Virkad eller stickad blommaOK så jag inte tog bilder på allt. så gör en rektangel sedan samlas en sida och använda en knapp för att dölja it.this kunde arbeta med stickning bara trodde jag skulle säga är den första riktiga gången jag har Virkat
Se Steg
Relaterade Ämnen

Skapa kardborreband fäst blommor för virkade (eller andra) Caps

om du är som mig, du kanske gillar hattar att matcha de kläder du (eller någon annan) bär.Jag virkade en hatt av en mönster-bok med titeln "Söta och mysiga Caps" av fritid Arts, med mönster av Lori Adams. Mönstret heter "ruggig pillerburk&q...

Stickade blomma pannband

jag har experimenterat med att göra stickade pannband och jag trodde det var en rolig idé. Det är ett bra sätt att använda upp tyg rester och det visar sig vara riktigt unik.Steg 1: Vad du behöver 2 8,0 mm (nr 11) stickor2 olika garn2-3 olika tyg skr...

Hur man gör en super enkel daisy (eller andra blomma) kedja

med våren närmar sig snabbt, prästkragar och olika blommor poppar upp överallt, och vad bättre sätt för att använda de härliga små skönheter än för att enkelt göra en härlig kedja. Det är inte en stor sak, bara en liten bit av kunskap att sitta på ba...

Virka eller av infinity halsduk

göra en enkel halsduk från delar av virkade eller stickade garn.Steg 1: Garn och virknål Plocka ut garnet du älskar. Jag använde två av min favorit.Sedan få en större storlek rikare krok (eller nålar om du stickar). Jag använde storlek "I".Steg...

Amigurumi Stocking Stuffers

Amigurumi (lit. virkade eller stickade kvav leksak) är den japanska konsten av stickning eller virkning små uppstoppade djur och människoliknande varelser. Ordet härstammar från en kombination av de japanska orden ami, virkade eller stickade och nuig...

"Mabel" en stickad mjuk kanin för små händer (eller stora händer)

Jag har velat göra en uppstoppad docka eller leksak för åldrar och åldrar. Så jag äntligen fick allt tillsammans och här är Mabel. Mabel är faktiskt min farmors namn. Hon var en snygg dam och jag saknar henne. Det verkade ett mycket passande namn för...

Stickad Kebaya för Lion Brand utmaning

OK, här går.Du undrar säkert "Vad är en kebaya?". Så ska jag berätta om det först. Kebaya är en indonesisk traditionella damkläder. Det är i grunden en blus, vanligen tillverkade av skira tyger med spets, brocade, bar med en bustier, parat med b...

Hur man virka en sex kronblad blomma (storlek: stora)

Hej killar! Thank You så mycket för besöket =)Mitt namn är Edgar(aka Garo) och jag älskar att dela med dig Gratis Virka mönster (som förhoppningsvis kan de vara mycket bra för dig = D)I dagens video tutorialska jag visa dig hur du enkelt kan virka en...

Ryska sommarnöje (eller Ksenia s favorit klänning)

krävs:Oblekt OsnaburgOblekt muslinRött band, smal, medium och breda bredder2 snaps2 hakar och synarStabilisatorRöda broderier flossSmå röda knappar (valfritt)Detta är en av min lilla flicka favorit klänningar. Den är baserad på linne-look flickornas...

Hur man gör en hår blomma

Gör en blomma tillbehör för ditt hår med bara några artiklar från hantverk butik.Steg 1: Objekt du behöverFör att göra en hår blomma, behöver du:Tyg blommaLimpistol & gluestickHårspänne (alligator stil håller fint)Bit av menyfliksområdet (små skrot ä...

Cream Cheese myntverk eller godis

färskost myntverk eller godisDetta är en lite ovanlig men super lätt användning för färskostDetta instructable kommer att ta dig igenom hur man gör färskost myntverk.I det sista steget går jag över hur man växlar upp ingredienser för att göra godis.S...

Hur man gör Easy-krok hänge med dinglande kristaller

detta är en wire hänge som du enkelt kan koppla, haka och använda på andra stilar av halsband.Material:7 huvud pins26 tum 14ga tråd7 x 8mm svarta kristallerVerktyg:Wire cutterPlatt näsa/böjd tångTång rund näsaDornSteg 1: Skär 26 inches 14ga tråd. Hit...

Garn Bombing

Wikipedia beskriver garn bombningarna som "en typ av graffiti och street art som sysselsätter färgglada skärmar av trikå trasa i stället måla eller krita." Stickade, virkade eller vävda plagg är sydda runt döda offentliga ting såsom cykelställ,...

Earth Day Sun Hat skolprojekt

en rolig hatt för en cool södra flicka byggd med tid och kärlek av pappa och dotter.Steg 1: Varför vi gjorde dettaDetta projekt startade när min dotter tog hem en flyer för en Earth Day tävling på sin skola. En av händelserna var att göra din egen ha...

BBC Sherlock kostym

när jag sökte "Sherlock" i instructables, jag var chockad att se ingenting av betydelse. Jag älskar showen och bestämde mig för att jag kommer att Sherlock för Halloween. Detta är min första instructable så jag är öppen för feedback. Njut!Steg 1...

Skapa en påsk Box – Observera fastan med barn 40 dagar

påskdagen är kulmen och höjdpunkten i kristen tro. Någonsin undrar hur att öva detta? Denna viktigaste efterlevnad och tiden fram till detta firande blir överskuggas av andra kulturella traditioner. Här är en kreativ alternativ. Firandet börjar fakti...

Hur man gör Calendula salva

Naturen är full av nyttiga ingredienser för alla våra behov. En fantastisk anläggning som vi enkelt kan hitta nu i vår, är ringblomma. Bara ta en promenad i naturen och leta efter denna lilla gula eller orange blomma. Det är Latin klassificering är r...

Anpassningsbara 3D tryckta Laser skär lampa

Jag älskar 3D-utskrifter. Det kan användas i nästan alla program, och kan skapa komplicerade, lätt anpassningsbara, exakta objekt.Jag ville göra några intressanta accentbelysning för mitt rum, så jag beslutade att använda 3D-utskrifter, laserskärning...

Högt värde lever hund trakteringen

Vi regelbundet går till utbildning med Ani och har märkt att hon inte är mycket mat motiverade. Därför använder vi leksaker mycket, men det är svårt ibland, eftersom hon blir så upprörd att hon distrahera andra hundar i klassen som kan vara reaktiv....