Virkade leksaker (Amigurumi)jag nyligen blev intresserad av amigurumi (virkade dockor och djur). Min första var en virkad kanin för min dotters 3: e födelsedag. Jag använde det bästa Bunny amigurumi mönstret från Lion Brand garn webbplats (http://www.lionbrand.com/cgi-bin/patternFinder.fcgi?search=Search;searchText=amigurumi;x=0;y=0;start=30). Det andra jag gjorde var ost från "Fosters hem för påhittade vänner" tecknade för min son. Jag gjorde upp mönstret för ost. Jag tänkte om du vill bokföra det som en Instructable, men endera min hund ätit den sista sidan i mina anteckningar (ja jag är allvarlig) eller min dotter beslutat att använda den för att skära praxis. Om jag hittar det, kommer jag lägga upp mönstret.
Relaterade Ämnen

Virkad leksak Pinky från filmen

Jag såg den video "Pinky gör inte gå".Lite kul Pinky - en låtsaskompis för katten. Dess lek tillsammans och dess mycket roligt.Jag beslöt att göra samma sak för mina katter. Dess är glad!Gör samma sak för din katt :)Steg 1: Material och förkortn...

Virkade Manet (amigurumi): D

Hej alla, jag gjorde denna amigurumi video tutorial när jag var tonåring ett par år tillbaka. Det var det första mönstret jag någonsin kom på och jag var fortfarande verkligen ny till virkning sedan. Det var också den första videon jag någonsin gjort...

Tips för att lägga till en tvättbar "skelett" till fyllda leksaker

Om du gör tyger, stickade eller virkade leksaker eller andra saker, du kan behöva grejer att hjälpa dem att hålla sin form eller att vara rörlig, och detta måste vara tvättbar.Vad använder jag för mitt projekt. Det här är mycket lätt att hitta och gr...

Hur virkad: Amigurumi grunderna

Amigurumi projekt är söta och roliga för att göra, men om du inte vet hur man virka, måste du lära dig grunderna.I detta instructable, jag visar dig hur man:Läs ett mönster,välja garn och förstå etiketternaVälj rätt virknål (konvertering diagram ingå...

Virkade Amigurumi-stil hjärtan

söt liten amigurumi-stil hjärtan som passar inne om handflatta av din älskade 's hand. Hjärtan har skapats med Carons helt enkelt mjukt garn i Rubine rött med en F5 / 3,75 krok mm. Instructable med mönster kan hittas herehere. Jag var på en amigurumi...

Virkade Punk Unicorn leksak

detta är en oväntad uppföljning av min dragon leksak. Strax efter att jag avslutat det, min mamma ringde mig och frågade: "Har du några idéer för födelsedagspresent för din syster?" Jag sa, "Uhhhhhh...," eftersom jag hade helt glömt bo...

Amigurumi Stocking Stuffers

Amigurumi (lit. virkade eller stickade kvav leksak) är den japanska konsten av stickning eller virkning små uppstoppade djur och människoliknande varelser. Ordet härstammar från en kombination av de japanska orden ami, virkade eller stickade och nuig...

Virkade fyrkantig hatt - Instructable Robot, Sponge Bob & WALL-E

En av de projekt som har simmat runt i mitt huvud var denna "fyrkantig" stil hatt, även kallad en jester hatt. Jag kunde inte motstå att ange Instructable Robot tävlingen så detta Instructable är en produkt av två.Medan jag var att skapa robot h...

Amigurumi kul!

Jag älskar virkning och jag hittade en ny kärlek till att göra amigurumi! Jag har gjort alligatorer, grisar, elefanter, mat, ett lejon, en bäver och många fler. Här är 4 av mina amigurumi critters. Ett äpple med en vänlig mask, ett lejon och en mamma...

Amigurumi virka Dancing Baby Groot från väktare galaxen

Detta är en amigurumi virkade baby Groot från Marvel filmen väktarna av galaxen. Detta är steg för steg mönster för en riktigt söt fyllda baby Groot.Varning: Detta är ett svårt mönster och kan orsaka förhalning, frustration, sliten garn och andra typ...

Amigurumi och faror om utforskning av rymden

Havet är inte den enda platsen full av fara! Följ med när vår intrepid astronaut utforskar det stjärnklara okändan.Alla artiklar gjordes designad av mig med min Clover Soft Touch oss storlek E (3,5 mm) krok och fyllda med polyester fiberfill. Några a...

Amigurumi virka Cthulhu docka

detta är en Amigurumi Cthulhu jag gjorde för några vänner som en inflyttningspresent, mönstret var en kombination av http://allaboutami.tumblr.com/post/16498866712/dragonpattern och http://cthulhucrochet.blogspot.ca/2008/05/tiny-cthulhu-free-pattern....

Grundläggande Amigurumi kanin

slutligen är det här det grundläggande Amigurumi virka mönstret. Som du förmodligen redan märkt mönstret ritas på japanska sätt. I princip är det super logik, om du läsa legenden först och följ sedan skyltarna talar det för sig själv.Jag gjorde detta...

Virkade Hackeysack/jonglering bollen

jag alltid hitta själv behöver fler jonglering bollar-en vän har "lånat" mig och sparkade platt spelar hackeysack, jag förlorar en på flygplatsen, jag lära sig jonglera fler bollar...Även om du kan göra och jonglera nästan vad som helst, gillar...

Lätt och söta Amigurumi Thanksgiving kalkon

Fram av kellechu:Än denna liten blurb, detta instructable skrevs fritas av min dotter, bilder tagna fritas av min dotter, och instruktionsfilmer sköt enbart av min dotter. Jag vet inte ens hur man virka eller sticka, så hennes mönster är hennes allde...

Hur man startar en amigurumi - gjutning på och öka

denna video visar hur du börja virka en amigurumi, börjar med en magisk ring och visar hur en virka och hur man gör en ökning.Detta är början av en amigurumi boll, vilken enkel form kan vara en bas för olika amigurumi leksaker....

Virka Star Trek Enterprise Amigurumi Cast (T'Pol)

Här den stegvisa "kompatibel att virka T'Pol från företaget. Med få ändringar, kan du virka varje tecken som du vill. Snälla, rösta för detta "vänners kompatibla i tävlingar!Steg 1: materialDu behöver:Garn i olika färgerCrochetScissorsFyllningGa...

Gosiga Cthulhu Amigurumi

så söt! Så ont! Så förvirrande!En virkad stor gammal en att hålla din nallar, um, företag. Virknålar upp snabbt med udda bollar av garn du har fik liggandes. En rolig, enkel present för alla åldrar.Jag skrev detta mönster. Känn dig fri att göra så må...

Frankenstein Amigurumi

efter att ha beslutat att lära sig virka och att göra några av amigurumis Funna i Christen Haden stor bok "läskigt söta virkade: Zombies, Ninjas, robotar och mycket mer!", beslöt jag att skapa monster som saknades från boken: Frankenstein!Jag an...