, det tog mig i totalt 5 timmar att göra (plus photoshooting och redigering: P) och jag...

Autonoma Solar Robot steg 1

bakgrund:Hej, mitt namn är Ben Rawstron och detta är roboten har jag arbetat på, nyligen i min sophomore (tionde klass) året i gymnasiet. Jag skapade detta projekt som en "oberoende studie" på min lokala skola här i Waldoboro Maine eftersom jag...

Personlig Sittkudde hjärtat virka

Vad är mer speciellt än att fira kärleken med en personlig Virkat hjärta kudde.Denna hjärtat kudde design är perfekt att vara används en ring bärare, och som hem/reception inredning placering efter bröllopet.Du kan använda detta hjärta för present ti...

PC robot revisited

Detta är en gör om av min ursprungliga pc robot instructable så jag kunde lägga en hel del detaljer.Inte har mycket tid att arbeta på särskilda projekt. En sak jag måste börja tillbaka på är robopet. Det finns inget riktigt super läckra om denna enhe...

Liten virkad pumpa

denna video visar hur man virka en liten pumpa.Liten virkad pumpa - skriftliga instruktioner...

Virka pärlstav armband

dessa armband kräver de material som anges i nästa steg, lite virka know-how, och tålamod!Jag kan avsluta ett armband över en helg, men förutsatt att du är livligare än jag, det kan ta mer som en vecka eller två. Om instruktionerna kunde använda någr...

Virkade varmluft ballong mobil

detta är en mobil jag virkade luftballong.Du behöver:GarnStorlek G virknålEn ballongElmers lim och vattenEn gammal mobil.Steg 1: Virka det Första jag virkade ballongen. Jag gjorde en magisk ring, då ökade och minskade efter behov.(det finns massor av...

Virkade baby bläckfisk - skapad utan mönster

min inspiration kommer främst från Christen Haden, med sin bok, läskigt söta virkade. Jag började mitt äventyr där och jag hoppas att följa i hennes fotspår. Jag bygger denna bläckfisk på hennes arbete, men den slutliga utformningen är alla mina egna...

Enkel Robot Base

Att skapa robotar kan vara mycket intressant, men försöker bygga en styv bas för en robot kan vara tufft. I detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger en styv robot chassi.Steg 1: Samla material Arduinoen2 fortsätter rotation servonHju...

DIY Laptop kontrollerade Robot v1.0

Det skulle vara så bra om skulle kunna styra en robot eller din rc bil använder en bärbar dator precis som du styra en bil i ett spel. Tja, kan man göra det möjligt med hjälp av mångsidiga arduino UNO. Det finns tusentals projekt kan du göra med ardu...