Virkade fyrkantig hatt - Instructable Robot, Sponge Bob & WALL-EEn av de projekt som har simmat runt i mitt huvud var denna "fyrkantig" stil hatt, även kallad en jester hatt. Jag kunde inte motstå att ange Instructable Robot tävlingen så detta Instructable är en produkt av två.

Medan jag var att skapa robot hatten, mina barn tänkte på andra tecken som var gul, inklusive Svamp Bob, hantlangare, och honungsbin, och precis som alla barn, min äldsta tänkte utanför boxen och sa att vi kunde göra en av dessa fyrkantiga hattar till Wall-E.

Usch. Nu i stället för en hatt att göra, slutade jag upp att göra tre. Biet & minion kommer att behöva vänta. De är inte riktigt fyrkantiga ändå rätt?

När jag skriver detta Instructable, det toppade 100-grader i delen av Kalifornien där jag bor, och mina barn ville fortfarande att bära hattar du se.

Jag tycker det är säkert att säga att mina barn har blivit så van vid mig att göra Instructables och använda dem som modeller som de har vuxit till uppskatta den lilla roboten som ger mig glädje att dela saker att göra med dem.

Jag anser att detta mönster ett lätt mönster, och om du behöver virka hjälp, Sök denna webbplats eller kan du använda en av Instructables från denna samling: hur man virka på Instructables.

Det tog mig ungefär två timmar att virka varje keps/mössa. Beroende på vilken stil på mössan, utsmyckningar tog mig var som helst från två (2) timmar (Instructables Robot), fyra (4) timmar (Svamp Bob) eller sex (6) timmar (Wall-E) att göra och sy på, men jag tog bilder på den tiden också.

Som med alla mina gratis mönster, gärna göra och sälja något du gör från dessa mönster. Använd inte mina bilder och kallar inte detta mönster egna. I alla fall ge mig kredit för mönster och ännu bättre, länk till detta Instructable.

En shout out till basen av fyrkantiga virkade mössan: Rachel's Hat av Leslie Rudden.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Amigurumi Instructable Robot... Kär!

i detta, min allra första Instructable, jag visar dig hur man virka din egen Instructable Robot och hans kärlek-Bot!Du behöver följande:3mm virknålKamgarn vikt garn i följande färger (guld/gul, svart, rött, rosa och grå). Du behöver inte så mycket, o...

Instructables Robot Cupcake

detta Instructable förklarar hur man gör en Instructables Robot cupcake.Du kan göra med din favorit cupcake recept. Jag använde en enkel låda kaka mix. Jag använde många tuggtabletter godis för funktionerna (ögon, armar, ben, etc.) för att hålla dett...

Instructables Robot statiska fönster Cling

Jag undrar vad blir min nästa instructable och jag kom med en statisk fönster cling Instructables roboten. Tar fasta på statiska fönster är självhäftande gratis. De håller sig till släta och platta glasytan av deras statiska egenskapen.Så, vetenskape...

Ständiga Instructables Robot låda

Detta Instructable kommer att lära dig hur du skapar en stående Instructables Robot låda!Tänk på att inte missa steg #16-18 speciellt om du är community manager granska detta Instructable för min framtid själv kommer in dem i tävlingar! hehe: o)Denna...

Ro-Domo-kun Instructables Robot Domo-kun

införa Ro-Domo-kun, det senaste tillskottet till denna oförklarliga fenomen av alla saker Domo.Denna Ro-Domo-kun skapades för att bära på länge förlorade båten av Domo kungariket medan den sista stora jätte Domo-kun var instängd och förvandlades till...

Robolocity Roaming Instructables Robot Gnome - RoboGnome

aldrig ströva omkring ensam!När du tänker på resor, är vad kommer att tänka på hur man gör det billigt och hur man gör det utan problemen med förlorat bagage, airport security check-in, big-guy-in-front-reclining-his-seat, etc. Så, varför inte ha ett...

PEZbot Instructables Robot candy dispenser

här är hur man förvandlas en söt Easter Bunny PEZ godis dispenser till en cool Easter Bunny PEZbot Instructables Robot candy dispenser.Passar i din skjorta ficka? Kolla!Ganska billigt att göra? Kolla!Snabba nog att glida in i tävlingen innan det slut...

Instructables Robot Toalettpappershållare

er lyckliga nog att ha trä butik i din junior high school kan ha haft att göra en uppsättning av horsie bokstöd. En mycket grundläggande första projekt som bara innebär nedskärningar, lim, kanske naglar och en massa slipning. Det var en introduktion...

Instructables Robot Burger - RoboBurger

och Hello Kitty - formade burger(100% rent nötkött). Vi bara sätta inte en annan räkor på barbie, vi grillar Instructables Robot hamburgare, RoboBurger.Obs: Inga robotar kom till skada i att göra detta Instructable.Du kan bara ha en vanlig runda form...

Strawbots: Instructables Robot

STRAWBOTS är en familj av robotar avsedda för stop-motion-animering. De är lätt, lätt rörlig och ekonomiskt att bygga. Allt du behöver för att komma igång är några craft skum, vissa strån och ett hålslag.Instructables roboten var den andra roboten at...

Instructables Robot bild hylla

Gör roboten användbart i stället för att bara hänga. Göra denna behändiga knicknack hylla med en bild på Instructables roboten.Lägg genom farstun att lämna nycklarna eller använda den som en Laddningsställ för dina elektroniska apparater. Utmärkt val...

Instructables Robot USB-nyckel

att göra en cool och rolig Instructables robot som fungerar som en USB-nyckel är lätt.För detta projekt behöver du:-En USB-nyckel-Lufttorkning lera i tre färger (gul, orange och röd)-Svart Sharpie markör-Runda tandpetare-Smör kniv (valfritt)Steg 1: M...

Instructables Robot hörlurar

jag har alltid gillat instructables robot, och alltid försökt att göra lite saker med den roboten som den instructable jag gjort ett par veckor sedan: USB-Powered Instructables Robot Night lampa...Så en och en halv vecka sedan jag lyssnade på Linkin...

Instructables Robot klockan

Detta är en awesome Instructables Robot klockan som är perfekt för alla skrivbord, natt stannande, fönsterbrädan, Soffbord, etc... Den är liten och trådlösa, vilket gör det perfekt för resor. Att aktivera det bara trycka roboten och titta på honom ly...

2D tecknad Animation av Instructable Robot

Den bekant instructable robot som vi alla har vuxit till kärlek har nu modelleras i Synfig Studios fantastiska 2D-animation programvara och publiceras på dessa sidor för alla att använda. Fullt fungerande robot modellfilen ingår och allt är gratis. D...

Cross-Stitched Instructables Robot

Jag postat en begäran om detta forum ämne för Instructables robot tävling! Om jag inte fick något svar men jag var verkligen förvånad och upprörd när en såg har att Instructables äntligen lanserat "Instructables robot tävling"!Eftersom jag har b...

Kartong Instructables Robot hjälm

Jag vann nyligen ett pris från Instructables. Och så som tack och beröm, jag tillbringade en eftermiddag, beväpnad med en sax, lite lim, lite färg och en pensel, bygga ett Instructables robot hjälm från extra kartonger jag hittade ligga runt huset.St...

Gör en Instructable Robot kostym

detta kommer att visa mina instruktioner om hur jag blev en Instructable Robot för Halloween.Steg 1: Samla material jag använde ca 1,5 varv av gula och orange tyg för att göra kroppen. Jag använde också röd, grå och svart filt för att göra detaljerna...

Hett lim gjutning: Instructables Robot {LED bakgrundsbelyst}

detta Instructables handlar inte bara om Instructables Logo - The Robot, men det också om Varmt lim gjutning! ... Den visar dig hur du kan göra din alldeles egna Instructables Robot modell!... Som också kan dubbla upp som en cool nattlampa!...Efter a...