Virkad leksak Pinky från filmenJag såg den video "Pinky gör inte gå".

Lite kul Pinky - en låtsaskompis för katten. Dess lek tillsammans och dess mycket roligt.

Jag beslöt att göra samma sak för mina katter. Dess är glad!

Gör samma sak för din katt :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör en mjuk leksak EVE från filmen WALL-E

om du har stupat förälskat med filmen WALL-E, men att göra en WALL-E robot är för komplicerat för dig, varför inte göra en mjuk leksak EVE, det är faktiskt riktigt enkelt och mina barn älskade det (och de är alla pojkar). EVE (Extra-terrestrial Veget...

Virkade leksaker (Amigurumi)

jag nyligen blev intresserad av amigurumi (virkade dockor och djur). Min första var en virkad kanin för min dotters 3: e födelsedag. Jag använde det bästa Bunny amigurumi mönstret från Lion Brand garn webbplats (http://www.lionbrand.com/cgi-bin/patte...

Tips för att lägga till en tvättbar "skelett" till fyllda leksaker

Om du gör tyger, stickade eller virkade leksaker eller andra saker, du kan behöva grejer att hjälpa dem att hålla sin form eller att vara rörlig, och detta måste vara tvättbar.Vad använder jag för mitt projekt. Det här är mycket lätt att hitta och gr...

Communicator titta

Teeny tiny kommunikationsenheter som du kan fästa mot bröstet, bandet till din arm, eller pop i örat har länge varit en sci-fi trop. Handled-slitna "tvåvägs radioapparater" mestadels antingen var leksaker eller resultatet av filmen magi, vi äntl...

Virkade Punk Unicorn leksak

detta är en oväntad uppföljning av min dragon leksak. Strax efter att jag avslutat det, min mamma ringde mig och frågade: "Har du några idéer för födelsedagspresent för din syster?" Jag sa, "Uhhhhhh...," eftersom jag hade helt glömt bo...

Virkade fyrkantig hatt - Instructable Robot, Sponge Bob & WALL-E

En av de projekt som har simmat runt i mitt huvud var denna "fyrkantig" stil hatt, även kallad en jester hatt. Jag kunde inte motstå att ange Instructable Robot tävlingen så detta Instructable är en produkt av två.Medan jag var att skapa robot h...

Pinky lila Panda

Pinky är en amigurumi leksak virkade i Lion Brand vadmal garn med en Boye oss storlek G virknål. Han är klädd i en chic beskurna tröja sticka med Boye oss 10 stickor. Tröjan är typ av en tunga i kinden Nick till panda färg. Pinky är alla enda virka u...

Att göra en "9" karaktär kostym från filmen "9"

efter att ha sett filmen "9" Jag gillade utseendet på tecknet så mycket att jag beslutat att ge det ett försök att göra en halloween kostym av huvudpersonen. Huvudmålet var att göra en kostym som såg så nära som tecken som möjligt, och göra det...

10 minuters leksaker

vem älskar inte leksaker? Jag vet att jag gör! Leksaker är så kul, speciellt att göra dem! Här har jagsamlat ett par leksaker jag har lärt mig att göra under åren, och kommer att lära dig att göra dem också!De flesta av dem tar bara 5-10 menuetter.Nj...

Virkade Hackeysack/jonglering bollen

jag alltid hitta själv behöver fler jonglering bollar-en vän har "lånat" mig och sparkade platt spelar hackeysack, jag förlorar en på flygplatsen, jag lära sig jonglera fler bollar...Även om du kan göra och jonglera nästan vad som helst, gillar...

Papoy! Minion Unicorn leksak från föraktliga mig

I filmen Despicable Me, underhuggare göra Agnes en enhörning leksak som de kallar "Papoy". Agnes är glada att ha sin enhörning, även om det inte är fluffig. Vilken minion kostym skulle vara komplett utan en hemlagad Papoy?Steg 1: Samla material...

Jag har en Whammy Diddle i min ficka - hur man gör en gee-haw stick leksak

som pojkar, pappa land visade min bror och jag hur man gör vad han kallade "Whoopie Stick", sedan han vexed oss ett bra tag med den. Det var doggone kul.Ofta kallas "Gee-Haw stick", är det en gammal leksak gjord av två pinnar. En är he...

DITTOBLOX - Cool leksak "Block" som gnista kreativitet!

Skapad av Brian Finn, far till två små barn, kom inspirationen till DITTOBLOX om mer än två år sedan när hans barn valde att stapla torn med pappersmuggar och inte leka med deras nya video spelsystem. "Jag insåg att det fanns en möjlighet att förbätt...

Virka dragon leksak

för ett tag sedan jag virkade en kanin leksak som jag såg i katalogen Lion garn (mönster är #60480A). Efter det bestämde jag mig för jag ville använda denna teknik för att göra mig en dragon leksak - och jag slutligen gjorde!Kroppen är gjord av förni...

Virkade Orangutan

jag älskar orangutanger (skylla Terry Pratchett!), men jag har aldrig hittat någon leksaker som ser ut som en riktig orang. Jag har velat göra en naturlig storlek realistiska baby orangutanger i år, och jag hade turen att hitta det perfekta garnet fö...

Homer Simpson Virkat leksak

den och bara virkade Homer Simpson som faktiskt ser ut som seriefiguren. Det var mycket svårt att göra honom men jag gjorde det. Mönstret är 100% unika (och tog ca 3 månader för att slutföra), designad av mig. Han är tillverkad av bomull och fylld me...

Virkade elefant mobil

denna mobil var avsedd för en kär väns nyfödda baby. Med några kreativa vägledning från mother-to-be, jag höll min design enkel och beslöt att hålla med en färg av garn och ett virkade djur. Några virkade djur eller föremål i någon färg (eller olika...

Söta virkade möss

Min första instructable!Dessa möss skulle göra en söt strumpa gåva, baby dusch närvarande, eller sällskapsdjur leksak! Om du vet dina virkade stygn, är det ganska enkelt. Om inte, Google dessa villkor:DC-dubbel virkaSL st-slip stitch2dctog-två dubbel...

Hur man gör en press kit för filmen

så du vill publicera din film och få de stora chefer att finansiera din idé. Väl kommer du att behöva en press kit som ger dem förtroende och lita på dina förmågor samt WOW dem. Nedan är en mycket framgångsrik press kit anteckna fancy fallet. En dåli...