Virkade välsignelse klänningJag gjorde denna klänning till min dotter rätt innan hon föddes. Jag visste att jag ville skapa sin välsignelse klänning, men trodde jag skulle sy en för henne. Jag hade aldrig Virkat någon artikel i kläder såhär innan, men med lite ambition, tålamod och händig YouTube tutorials, jag fann mig själv med min dotter i en bit jag trodde aldrig jag kunde skapa.

Jag hoppas du prova denna klänning om du är frestad att ha något sådant för ditt barns välsignelse eller dop tillfälle. Jag var själv med hur man virka överkast tråd, och jag vet att du kan få lära sig att göra detta också!

Storlek: nyfödda

Jag köpte det mönster online som kan laddas ner, men ändrat ärmar och tossor att titta mer moderna.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Amugurumi att undervisa i grundskolan

jag är en matematik lärare i grundskolan och jag älskar att använda amigurumi för att undervisa. :) Detta är de 6 tecken jag har uppfunnit och virkade för min klass.Jag vet att jag inte kan vinna i Amigurumi tävlingen eftersom jag bor i Italien, men...

Nybörjare 2 stich Virkad klänning

Du måste bara veta 2 maskor att virka detta! Plus, storleken är mycket lätt att anpassa. (Den största frågan i ändra storlek är att se till att du har tillräckligt garn.) Du kommer att använda single crochet, slip stitch, och som med någon virka proj...

Virkad docka sommarklänning

Detta är ett enkelt mönster för en ärmlös docka klä virkade i ryggen loopar, som ger klänningen veckat utseende och konsistens.Om du är förvirrad alls under mönstret, låt mig veta!Förkortningar:SM: slip stitchHDC: halv dubbla virkaSC: enda virkaSteg...

Virkad docka klänning Outfit

Detta är ett roligt mönster till virkad docka klänningar med valfria pannband och skor. Jag hade i åtanke amerikansk tjej dockor när jag gjorde mönstret. Topp och kjol är två olika bitar, men du kan ansluta dem om du vill göra en hel klänning. Njut!F...

Virkad klänning

detta år beslöt jag att göra min prom dress. Resultaten var fantastiska och jag älskar den här klänningen.Mönstret är mycket enkelt en om du har några frågor vänligen kommentera :)Steg 1: Inköpslista Vad du behöver:Virknål (jag använder en F)Garn* Ba...

Björnen blir en Sweetheart klänning

detta är en liten klänning jag virkade för min dotters Nalle för alla hjärtans dag. Som en crafterthought limmade jag ett skum hjärta på framsidan av klänningen, som jag tyckte lagt till en fin touch. Vad tror du?...

Lägga till en korsett tillbaka till din klänning (VOW förnyelse upplagan!)

Inte älskar du när du är klä shopping och du hitta den perfekta klänningen!? Jag menar, klänningen som ganska mycket har en Gloria hänger på det och ljus fallande från ovan skrek, "Plocka mig!"Sedan prova du det på, bara för att finna att det är...

Arbeta säkert med hög spänning

det finns en massa bra instructables och andra projekt på interwebs som innebär hög spänning nätaggregat. De flesta innehåller en ansvarsfriskrivning som säger någon variant av "om du har någon mening, inte gör detta projekt." Men sällan är det...

Plast klänning och matchande handväska

denna klänning och väska gjordes med plast matkassar. Be dina vänner och familj att spara väskor för dig, det kommer inte ta lång tid att få så många som du behöver! Det tog 40 påsar att göra handväskan och omkring 200 för klänningen. Jag gjorde det...

Ostburgare klänning

göra din egen ostburgare klä på snabbmat priser! Allt du behöver för att göra denna klänning är till skillnad från att fancy virkade hamburger dressing (visserligen inspiration för en), grundläggande sömnad färdigheter och föremål hittades billigt, e...

Wire virkad för nybörjare

YoolaTube halsbandet är en enkel men ändå kraftfull handledningsom kan genomföras i många utföranden.En bas skapas och silver, guld eller färgadYoolaTube görs därifrån. Utarbetandet av denhalsband kräver de material som anges nedan tillsammans medbra...

Hur man gör ett pannband ur en thrifted klänning

idag, gjorde jag denna söta pannband ur en gammal knit-tyg klänning! Jag behövde inte använda elastiska eftersom klänningen hade redan lite stretch till den. Allt du behöver är en redan gjort pannband eller omkretsen på huvudet, en gammal Stickad klä...

Virka och tyg klänning

detta skulle passa i rött eller grönt antar jag?skrota akryl garn.1 1/2 yds av något tygosynliga plast snapsaxsymaskinYard stickjärnstorlek H nål kan gå mindre nästa gång dockToppen var virkade utan ett mönster, jag ögon bara vad jag gjorde och försö...

DIY godis klänning (heliga musikaliska B@man)

Tja Hej! Vill du vara söt söt och ljusa onda apple i en rosa klädda man öga? Eller bara vill göra en färgglad (halloween) klänning? Sedan sluta här och låt mig berätta hur jag gjorde min ;-)-Detta är min första DIY också, jag gjorde klänningen och se...

Duck Tape klänning

Jag har sett massor av coola saker gjorda med duck tape så jag beslöt att DIY en duck tape klä för en amerikansk flicka docka.Jag hoppas du njuter!Steg 1:levererarDuck tape av dina val, sax och modell 18 tum dockaSteg 2:Gör fem lika bitar av tejp en...

Duct Tape Kilt / klänning

Min farbror gillar att hedra sitt arv och därför han bär ibland en kilt. Jag visste att den bästa julklapp som jag någonsin kunde ge honom en duck tape kilt. Men det skulle kunna kallas en klänning eller något annat du vill kalla det. Varning: detta...

50, 000V högspänning strömförsörjning

DISCLAIMER:Detta är en extremt farlig projekt, och det bör endast prövas av personer med erfarenhet av elektronik, och särskilt högspänning. Om det är din första tid söka hjälp för din egen säkerhet.Hemlagad hög spänningstillförsel uppfyller alla int...

555 spänning Doubler

Batterier är ett bra sätt att lägga till motordrivna projekt/enheten men du kräver ofta högre spänningar än en enda (eller flera) batterier kan ge, detta betyder oftast ansluta många batterier tillsammans för att få det krävs spänning (som kunde lägg...

1970-talet inspirerade virkade Grytlappar

innan jag hade barn, jag hade denna awesome hantverk rum där väggarna var dekorerade i vintage virka mönster, alla placerade i flytande ramar. < stor suck... >Jag önskar jag hade tagit ett foto av rummet för att minnas.Anyway, i den nu-packade-away...