Virkade trimmade strumpordessa söta små strumpor inte ta mycket lång tid att göra. Jag kommer att göra ett par i varje färg för min 3 år gamla barnbarn. Du kan matcha den virka tråden med pärlor eller köpa kontrasterande färger. Vilken liten flicka skulle inte älska ett par dessa vackra strumpor?
Se Steg
Relaterade Ämnen

Virkade fyrkantig hatt - Instructable Robot, Sponge Bob & WALL-E

En av de projekt som har simmat runt i mitt huvud var denna "fyrkantig" stil hatt, även kallad en jester hatt. Jag kunde inte motstå att ange Instructable Robot tävlingen så detta Instructable är en produkt av två.Medan jag var att skapa robot h...

Snabb och lätt spets Peek-a-Boot strumpor

månader sedan jag hålls se några underbara boot strumpor hela Pinterest. De är helt perfekta - virkade, mjuk utseende, höga och fodrad med bara en antydan av spetsar. Jag trodde de skulle vara perfekta kikar ut ur ett par stövlar, men ack, jag kan in...

"Sockan" garn, garn gjorde strumpor!

För att hålla varmt, jag gör garn från strumpor och med "strumpa" garn i olika uppvärmningen sätt.Steg 1: Montera dina strumpor: Göra en trevlig hög med strumpor bredvid din symaskin.Fortsätta, assembly-line mode!Steg 2: Börja sy dina strumpor t...

Virka hund tröja från gamla strumpor

har du någonsin velat göra några gamla, holey strumpor till något nyttigt? Vänder ut du kan skära upp dem och vända dem till något som liknar tjockt garn. Du kan sedan använda detta garn – som jag här terming "sarn" (från sock yarn) – att virka...

Virka en tuff hund bogserbåt leksak från gamla strumpor

Om du har en hund som älskar att spela bogserbåt och en hög gamla, holey strumpor ligga runt huset, då är detta Instructable för dig! Det visar sig att du kan klippa gamla strumpor och förvandla dem till något som liknar tjockt garn. Detta garn - som...

Saker att göra med STRUMPBYXOR - TIGHTS - strumpor förutom slitage dem

Jag anser att strumpbyxor vara rätt upp där med silvertejp som en verktygssatsväsentligt. En vän med två döttrar sparar dem för mig.Har en spole av nylon fisk linje som blir löst? Fick en låda att du är trött på nytt tejpning? Förlorat den halm sak p...

1970-talet inspirerade virkade Grytlappar

innan jag hade barn, jag hade denna awesome hantverk rum där väggarna var dekorerade i vintage virka mönster, alla placerade i flytande ramar. < stor suck... >Jag önskar jag hade tagit ett foto av rummet för att minnas.Anyway, i den nu-packade-away...

Barfota kör Plasti-strumpor

om du gillar tanken på barfotalöpning, men vill ha lite av skydd från stenar och vassa saker utan att offra fot rörlighet, kan du njuta av denna billiga alternativ till minimalistiska löparskor tå.Steg 1: Vad du behöver Allt du behöver göra Plasti-st...

Virka Robot - läskigt söta virkade samling

detta är min version av ett mönster från Christen Hadens bok, läskigt söta virkade. Det utvecklades Frihand och var mitt fjärde virkade projekt.En del av min "läskigt söta virkade samling". Kredit till Christen Haden.Rösta! Tack....

Holiday DIY: Tovade tröja strumpor

vår vän och Uppercut art director Karen Chu Gervais ville göra personlig strumpor för hennes familj som hade en vintage känsla, som hon skapat genom att återanvända gamla tröjor. Vi älskar dem och bad henne att gästblogga här DIY - vår första i en se...

12V elektrisk strumpor för float tub / ponton båt

Fiske från en ponton båt eller float rör under sen höst, vinter eller tidig vår kan vara hård på fötterna, som oftast hänger i vattnet. Kemiska tå värmare fungerar inte mycket bra för mig, så jag gjorde dessa elektriska strumpor. De kan köras från 12...

Bekämpa förlorade strumpor med förlorade strumpa bag

har du någonsin varit i denna situation: det finns två minuter att komma ut genom dörren och du inte kan hitta ett matchande par strumpor för dig eller din familj att bära? Frustrerande? Oh ja. Jag har använt en metod för att bekämpa denna förlorade...

Hemgjord väl trimmad panflöjt

jag är ganska konstig kille. Jag gillar verkligen zillions av saker, mycket olika varandra. Till exempel, jag studerar matematik, jag lär mig att spela fiol, jag gillar irländsk musik... Jag gillar också att göra saker. För att blidka denna senaste p...

Barbie kläder från småbarn strumpor

mina barn kom upp med detta alla av sig, mestadels äldre en. Hon är väldigt kreativ. Du ser jag har krediterats henne i alla min instructables. :)Steg 1: Skär upp strumpan Skär strumpa i 3 bitar. Skär av tå och skär ovanför hälen.Steg 2: Klä Barbie M...

En virkad hyllning till Dr Teeth och elektriska förödelse

detta är en virkad hyllning till Dr Teeth och elektriska förödelse från Mupparna. Det är 100% garn och fiberfill. Inga sladdar, tyg, lim, nåt sånt. Det tog för många timmar att räkna. Jag gjorde det som jag gick, med bilder som referenser. Ledsen jag...

Hösten gråter, virkade Tree

jag byggde först basen av trädet av en hög med grenar från bakgården. Jag bunden ett gäng tillsammans för stammen, sedan slagit in dem i täcke vadd för att göra det ser ut som det var en bit. Jag ställa in den i en terrakotta kruka med snabb torkning...

Pärlstav virkade Scrunchies

jag fick mönstret i en barnbok virka. Det såg ganska i bilden, så jag gjorde den lila en med akryl garn och gula ponny pärlor, och sedan den vita med bomullsgarn och rosa, blå och gula ponny pärlor. Möjligheter för färgkombinationer är oändliga, och...

Nybörjare 2 stich Virkad klänning

Du måste bara veta 2 maskor att virka detta! Plus, storleken är mycket lätt att anpassa. (Den största frågan i ändra storlek är att se till att du har tillräckligt garn.) Du kommer att använda single crochet, slip stitch, och som med någon virka proj...

Camille - anpassade virkade kitty

jag fick i uppdrag att replikera en kära katt i min stil att virka. Jag var mailade bilder på katten, Camille, och sedan kommer de rätt garn typer och färger och virkade medan du tittar på hennes bilder. En annan nr mönstret, göra det som jag går, en...